Home Greek News Ελληνοαμερικανός Γερουσιαστής (Κωνσταντίνος) Γκας Μπιλιράκης – «Για μένα η Ινσταμπούλ θα είναι πάντα η Κωνσταντινούπολη» (βίντεο)

Ελληνοαμερικανός Γερουσιαστής (Κωνσταντίνος) Γκας Μπιλιράκης – «Για μένα η Ινσταμπούλ θα είναι πάντα η Κωνσταντινούπολη» (βίντεο)

by _
0 comment 135 views

Ελληνοαμερικανός Γερουσιαστής (Κωνσταντίνος) Γκας Μπιλιράκης – «Για μένα η Ινσταμπούλ θα είναι πάντα η Κωνσταντινούπολη» (βίντεο)


Ο Ελληνοαμερικανός Γερουσιαστής (Κωνσταντίνος) Γκας Μπιλιράκης ξεκαθάρισε ότι η πόλη που σήμερα αναφέρεται ευρέως ως η Istanbul «θα είναι πάντοτε Κωνσταντινούπολη» σε αυτόν.
«Στην Κωνσταντινούπολη έχουν μείνει περίπου 1.200 Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί», είπε.
«Για μένα θα είναι πάντα η Κωνσταντινούπολη».
Μιλώντας σε συνέδριο θρησκευτικής ελευθερίας του Κογκρέσου που πραγματοποιήθηκε στη Ουάσινγκτον τη Δευτέρα στο κτίριο του Καπιτώλιο, τα λόγια του Μπιλιράκη καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.


https://www.epilekta.com/2019/07/blog-post_974.html?fbclid=IwAR3pzHJhytNIjLPjELv89r1gLinj4xmcDw66tf-q7EJb0vquvpk2fZ4cDFk

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr