Home Greek News ΩΡΑ 23:10! ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ – ΕΓΙΝΕ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ…

ΩΡΑ 23:10! ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ – ΕΓΙΝΕ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ…

by _
0 comment 113 views

ΩΡΑ 23:10! ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ – ΕΓΙΝΕ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ…


Αφού ο Πρόεδρος Αναστασιάδης δεν μπορεί να απαντήσει στις καταγγελίες των διεθνών οργανισμών, οι οποίες εμπλέκουν το δικηγορικό του γραφείο σε υποθέσεις ξεπλύματος βρόμικου χρήματος, τουλάχιστον ας μην προκαλεί το δημόσιο αίσθημα, υπέδειξε χθες το ΑΚΕΛ.

Σχολιάζοντας τη στάση του ΠτΔ, ο οποίος εδώ και μέρες αποφεύγει να απαντήσει στις νέες πολύ σοβαρές καταγγελίες του Διεθνούς Παρατηρητηρίου για το Οργανωμένο Έγκλημα και τη Διαφθορά (OCCRP), το ΑΚΕΛ υπέδειξε ότι η μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας επιθυμεί όπως ο ΠτΔ να είναι και να φαίνεται καθαρός.

Αντίθετα, πρόσθεσε, ο Νίκος Αναστασιάδης και η κυβέρνησή του έρχονται σε αντιπαράθεση με τις αρχές της διαφάνειας και της χρηστής διοίκησης που πρέπει να διέπουν κάθε ευνομούμενο κράτος.

Το ΑΚΕΛ υπενθύμισε επίσης ότι στα χρόνια της διακυβέρνησης Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ η Κύπρος βρέθηκε υπό κατηγορία για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος και διαφθορά από σωρεία θεσμών και διεθνών οργανισμών, όπως η Κομισιόν, Ευρωκοινοβούλιο, ΟΟΣΑ, Παγκόσμια Τράπεζα, OCCRP κτλ. Παρά ταύτα, πρόσθεσε, αντί ο ΠτΔ και οι κυβερνώντες να απαντήσουν στις κατηγορίες και να προστατεύσουν το όνομα της Κύπρου, προτίμησαν να σώσουν την εικόνα τους κάνοντας επικοινωνιακή διαχείριση του θέματος για εσωτερική κατανάλωση.

«Ο Νίκος Αναστασιάδης δεν απαντά, γιατί μάλλον δεν μπορεί να απαντήσει στις καταγγελίες που τον αφορούν. Τουλάχιστον, ας μην προκαλεί το δημόσιο αίσθημα», υπέδειξε το ΑΚΕΛ.

Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ και το makeleio.gr είχαν αναφερθεί στον βίο και την πολιτεία του «αμαρτωλού προεδρούλη»

Με πληροφορίες από: dialogos.com.cy

Πηγή >> www.makeleio.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr