Home Greek News Ιδού οι καλοί φίλοι του νεοεκλεγέντος πρωθυπουργού της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον: ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Ιδού οι καλοί φίλοι του νεοεκλεγέντος πρωθυπουργού της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον: ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

by _
0 comment 229 views

Ιδού οι καλοί φίλοι του νεοεκλεγέντος πρωθυπουργού της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον: ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;;!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στο άρθρο της μεγάλης εφημερίας “The SUN” με τίτλο «ALL IN THE FAMILY Who are Boris Johnson’s siblings, including sister Rachel Johnson?», δηλαδή, «Ποιά είναι τα αδέλφια των Μπόρις Τζόνσον συμπεριλαμβανομένης της αδελφής του Ραχήλ Τζόνσον;», λέγει τα εξής για τους δεσμούς αυτής της οικογένειας Τζόνσον με τους…ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ιδιαίτερα τον αδελό του Τζό….

In 1991 he went to Oxford where he edited Isis.

While at Oxford, he was a member of the Bullingdon Club together with Harry Mount, Nat Rothschild and George Osborne.

In 1997 he joined the Financial Times.

Μετάφρασις – Το 1991 πήγε στην Οξφόρδη όπου εξέδωσε τη διατριβή του πάνω στην “Isis”, την θεά των αρχαίων Αιγυπτίων.

Ενώ στην Οξφόρδη ήταν μέλος του Bullingdon Club μαζί με τον Harry Mount, τον Nat Rothschild (Ναθανιέλ Ρότσιλντ) και τον George Osborne.

Το 1997 εντάχθηκε στους Financial Times.

 -Περισσότερα εδώ >> https://www.thesun.co.uk

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, διαβαστε τώρα τι λέει “The Guardian” για τον νέο επικεφαλής επιχειρηματικό σύμβουλο του κ Τζόνσον….

Andrew Griffith, the chief financial officer and chief operating officer at the pay-TV group, has been appointed as the chief business adviser to Number 10…

Griffith is expected to stand down from Sky while working for Johnson. The former Rothschild investment banker joined Sky in 1999, and became finance chief for the group in 2008.

Μετάφρασις – Ο Andrew Griffith, ο επικεφαλής οικονομικός διευθυντής και ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας συνδρομητικής τηλεόρασης, διορίστηκε ως ο επικεφαλής επιχειρηματικός σύμβουλος του αριθμού 10…

Ο Griffith αναμένεται να αποχωρήσει από το κανάλι Sky ενώ δουλεύει για τον Τζόνσον. Ο πρώην επενδυτικός τραπεζίτης των Rothschild εντάχθηκε στο Sky το 1999 και έγινε επικεφαλής χρηματοδότησης για τον όμιλο το 2008.

-Περισσότεερα εδώ >> https://www.theguardian.com

Και στο ακόλουθο tweet βλέπουμε τον κ. Johnson με κα Lynn de Rothschild προωθώντας την “ισότητα” μεταξύ ανδρών και γυναικών….

Και στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε τον κ Τζόνσον να σκύβει το κεφάλι στον κ…ΤΖΈΙΚΟΜΠ ΡΟΤΣΙΛΝΤ όπως κάνει και στην…ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ…

Και…«ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ» ο κ Μπόρις ευρίσκεται πλέον εν τω πρωθυπουργικώ θώκω της Βρετανίας…ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ…!!!

Δείτε τώρα τι δημοσιεύσαμε εχθές πάλι για τον Τζόνσον….


ΣΟΚ: Πίσω από τον Τούρκο Μπόρις Τζόνσον & το…Brexit το Ισραήλ & οι Ρότσιλντ! Αυξάνονται ραγδαία οι εξαγωγές του Ηνωμένου Βασιλείου προς το Ισραήλ!

Αυξάνονται ραγδαία οι εξαγωγές του Ηνωμένου Βασιλείου προς το Ισραήλ!!!

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΞΕΛΕΓΗ Ο ΤΖΟΝΣΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΤΟ…BREXIT…!!!

Σας είχαμε αποκαλύψει πριν 8 μήνες τους ύπαρκτους λόγους για τους οποίους γίνεται το Brexit: ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. Ε, ΤΟ ΑΛΛΟ;!

Το Ισραήλ το ίδρυσαν οι Ρότσιλντ και η Βασίλισσα πριν από πολλές δεκαετίες. Αυτό το ξέρουν όλοι. Άρα, εν προκειμένω, έχουμε έναν πολύ σαφή ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ σύνδεσμο μεταξύ Η.Β. και Ισραήλ!

Όταν όμως έγινε πέρσι η μεγάλη ψηφοφορία για το Brexit στο Βρετανικό Κοινβούλιο, ήταν παρών τότε στην Αγγλία ο ίδιος ο…ΒΕΝΙΑΜΙΝ ΝΕΤΑΝΓΙΑΧΟΥ και ξέρετε ΠΟΎ;;; Μα στο γαφείο του ίδιου …ΜΠΟΡΙΣ ΤΖΟΝΣΟΝ ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ, του τότε Υπουργού Εξωτερικών και νέου πλέον…ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ…!!! ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!! Και σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο του Η.Β., το εμπόριο μεταξύ των δύο χωρών αυτών, Βρετανίας και Ισραήλ, έχει «εκτιναχθεί» στον αέρα λόγω του…BREXIT!!!

Διαβάστε τώρα το παρακάτω άρθρα μας που είχαμε δημοσιεύσει στην 1 Δεκ . του 2018 για όλες τις λεπτομέριες και…ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ…!!!…

Σοκ: Πίσω από το #Brexit το…ΙΣΡΑΗΛ και οι ΡΟΤΣΙΛΝΤ! Αυξάνονται κατά 75% οι εξαγωγές του Ηνωμένου Βασιλείου προς το Ισραήλ!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr