Home Greek News Όλα τα ΜΜΕ: «Σκοτώθηκε» ο γιός του Οσάμα μπιν Λάντεν! USAma γράφουν το όνομα του πατέρα του!

Όλα τα ΜΜΕ: «Σκοτώθηκε» ο γιός του Οσάμα μπιν Λάντεν! USAma γράφουν το όνομα του πατέρα του!

by _
0 comment 252 views

Όλα τα ΜΜΕ του κόσμου: «Σκοτώθηκε» ο γιός του Οσάμα μπιν Λάντεν!!!! USAma γράφουν το όνομά του πατέρα γιατί ανήκει…ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ!!!

Έντουαρντ Σνοούντεν: ΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ο μπιν Λάντεν και…ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Δείτε πως γράφουν το όνομα του Οσάμα μπιν Λάντεν τα αμερικανικά ΜΜΕ. Αντί, δηλαδή, να το γράφουν Osama –που είναι το ΣΩΣΤΟ!- το γράφουν Usama. Δηλαδή, USAma, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο Οσάμα μπιν Λάντεν είναι ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ–ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ!!!

Αυτό το έχει ξανακάνει το Fox News, το μεγαλύτερο κανάλι στις ΗΠΑ. Δείτε το παρακάτω απόσπασμα από το σημερινό τους άρθρο αυτό για του λόγου το αληθές!

Διαβάστε τώρα τα παρακάτω άρθρα διότι αποδειχνύουν το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι μόνο ο μπιν Λάντεν ΔΕΝ ΗΤΑΝ πίσω από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτ. του 2001 αλλά ο ίδιος ο…ΜΠΟΥΣ σε συνεργασία με τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ!!! Ο ίδιος ο Σνοούντεν (πατήστε εδώ) είπε σε μια συνέντευξη που παραχώρησε πριν μερικά χρόνια σε κάποια ρωσική εφημερίδα ότι ο μπιν Λάντεν….ΖΕΙ ΑΚΟΜΗ και ότι είναι ακόμη στο…ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ της αμερικανικής κυβέρνησης!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΛΗΨΗ ΣΟΚ του Έ. Σνόουντεν: Το «θάνατο» του Μπιν Λάντεν το…ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣE η CIA!

”Η Μοσάντ το έκανε”: Το συγκλονιστικό απόρρητο e-mail του Wikileaks για την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου

Wikileaks: Τις επιθέσεις της 11ης/9ου τις έκανε το ΙΣΡΑΗΛ. FBI: ο Νετανιάχου συνδέεται με κύκλωμα διακίνησης πυρηνικών τεχνολογιών

Έλληνας αξιωματούχος στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΆ: #ΚΑΝΕΝΑ_Αεροπλάνο ?✈?δεν έριξε τους #δίδυμους_πύργους!

Κύριε Τράμπ ξέρουμε ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΙ βρίσκονται πίσω από την 11 Σεπτ. του ’01: ΕΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!!!

Wikileaks: Τις επιθέσεις της 11ης/9ου τις έκανε το ΙΣΡΑΗΛ. FBI: ο Νετανιάχου συνδέεται με κύκλωμα διακίνησης πυρηνικών τεχνολογιών  

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr