Home Greek News ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΣΟΟΥ των ΜΑΣΟΝΩΝ της Θεσ/νίκης: Άνοιξαν τις πόρτες τους στο κοινό για μια ξενάγηση!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΣΟΟΥ των ΜΑΣΟΝΩΝ της Θεσ/νίκης: Άνοιξαν τις πόρτες τους στο κοινό για μια ξενάγηση!

by _
0 comment 224 views

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΣΟΟΥ των ΜΑΣΟΝΩΝ της Θεσ/νίκης: Άνοιξαν τις πόρτες τους στο κοινό για μια… ξενάγηση!!!

Μα…ΠΩΣ αφού αποτελούν…ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ;;; Η απάντηση είναι απλή: Αφού πολλοί Έλληνες έχουν ξυπνήσει για τους Μασόνους και πως συνεργάζονται εν κρυπτώ με τους Σιωνιστές Εβραίους για μια Νέα Τάξη Πραγμάτων, προσπαθούν πλέον να πείσουν το κοινό πως οι ίδιοι είναι όλοι «αγγελουδάκια»/«ανθρωπιστές», κτλ., μην τυχόν ξυπνήσει…ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ και πάει και…ΚΑΨΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ…!!!


CNN Greece: Άνοιξε τις πόρτες του το σπίτι των Μασόνων στη Θεσσαλονίκη – Ουρές για μια ξενάγηση στο εσωτερικό του


Ουρές σχημάτισαν οι Θεσσαλονικείς που θέλησαν να δούνε το εσωτερικό του Τεκτονικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο του Open House Thessaloniki οι Μασόνοι της πόλης αποφάσισαν να ανοίξουν τις πόρτες του Μεγάρου τους στο κοινό. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από το Τεκτονικό Μέγαρο στην οδό Φιλικής Εταιρείας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, για να ξεναγηθεί στο εσωτερικό του, σύμφωνα με το thestival.gr.

Το τεκτονικό Μέγαρο άρχισε να χτίζεται το 1932. Πρόκειται για ένα μεγαλοπρεπές κτίριο εκλεκτιστικής αρχιτεκτονικής. Το 1935 αποπερατώθηκε η ανατολική πλευρά όπου σήμερα στεγάζεται ο κινηματογράφος «Μακεδονικόν». Ανακαινίστηκε μετά το 1978 και πλέον στεγάζει όλες τις τεκτονικές ομάδες της Θεσσαλονίκης.


Πηγή του άρθρου >> https://www.cnn.gr/news/ellada/gallery/19419/xania-pyrkagia-se-kafeteria-sto-kentro-tis-polis-katastrafike-olosxeros

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr