Home Greek News ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: Η Γκρέτα Τούνμπεργκ κατάγεται εκ των…ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ! ΜΑΣΟΝΙΚΟΤΑΤΗ η οικογένειά της!

ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: Η Γκρέτα Τούνμπεργκ κατάγεται εκ των…ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ! ΜΑΣΟΝΙΚΟΤΑΤΗ η οικογένειά της!

by _
0 comment 280 views

ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: Η Γκρέτα Τούνμπεργκ κατάγεται εκ των…ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ!!! ΜΑΣΟΝΙΚΟΤΑΤΗ η οικογένειά της!!!

Ιδού η πρακτορισσιούλα η…ΜΕΓΑΛΗ που ήθλε να μας… ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ με το μεγάλο ΠΑΡΑΜΥΘΙ της «κλιματικής αλλαγής» που αποτελεί μέρος των βρωμερών και υπολοτάτων σχεδίων της ελίτ της Νέας Τάξεως Πραγμάτων για τη…ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ…!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube



Ξεκινάμε με το ακόλουθο βίντεο-σοκ για την Γκρέτα….


Πρακτόριισα του Τζόρτζ Σόρος η μικρή Γκρέτα

Στο πρώτο μας άρθρο για τη Γκρέτα, με τίτλο ««ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΠΠΟΥΛΗ!» Ο σύνδεσμος της #GretaThunberg (#ΓκρέταΤούνμπεργκ) με τον… ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ!!!», σας αποκαλύψαμε κάτι που ήταν ήδη γνωστό εδώ και μήνες, ότι η ίδια προωθείται και χρηματοδοτείται από οργανώσεις που προωθούν την παγκοσμιοποίηση, όπως η «ONE» που έχει αρκετούς γνωστούς πλούσιους χρηματοδότες, όπως ο Bono καθώς και ο Bill και η Melissa Gates. Ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό όνομα είναι αυτό του ολιγαρχάρου πολλών δισεκατομμυρίων… ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ (George Soros)! ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!

Η «κλιματική αλλαγή» του Κ*ΛΟΥ

Όσο για την δήθεν «κλιματική αλλαγή», διαβάστε τι είχε πει για αυτην σε μια πρόσφατη συνέντευξη ο καθηγητής Αντώνιος Φώσκολος στο άρθρο >> «Καθηγητής Φώσκολος: Μεγάλο παραμύθι η Κλιματική Αλλαγή – Γιατί το κατασκεύασε η Θάτσερ το 1978 (Βίντεο)».

Μόνο ένας επιστημονικά…ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ή / και ΗΛΙΘΙΟΣ θα πίστευε και έλεγε πως όλες αυτές οι φωτιές όλα που έχουν ξεσπάσει τόσο στην Ελλάδα όπως και στην Βραζιλία οφείλονται στην ΔΗΘΕΝ «κλιματική αλλαγή». Γι’ αυτό άλλωστε τόσο η ελληνική κυβέρνηση όσο κι ο ελληνικός τύπος παπαγαλίζουν την ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΥΤΗΝ (περι «κλιματικής αλλαγής) της ΑΤΖΕΝΤΑΣ 21 του Ο.Η.Ε. (που ακολουθούν ΟΛΟΙ, συμπεριλαμβανομένης της ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΕΣ) που δεν έχει και τις καλύτερες προθέσεις κατά νούν για μας και που είναι που είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από τις…ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ!!! Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο «ΒΟΜΒΑ: Το ΣτΕ με απόφασή του άνοιξε το δρόμο για εγκατάσταση σταθμών ΑΠΕ σε δασικές και αναδασωτέες εκτάσεις το Δεκ. του 2018…!!!» και τα καταλάβετε.

Πρίν από ακριβώς 20 χρόνια όλα τα ΜΜΕ του κόσμου είχαν αποκαλύψει το ΓΕΓΟΝΟΣ πως η «κλιματική αλλαγή» πρόκειται για τη μεγαλύτερη….ΦΑΡΣΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ και αυτό έγινε μέσω του σκανδάλο «Climate-gate» (Κλιματο-γκέιτ) οπότε είχαν διαρρεύσει τότε στον τύπο τα μυστικά εμαιλ γνωστών επιστημόνων όπου ΟΛΟΙ παραδέχτηκαν μεταξυ τους πως η «κλιματική αλλαγή» είναι…ΨΕΥΤΙΚΗ!!! Γι᾽αυτό έπρεπε να βρούν έναν τρόπο με τον οποίον να πείσουν τον κόσμο που όντως «λιώνουν» τα παγόβουνα, κτλ, χειραγωγώντας, προς τα…πάνω, τα σταστικά δεδομένα πάνω στις ετήσιες θερμοκρασίες όλων των περιοχών της γης…!!!

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο …

Τα ελληνικά σάιτ έχουν ήδη αποκαλύψει εδώ και χρόνια πόσο απατηλή είναι αυτή η ατζέντα της κλιματικής αλλαγής. Εν ολίγοις, η μεγάλη αμερικανική εφημερίδα «The Washington Times» αποκάλυψε πριν χρόνια ότι ο πρώην ανιτπρόεδρος των ΗΠΑ κ Αλ Γκόρ, σε συνεργασία με τον Σόρος, κατέφερε να αρχίσει να εξαπατάει τα έθνη με την ψεύτικη ατζέντα της «υπερθέρμανης του πλανήτη» (σήμερα την λέμε «κλιματική αλλαγή»). Πριν από περίπου τρία χρόνια, η ομάδα χακεράδων “DC Leaks,” που κατά τη διάρκεια των αμερικανικών εκλογών του 2016 είχε αποκαλύψει πολλά από τα σκάνδαλα των Κλίντον και του αμερικανικών βαθέος κράτους, αποκάλυψε ότι ο κ Γκόρ τα είχε πάρει χοντά από τον Σόρος για την προώθηση αυτής της απατηλής ατζέντας, της τάξεως των $30 εκατ.! Διαβάστ επίσης το άρθρο με τίτλο «Washington Times: “Ο Soros πίσω από την απάτη της υπερθέρμανσης του πλανήτη”. #ΓκρέταΤούνμπεργκ, #GretaThunberg».

Προέβλεψαν οι Simpsons την Γκρέτα Τούνμπεργκ και την «κόντρα» της με τον Τραμπ;

Σύμφωνα με το CNN Greece, στο άρθρο τους με τίτλο «Προέβλεψαν οι Simpsons την Γκρέτα Τούνμπεργκ και την «κόντρα» της με τον Τραμπ;», διαβάζουμε τα εξής σοκαριστικά….

Πολλοί πιστεύουν ότι οι Simpsons έχουν προβλέψει πολλά σημαντικά γεγονότα της ιστορίας, όπως την 11η Σεπτεμβρίου, την εκλογή Τραμπ, τον νικητή των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων το 2018, ακόμη και την… αποκαθήλωση της εταιρείας παιχνιδιών Toys ‘R’ Us.

Τώρα η σειρά κινουμένων σχεδίων απασχολεί ξανά τους φαν της καθώς πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως προέβλεψαν την 16χρονη ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ αλλά και την κόντρα της με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ!

Συγκεκριμένα σε ένα επεισόδιο το 2009 η Λίζα Σίμπσον μιλά για το περιβάλλον και βγάζει έναν συγκινητικό και έντονο λόγο μπροστά στους συμμαθητές της, λέγοντας πως το Σπρίνγκφιλντ δεν θα υπάρχει το 2050 λόγω της κλιματικής αλλαγής.

Η σκηνή αυτή θύμισε τον ηχηρή ομιλία που έδωσε στον ΟΗΕ για το κλίμα και η Τούνμπεργκ. 

Η έφηβη Σουηδή ζήτησε εξ ονόματος χιλιάδων νέων που την ακολουθούν, λογοδοσία από τους παγκόσμιους ηγέτες, τους οποίους κατηγορεί για «προδοσία» στα θέματα της απορρύθμισης του κλίματος.

Μαζί με άλλους δεκαπέντε νέους, κατέθεσε μια  μήνυση ενώπιον της Επιτροπής του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα του Παιδιού σε βάρος πέντε χωρών, της Αργεντινής, της Βραζιλίας, της Τουρκίας, αλλά και της Γερμανίας και της Γαλλίας.

Μάλιστα, η Γκρέτα Τούνμπεργκ και ο Ντόναλντ Τραμπ διασταυρώθηκαν για λίγο στη διάρκεια της συνόδου κορυφής του ΟΗΕ για το κλίμα στη Νέα Υόρκη, όπου ο Αμερικανός πρόεδρος έκανε μια απροσδόκητη εμφάνιση μερικών λεπτών.

Ένα βίντεο αποτυπώνει τη στιγμή δείχνοντας τη νεαρή κοπέλα να ρίχνει ένα αυστηρό βλέμμα στον Ντόναλντ Τραμπ.

18966694 7508033 image a 21 1569510132667
Τι συμβαίνει τελικά με τους Simpsons και τα προφητικά τους επεισόδια;

Η καταγωγή της Γκρέτας εκ των βαθέων κόλπων των…ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ (ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ) που είναι πίσω από την σταδιακή καταστροφή της Χριστιανικής μας κοινωνίας και την…«ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ» που προωθεί τόσο «παθιασμένα» η Γκρέτα …!!!

Και είναι ΕΔΩ όπου φτάνουμε στο…«ΨΑΧΝΟ» της όλης ιστοριούλας αυτής για την Γκρετούλας μας!

Σύμφωνα με το μεγάλο αμερικανικό, πατριωτικό ιστολόγιο «Big League Politics», διαβάζουμε τα εξής απίστευτα που θα μας κάνουν όλους να πέσουμε από τα σύνεφα!!!….

Η ξαφνική άνοδος του κοριτσιού αυτού στο προσκήνιο δεν έχει συμβεί τυχαία. Έχει βαθιές διασυνδέσεις με τους μεγάλους παγκοσμιοποιητές και οι ακτιβιστές γονείς της υποστηρίζουν την άκρο-αριστερή εγχώρια τρομοκρατική ομάδα ANTIFA (σημείωση: που δρά παντού στον κόσμο, υποστηρίζει τον και δρά ακόμη και στην…ΕΛΛΑΔΑ!!!).

Η συχνή χειρίστρια της Thunberg είναι η Luisa-Marie Neubauer, πρακτόρισαα του κινήματος ONE Movement (του ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ). Την Neubauer μπορεί να δει κανείς πίσω από την Thunberg σε πολλές από τις δημόσιες εμφανήσςις της.

Οι Thunberg είναι μια γνωστή οικογένεια ΜΑΣΟΝΩΝ. Ο πρόγονος της μητέρας της ήταν ένας μεγάλος φυσικός φιλόσοφος (κοινωνικός μηχανικός) από την Ουψάλα που έχει δεσμούς με τον ιδρυτή της βαυαρικής illuminati, Adam Weishaupt.

Δείτε τώρα τις παρακάτω εικόνες που επιβεβαιώνουν ιστορικά όλα αυτά για την Γκρέτα και που προέρχονται εκ των χρονικών μιας οικογένειας των Ιλλουμινάτι ονόματι…. THUNBERG (Τούνμπεργκ)…!!!….

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr