Home Greek News CIA: Όταν η ΕΒΡΑΪΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ιργκούν Ζβάι Λεουμί επιχειρούσε από την Ελλάδα

CIA: Όταν η ΕΒΡΑΪΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ιργκούν Ζβάι Λεουμί επιχειρούσε από την Ελλάδα

by _
0 comment 307 views

GreekNewsOnDemand.com: CIA: Όταν η ΕΒΡΑΪΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ιργκούν Ζβάι Λεουμί επιχειρούσε από την Ελλάδα

Το Ιργκούν έθεσε τα θεμέλια του σημερινού ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ «κράτους» του «Ισραήλ» δια της…ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!

Διαβάστε τώρα το ακόλουθο άρθρο-σοκ γιατί αφορά και την….ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!


CIA: Όταν η Ιργκούν Ζβάι Λεουμί επιχειρούσε από την Ελλάδα


Σε μία πρόσφατη αναζήτηση μας στα αποχαρακτηρισμένα αρχεία των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ, εντοπίσαμε την αναφορά υπ’αριθμόν CIA-RDP82-00457R000800820004-3. Όπως φαίνεται και από τον αριθμό πρωτοκόλλου της, είναι μία αναφορά της CIA (Central Intelligence Agency, Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών) και έχει ημερομηνία έκδοσης 3 Σεπτεμβρίου του 1947 υπό τη κατηγορία IR (Intelligence Report, Δελτίο Πληροφοριών). Το θέμα της ήταν «Irgun Zvai Leumi branch in Greece» (Παρακλάδι της Ιργκούν Ζβάι Λεουμί στην Ελλάδα) και βλέπετε το σχετικό δελτίο παρακάτω.

Πηγή: CIA.gov

Αρχικά, να ξεκαθαρίσουμε τι ήταν οι «Ιργκούν Ζβάι Λεουμί» (ή στα Ελληνικά: Εθνική Στρατιωτική Οργάνωση). Η «Ιργκούν Ζβάι Λεουμί» ήταν μία παραστρατιωτική τρομοκρατική οργάνωση Σιωνιστών, γνωστή και με το όνομα Ετζέλ, που δρούσε τη περίοδο 1931-1948 ως παρακλάδι της Εβραϊκής παραστρατιωτικής οργάνωσης Χαγκάνα (ή στα Ελληνικά: Άμυνα). Όταν ξεκίνησε ο αραβοϊσραηλινή σύγκρουση το Μάιο του 1948 όλες αυτές οι οργανώσεις διαλύθηκαν καθώς τα μέλη τους έγιναν στελέχη του IDF (Israel Defense Forces, Αμυντικές Δυνάμεις του Ισραήλ).

Πηγή: Wikipedia.org
Το ενδιαφέρον αυτό έγγραφο της CIA το βλέπετε στην επόμενη εικόνα και ακριβώς από κάτω παραθέτουμε όσα γράφει στις παραγράφους 1 και 2 (καθώς η εισαγωγή έχει λογοκριθεί) σε ελληνική απόδοση.
Πηγή: CIA.gov

  1. Υπάρχουν κάποια στοιχεία ότι δυνάμεις της Ιργκούν Ζβάι Λεουμί στην Εγγύς και Μέση Ανατολή χρηματοδοτούνται και υποστηρίζονται από το Κομμουνιστικό Κόμμα βάσει του γενικού προγράμματος υποστηρίξεως ανατρεπτικών ομάδων που επιχειρούν κατά των Βρετανικών και Αμερικανικών συμφερόντων. Ένας αριθμός νέων ομάδων αυτή τη στιγμή «κατηχίζονται» στη Ρωσία.
  2. Μία από αυτές της ομάδες της Ιργκούν έχει εγκατασταθεί στην Ελλάδα και φαίνεται η μόνη ικανή να δρα ως «τρομοκρατική» ομάδα. Ο Αλ-Μπαζάρ Κοέν, ένας υποδιοικητής της Ιργκούν Ζβάι Λεουμί, που τώρα διαχειρίζεται και κάποιες άλλες δραστηριότητες στα Βαλκάνια, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Αθήνα με αποστολή την ανάπτυξη μία τέτοιας ομάδας. Ο Αντώνιος Βασιλειάδης έχει οριστεί ως υπαρχηγός και βοηθός του με τη μονάδα της Ιργκούν να αναφέρεται ως «M E T…KKB». Ο Κοέν θα φύγει όταν ο Εμρέ Μποκάρ φτάσει και αναλάβει τη διοίκηση.

 

Πηγή: Wikipedia.org
Σίγουρα πολύ ενδιαφέρον ιστορικό στοιχείο που θα το αφήσουμε χωρίς να προβάλλουμε τη προσωπική μας άποψη για το τι σημαίνει κάτι τέτοιο για τη πατρίδα μας και τις εμπλεκόμενες πολιτικές παρατάξεις.

Πηγή >> https://defensegr.wordpress.com/2019/08/29/cia-otan-h-irgun-zvai-leumi-epixeirouse-apo-thn-ellada/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr