Home Greek News Κηδεία Αδαμάντιου Μαντή: Θλίψη στο «τελευταίο αντίο» στον άτυχο πολίστα

Κηδεία Αδαμάντιου Μαντή: Θλίψη στο «τελευταίο αντίο» στον άτυχο πολίστα

by _
0 comment 124 views

ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΟ «ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ» ΣΤΟΝ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟ ΜΑΝΤΗ: ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΜΕΝΗ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΠΟΛΙΣΤΑ

Κηδεία Αδαμάντιου Μαντή: Θλίψη στο «τελευταίο αντίο» στον άτυχο πολίστα

ΜΕ ΛΕΥΚΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ


Με τεράστια θλίψη αποχαιρέτησαν τον Αδαμάντιο Μαντή, τον 21χρονο πολίστα , ο οποίος έχασε άδικα τη ζωή του σε τροχαίο, τα ξημερώματα της Κυριακής (03/11).

Η κηδεία του τελέστηκε σε κλίμα οδύνης στο κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου. Συγγενείς, φίλοι και συναθλητές αποχαιρέτησαν τον αγαπημένο τους Αδαμάντιο. Τραγικές φιγούρες οι γονείς και η αδερφή του που δεν μπορούσαν να πιστέψουν πόσο άδικα έφυγε το παλικάρι τους από κοντά τους.

Συντετριμμένη είναι ολόκληρη η οικογένεια του ελληνικού πόλο, του αθλήματος στο οποίο είχε διαπρέψει ο 21χρονος τερματοφύλακας και είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο με την Εθνική Εφήβων στους Ευρωπαικούς Αγώνες του Μπακού το 2015.

Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω gallery εδώ: >> https://www.newsbomb.gr/ellada/story/1026899/kideia-adamantioy-manti-thlipsi-sto-teleytaio-antio-ston-atyxo-polista 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr