Home Greek News ΣΟΚ: Πίσω από τον Τούρκο Μπόρις Τζόνσον & το…Brexit το Ισραήλ & οι Ρότσιλντ! Αυξάνονται ραγδαία οι εξαγωγές του Ηνωμένου Βασιλείου προς το Ισραήλ!

ΣΟΚ: Πίσω από τον Τούρκο Μπόρις Τζόνσον & το…Brexit το Ισραήλ & οι Ρότσιλντ! Αυξάνονται ραγδαία οι εξαγωγές του Ηνωμένου Βασιλείου προς το Ισραήλ!

by _
0 comment 168 views

ΣΟΚ: Πίσω από τον τουρκικής καταγωγής Μπόρις Τζόνσον, τον νέο πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, & το…Brexit το Ισραήλ & οι Ρότσιλντ!!!

Αυξάνονται ραγδαία οι εξαγωγές του Ηνωμένου Βασιλείου προς το Ισραήλ!!!

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΞΕΛΕΓΗ Ο ΤΖΟΝΣΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΤΟ…BREXIT…!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σας είχαμε αποκαλύψει πριν 8 μήνες τους ύπαρκτους λόγους για τους οποίους γίνεται το Brexit: ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. Ε, ΤΟ ΑΛΛΟ;!

Το Ισραήλ το ίδρυσαν οι Ρότσιλντ και η Βασίλισσα πριν από πολλές δεκαετίες. Αυτό το ξέρουν όλοι. Άρα, εν προκειμένω, έχουμε έναν πολύ σαφή ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ σύνδεσμο μεταξύ Η.Β. και Ισραήλ!

Όταν όμως έγινε πέρσι η μεγάλη ψηφοφορία για το Brexit στο Βρετανικό Κοινβούλιο, ήταν παρών τότε στην Αγγλία ο ίδιος ο…ΒΕΝΙΑΜΙΝ ΝΕΤΑΝΓΙΑΧΟΥ και ξέρετε ΠΟΎ;;; Μα στο γαφείο του ίδιου …ΜΠΟΡΙΣ ΤΖΟΝΣΟΝ ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ, του τότε Υπουργού Εξωτερικών και νέου πλέον…ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ…!!! ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!! Και σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο του Η.Β., το εμπόριο μεταξύ των δύο χωρών αυτών, Βρετανίας και Ισραήλ, έχει «εκτιναχθεί» στον αέρα λόγω του…BREXIT!!!

Διαβάστε τώρα το παρακάτω άρθρα μας που είχαμε δημοσιεύσει στην 1 Δεκ . του 2018 για όλες τις λεπτομέριες και…ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ…!!!…

Σοκ: Πίσω από το #Brexit το…ΙΣΡΑΗΛ και οι ΡΟΤΣΙΛΝΤ! Αυξάνονται κατά 75% οι εξαγωγές του Ηνωμένου Βασιλείου προς το Ισραήλ!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr