Home Greek News Έκτακτο: ΚΑΤΡΑΚΥΛΟΥΝ οι μετοχές Twitter & Facebook μετά από δήλωση Τράμπ για αγωγή κατ᾽αυτών!

Έκτακτο: ΚΑΤΡΑΚΥΛΟΥΝ οι μετοχές Twitter & Facebook μετά από δήλωση Τράμπ για αγωγή κατ᾽αυτών!

by _
0 comment 103 views

ΈΚΤΑΚΤΟ: ΚΑΤΡΑΚΥΛΟΥΝ οι μετοχές Twitter & Facebook μετά από δήλωση Τράμπ στο FOX News για αγωγή κατ᾽αυτών!


Σύμφωνα με το zerohedge.com

Σε μια εφ᾽όλης της ύλης συνέντευξη στο Fox Business σήμερα το πρωί, ο Πρόεδρος Τράμπ είπε στη Μαρία Μπαρτιμόμο, συλογιζόμενος την προκατάληψη εναντίον των συντηρητικών ομιλητών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι «πρέπει να μηνύσουμε την Google και το Facebook και ίσως θα το κάνουμε».

Δείτε τωρα τους παρακάτω πίνακες…

Σημείωσε επίσης η Los Angeles Times…

Ο Τράμπ κατήγγειλε ότι τις εταιρείες των κοινωνικών μέσων ενημέρωση τις διαχειρίζονται οι δημοκρατικοί και ότι το Twitter καθιστά κάπως δύσκολο στους ανθρώπους να παραακολουθήσουν τον λογαριασμό του εκεί, @realDonaldTrump, από τον οποίο τουιτάρει συνέχεια ο ίδιος.

Οι εταιρείες κοινωνικών μέσων επιδιώκουν να επιθεωρήσουν πιο επιθετικά τα δίκτυά τους για ό, τι θεωρούν ρητορική μίσους και ψευδείς λογαριασμούς, αλλά λένε ότι δεν έχουν πολιτικές που να στοχεύουν άδικα σε συντηρητικούς.

Σχολιάζει τώρα όμως το GreekNewsOnDemand.com…

Λένε όμως ΨΕΜΑΤΑ έξω από τα δόντια τους το Facebook και το Twitter γιατί το σχεδόν ΜΟΝΟ που τους απασχολεί τελευταίως είναι η…ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΩΝ και ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ που προωθούν τη διατήριση των καλών μας χριστιανικών ηθών και εθίμων και το ξέρει και το ΒΛΕΠΕΙ όλος ο κόσμος!!!

Το Twitter και το Facebook έχουν διπλασιάσει τις προσπάθειές τους για την κατάργηση των σχολίων και των λογαριασμών που είναι ύποπτοι μίσους μίσους καθώς και εκείνων που πιστεύεται ότι είναι bots (ρομπότ που λειτουργούν στα social media).

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr