Home Greek News O τυφώνας Φασάι σάρωσε το Τόκιο – Κυκλοφοριακό χάος, εκκενώσεις και μια γυναίκα νεκρή

O τυφώνας Φασάι σάρωσε το Τόκιο – Κυκλοφοριακό χάος, εκκενώσεις και μια γυναίκα νεκρή

by _
0 comment 183 views

O τυφώνας Φασάι σάρωσε το Τόκιο – Κυκλοφοριακό χάος, εκκενώσεις και μια γυναίκα νεκρή

Μια γυναίκα βρέθηκε νεκρή, άλλη μία τραυματίστηκε σοβαρά εξαιτίας του τυφώνα Φασάι, ο οποίος έπληξε το Τόκιο NEWSROOM9.9.2019 | 07:47 / Πηγή: www.lifo.gr


Ο τυφώνας Φασάι, ένας από τους πιο ισχυρούς τυφώνες που έχουν καταγραφεί τα τελευταία χρόνια στην Ιαπωνία έπληξε το Τόκιο σήμερα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μια γυναίκα, να τραυματιστεί σοβαρά άλλη μία, να προκληθούν τεράστια προβλήματα στις συγκοινωνίες και διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Ο τυφώνας έπληξε με σφοδρούς ανέμους και βροχόπτωση-ρεκόρ περιοχές της πρωτεύουσας πριν το μάτι του ακραίου φαινομένου κινηθεί προς βορειοανατολική κατεύθυνση, προς τον Ειρηνικό Ωκεανό.

Πάνω από 130 πτήσεις ακυρώθηκαν, ενώ δεκάδες σιδηροδρομικές συνδέσεις παρέμειναν κλειστές για ώρες, προκαλώντας μεγάλες καθυστερήσεις στις μετακινήσεις στην ευρύτερη περιοχή της ιαπωνικής πρωτεύουσας, μητρόπολης 36 εκατομμυρίων κατοίκων. Οι αρχές προέτρεψαν τους πολίτες να αποφεύγουν να βγαίνουν, λόγω των συνεχιζόμενων σφοδρών ριπών ανέμων.

Ο τυφώνας Φασάι έπληξε το Τσίμπα, προάστιο του Τόκιο, λίγο πριν από τα ξημερώματα, με ανέμους ταχύτητας έως και 207 χιλιόμετρα την ώρα, τους πιο σφοδρούς που έχουν καταγραφεί ποτέ εκεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ >> https://www.lifo.gr/now/world/250708/o-tyfonas-fasai-sarose-to-tokio-kykloforiako-xaos-ekkenoseis-kai-mia-gynaika-nekri


Πηγή: www.lifo.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr