Home Greek News Παράρτημα της Facebook (που αποτελεί μέρος του βαθύ κράτος των ΗΠΑ) στη Θεσσαλονίκη πρότεινε ο Απόστολος Τζιτζικώστας

Παράρτημα της Facebook (που αποτελεί μέρος του βαθύ κράτος των ΗΠΑ) στη Θεσσαλονίκη πρότεινε ο Απόστολος Τζιτζικώστας

by _
0 comment 107 views

Παράρτημα της Facebook (που αποτελεί μέρος του βαθύ κράτος των ΗΠΑ) στη Θεσσαλονίκη πρότεινε ο Απόστολος Τζιτζικώστας

Σχολιάζουν τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ – Μπορεί να φαίνεται «ωραία» μια τέτοια πρόταση, αλλά αυτό όμως που δεν ξέρουν οι περισσότεροι Έλληνες είναι το γεγονός πως το Facebook το έφτιαξε ο Μάρκ Ζουκερμπέργκ σε συνεργασία με την Ισραηλινή Μοσάντ και το αμερικανικό βαθύ κράτος για να χρησιμοποιείται σαν ένα μεγάλο εργαλείο…ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΤΟΥ, των ίδιων!!! To Facebook κάνει επίσης μια απίστευτη ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ στους Έλληνες χρήστες του σε συνεργασία με τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ του σάιτ Ellinika Hoaxes (Ελληνικά Χόαχ) που έχει το μοναδικό «προνόμιο» να κάνει αναφορά, στο επιτελείο του Facebook, όλους όσους «διαδίδουν τα fake news» σε αυτήν πλατφόρα της κοινωνικής δικτύωσης, κτλ., και αυτοί συνδέονται και με τον Σόρος και τους…ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!! Ναι μεν το Φάιτ το χρησιμοποιούμε για ενημερωτικούς λόγους αλλά δε το…ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ γιατί, ουσιαστικά, αποτελεί μαι από τις μεγαλύτερες…ΠΑΓΙΔΕΣ της ανθρωπότητος σήμερα γιατί έμας τους αφελείς χρήστες του μας κατασκοπεύει, φακελώνει και ΚΛΕΒΕΙ (τα προσωπικά μας δεδομένα), με το ΑΖΗΜΙΩΤΟ βέβαια, επι καθαμερικής βάσεως!!!

Διαβάστε επίσης τα παρακάτω άρθρα μας για να καταλάβετε…

FaceBook + Instagram = F.B.I. DATABASE

Μπλόκαραν τον Αρκά στο Facebook μετά από αναφορές «δυσαρεστημένων»

Israeli Spyware can steal private data from Apple, Google, Facebook

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Ψίθυροι για Συνάντηση του Mr. Facebook με τους υπεύθυνους των “Hellenic Hoaxes”;;;

Το Facebook ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ότι λογοκρίνει την ΑΛΗΘΕΙΑ για το «χτύπημα» στη Νέα Ζηλανδία!

Από τα ΜΑΥΡΑ ταμεία του ΥΠΕΞ ζεί το σάιτ «ELLINIKA HOAXES» που είναι με το Snopes & CIA!

Τα Ελληνικά Hoaxes συμμετέχουν στο Διεθνές Δίκτυο Ελέγχου Ενημέρωσης που χρηματοδοτούν Rothschild και Soros!


Παράρτημα της Facebook στη Θεσσαλονίκη πρότεινε ο Απόστολος Τζιτζικώστας


Τις εγκαταστάσεις της Facebook στη Silicon Valley της Καλιφόρνια επισκέφτηκε η επιχειρηματική αποστολή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στις ΗΠΑ, με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα.

Η επιχειρηματική αποστολή ξεναγήθηκε αρχικά στις εγκαταστάσεις της Facebook από Έλληνες εργαζόμενους στην εταιρία – κολοσσό των social media.

Ο κ. Τζιτζικώστας μιλώντας στη συνέχεια με στελέχη και εργαζομένους της εταιρίας έκανε λόγο για…

«ένα τεχνολογικό θαύμα που κατόρθωσε να αλλάξει άρδην την επικοινωνία σε όλο τον κόσμο και το εργασιακό περιβάλλον του αποτελεί πρότυπο για κάθε καταρτισμένο εργαζόμενο από όλο τον πλανήτη. Μια εταιρία που εξελίσσεται συνεχώς και μαζί της εξελίσσεται κι ο κόσμος, φέρνοντας καθημερινά πιο κοντά εκατομμύρια πολιτών. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με την Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης θα συντάξουν ολοκληρωμένη πρόταση το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα με στόχο να διερευνηθεί από την εταιρία η δυνατότητα σύστασης και λειτουργίας στην πόλη της Θεσσαλονίκης παραρτήματος της Facebook».

Στελέχη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας παρουσίασαν μάλιστα σε στελέχη της Facebook ένα πρόπλασμα της πρότασης, επισημαίνοντας τα πλεονεκτήματα που έχει η Θεσσαλονίκη για μια τέτοια επιλογή, αλλά και τα οφέλη που προκύπτουν τόσο για την πόλη, όσο και για την εταιρία, με τη σύσταση και λειτουργία παραρτήματος.

Ένα παράρτημα της Facebook στη Θεσσαλονίκη αφενός θα δώσει την ευκαιρία στο υψηλής κατάρτισης ανθρώπινο δυναμικό της περιοχής να απασχοληθεί σε μια εταιρία παγκοσμίου κύρους, αφετέρου θα συμβάλλει στην εξωστρέφεια της Θεσσαλονίκης και στην επίτευξη του στόχου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που είναι να καταστεί η πόλη καινοτομικό κέντρο για όλη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Για τη Facebook η λειτουργία παραρτήματος στη Θεσσαλονίκη, θα την τοποθετήσει στρατηγικά στο χώρο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και θα ανοίξει προοπτικές για την εταιρία σε μια δυναμική αγορά, η οποία αναπτύσσεται διαρκώς και είναι στο σταυροδρόμι πολυεπίπεδων διεθνών εξελίξεων.


Πηγή >> https://aetoshal.blogspot.com/2019/10/facebook.html?spref=fb&fbclid=IwAR2T9xf-e60ItrnfP912IZkyHXq8E97bKgYw1CXPF4GGOx1zW6GzgosGv1k

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr