Home Greek News Χριστόδουλος: Παιδιά μου να αγαπάτε το Χριστό και τη Πατρίδα μας! Η Μακεδονία θα σώσει την Ελλάδα!

Χριστόδουλος: Παιδιά μου να αγαπάτε το Χριστό και τη Πατρίδα μας! Η Μακεδονία θα σώσει την Ελλάδα!

by _
0 comment 282 views

Χριστόδουλος: Παιδιά μου να αγαπάτε το Χριστό και τη Πατρίδα μας! Η Μακεδονία θα σώσει την Ελλάδα!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube

Σα σήμερα πεθαίνει ο Μεγαλέξανδρος (13 Ιουνίου του 323 π.Χ) και ξεπουλιέται η Μακεδονία από τον Τσίπρα και όλους ΠΡΟΔΟΤΕΣ της Βουλής (2018)!!!

Στις 13 Ιουνίου του 323 π.Χ πέθανε ο Μεγαλέξανδρος και στις 10 Ιουν. του ‘018 ξεπουλιέται η Μακεδονία!!!

Άλλοι λένε ότι ο Μ.Α. πέθανε στις 10 ή 11 και άλλοι στις 13, η ουσία όμως…ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ

Ήταν στις 10 Ιουν. του 2018 οπότε ο Τσίπρας συναντήθηκε με τον Ζάεφ από τα Σκόπια ώστε να συμφωνήσουν για τη συμφωνία των…ΠΡΕΣΠΩΝ που έγινε λίγες μέρες ΜΕΤΑ, στις 17 του ίδου μηνός!!! Και το έκαναν αυτό βασικά…ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ «ΠΕΘΑΝΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ» ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ !!!

Προχθές βρέθηκα στον τάφο του αείμνηστου Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου με αφορμή του θανάτου του Μεγάλου Αλεξάνδρου καθώς και του ξεπουλήματος της Μακεδονίας μας από τον Τσίπρα και τη κυβέρνηση (10 Ιουν. 2018).

«Παιδιά μου να αγαπάτε το Χριστο και τη Πατρίδα σας!» είχε πει κάποτε Χριστόδουλος και αυτή την ρήση την βλέπουε πάνω στον τάφο του προς υπενθύμησιν του πώς πρέπει ΟΛΟΙ εμείς οι Έλληνες να…ΜΑΧΟΜΕΘΑ ΥΠΕΡ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΩΣ & ΠΑΤΡΙΔΟΣ!!! Ήταν επίσης ο Χριστόδουλος που είχε πει ότι…«Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» ΜΑΣ…!!!

Δείτε τώρα τα παρακάτω βίντεο….

Δείτε τώρα τις φωτογραφίες…

Δεν μπόρεσα επίσης παρα να παρατηρήσω τους ταφους μερικών….ΑΛΛΩΝ «μεγάλων Ελλήνων», όπως της Μελίνας της Μερκούρης και του Ανδρέα του Παπανδρέου. Προσεξτε όμως τι είχα διαπιστώσει μεταξύ των δύο τάφων αυτών…

Πάνω από τον τάφο της κας Μερκούρης βλέπουμε ένα σύμβουλο των…ΜΑΣΟΝΩΝ. Πιο συγκεκριμένα, παρατηρούμε ένα σύμβουλο…ΦΑΛΛΙΚΟ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ. Και τούτο ολοφάνερον εστίν. ΜΑΛΛΙΣΤΑ.

Δείτε επίσης το ΜΕΓΕΘΟΣ του τάφου της Μερκούρης εν συγκρίσει με εκείνον του Χριστόδουλου. ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ. Γι᾽αυτό όταν ρωτήσαμε μερικούς γέροντες συνταξιούχους εδώ εν ταις Αθήναις που εγνώριζον καλά το ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ η κα Μελίνα, είπον ότι το ήξεραν ότι ήταν…ΜΑΣΟΝΑ αυτή μαζί με τον…ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ. Ήταν ο ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ που την είχε αναβάσει ψηλά!!!

ΝΑΙ, αυτή η «κυρία» που υποτίθεται ότι ηταν «εναντίον» των «κακών» σωβινιστών ανδρών, της Χούντας. κτλ, θάφτηκε με τον…Π**ΛΟ πάνω από τον ίδιο της τον τάφο…!!! Τον π••λο τον πήρε δηλ….ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ…ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!

Το φαλλικο σύμβουλο επι των ταφών Μασόνων είναι ένα πασίγνωστο θέμα για τους ίδιους τους Μασόνους…

Πάμε τώρα στον τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου, του γνωστού ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ που είχε συμβάλει και αυτός στην εισαγωγήν της….ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΝ…

Αυτό που μπορώ να σας πω για τον συγκρεκριμένο είναι ότι, σύμφωνα με μερικές καλές πηγές του σάιτ μας, ο Ανδρέας πριν πεθάνει, είχε…ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΙΡΕΟΚΗΡΥΚΑ και…ΔΕΧΤΗΘΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑΝ ΤΟΥ!!! Εξ ου κι ο….ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΤΟΥ…!!!

Και τέλος, προσέξτε όμως τη φράση που είχαν βάλει στον τάφο του: «Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ»!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr