Home Greek News Φαινόμενα αδιαφάνειας στην προεκλογική διαφήμιση στο Facebook

Φαινόμενα αδιαφάνειας στην προεκλογική διαφήμιση στο Facebook

by _
0 comment 136 views

Φαινόμενα αδιαφάνειας στην προεκλογική διαφήμιση στο Facebook

Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ συμβαίνουν με το ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση τόσο με τις εκλογές όσο και με τις προεκλογικές διαφημίσεις του καθώς και την…ΧΕΙΡΑΓΩΣΗ της κοινωής γνώμης, ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ (όπως FACEBOOK!), με τη βοήθεια της περιβόητης εταιτείας…CAMBRIDGE ANALYTICA. Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίλτο «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Τσίπρας προσέλαβε την εταιρεία “Cambridge Analytica” για να περισώσει ό,τι μπορεί μέχρι τις εθνικές εκλογές!» για να καταλάβετε….


​Μία φερόμενη ως διαφημιστική εταιρεία χωρίς γραφεία, σταθερό τηλέφωνο επικοινωνίας (αλλά με ένα κινητό που ταυτιζόταν με το κινητό επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ) και με ένα υποτυπώδες site, ξόδεψε περισσότερα χρήματα για προεκλογικές διαφημίσεις από κάθε πολιτικό κόμμα και μεμονωμένο υποψήφιο ξεχωριστά….

Μια εταιρεία που δεν υπάρχει καταχωρημένη –τουλάχιστον με τις επωνυμίες που χρησιμοποιεί– ή έστω ένας απλός πολίτης [;], καταχώρησε τα στοιχεία της ταυτότητάς του στο Facebook και ξεκίνησε να δημοσιεύει πληρωμένα posts υπέρ της κυβέρνησης, του πρωθυπουργού και των στελεχών του κυβερνώντος κόμματος, και εις βάρος των αντιπάλων τους, χωρίς να έχει οποιαδήποτε σχέση με τον Σύριζα ή τους υποψηφίους του κόμματος. Απλώς έτυχε να χρησιμοποιεί το ίδιο κινητό τηλέφωνο με τον υπεύθυνο της καμπάνιας του Σύριζα….

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr