Home Greek News O ”άτυπος αρχιεπίσκοπός μας” στις ΗΠΑ, είναι πράκτορας Υπηρεσιών και συμφερόντων, αμερικάνικων

O ”άτυπος αρχιεπίσκοπός μας” στις ΗΠΑ, είναι πράκτορας Υπηρεσιών και συμφερόντων, αμερικάνικων

by _
0 comment 121 views

O ”άτυπος αρχιεπίσκοπός μας” στις ΗΠΑ, είναι πράκτορας Υπηρεσιών και συμφερόντων, αμερικάνικων. Ο σε αναμονή ”αρχιεπίσκοπός μας”, είναι πράκτορας Υπηρεσιών και συμφερόντων, τουρκικών. Από ότι φαίνεται, στην Εκκλησία μας στην Αμερική δεν υπάρχει ούτε ένας ρασοφόρος ως ”πράκτορας” ελληνικών συμφερόντων.

Εντυπωσιακό φαινόμενο: Αν εξαιρέσει κανείς την ημερήσια εφημερίδα Αστόριας Νέας Υόρκης με την μικρή κυκλοφορία, που ”κόπτεται” γιά τον Ελπιδοφόρο, ελπίζοντας να ανοίξει πάλι η …”κάνουλα” αρχιεπισκοπικών χορηγιών, ούτε ένας μητροπολίτης, ούτε ένα εκκλησιαστικό ‘Ιδρυμα, π.χ. Φιλόπτωχος, ούτε έστω οι γραφικοί ”άρχοντες σφογγοκωλάριοι”, ο ”μπακαλόγατος” και ο ”πρωθυπουγός Ανδριώτης” ή ο ”πρόεδρος Γαλάτουλας”, έβγαλαν μία ανακοίνωση ή έκαναν μία δήλωση υπέρ Ελπιδοφόρου… Γιατί;;;
…………

Αγανακτισμένη η Ομογένεια ΗΠΑ με τα ρασοφόρα αρπακτικά
Τα ”πρόβατα” ξύπνησαν και κατάλαβαν τα βρώμικα παιχνίδια.
………..

”Καθημερινή”, παραπληροφόρηση Παπαχελά και Ομογένεια
………..

ELPIDOFOROS’ ”ELECTION” BOUND TO CREATE COLOSSAL PROBLEMS
………..

Χρήματα Ομογενών και μη δωρητών, για την ανοικοδόμηση αγίου Νικολάου (Μανχάτταν) , κατάληξαν στον…πατριάρχη
………Η Ομογένεια, η ”εκκλησιαστική μαφία” και τα ”κοράκια” (ΜΜΕ)
……..
 
ΚΑΛΑΜΟΡΑΠΙΣΜΑΤΑ… Tα καλά και αιχμηρά.
……..
Και η ευχάριστη είδηση: Το διάστημα 14-27 Μαίου 2019, οι επισκέψεις στο ”ΚΑΛΑΜΙ” ήταν -μέσος όρος ημερήσια- 156.104 . Συνεχίζουμε ακάθεκτοι με τις… ”ευλογίες” των ρασοφόρων αρπακτικών, που αποδείχτηκαν οι…”καλύτεροι πελάτες” αι…”διαφημιστές”.
1994-2019: 25 χρόνια ”ΚΑΛΑΜΙ” (το παλαιότερο και αποδεδειγμένα, μεγαλύτερο e-MME εκτός Ελλάδας)
……..
Kαι ένα σημείωμα γιά άσχετους με Ομογένεια ΗΠΑ:
Ο αρχιεπίσκοπος ΔΕΝ εκπροσωπεί την Ομογένεια ΗΠΑ, ούτε είναι ”αρχηγός” της
Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής (ΗΠΑ), εκπροσωπεί ΜΟΝΟ, τυπικά και ουσιαστικά, ποσοστό (περίπου) 17% της Ομογένειας, όσα δηλαδή είναι τα μέλη -με πληρωμένες συνδρομές- των ενοριών της, ανά τις ΗΠΑ. Η Εκκλησία μας, στις HΠΑ, είναι ”members only”, ΜΗ κερδοσκοπική εταιρία [501 (c)(3)], που λειτουργεί με τους νόμους των ΗΠΑ και όχι με…”συνοδκές αποφάσεις”, που λαμβάνονται αυθαίρετα σε άλλη χώρα.
‘Eτσι και ο (κάθε) αρχιεπίσκοπος, που κουτοπόνηρα-παραπλανητικά εμφανίζεται ως δήθεν ”αρχηγός της Ομογένειας” ΗΠΑ, εκπροσωπεί ΜΟΝΟ το 1/6 της ελληνικής Ομογένειας και μπορεί να ομιλεί ΜΟΝΟ γιά το ποσοστό αυτό. Τα υπόλοιπα 5/6, ΔΕΝ τον εξουσιοδότησαν να ομιλεί γιά λογαριασμό τους, ΔΕΝ τον εξουσιοδότησαν να τα εκπροσωπεί.
Και καλά θα κάνουν ”ιεράρχες”, επιτήδειοι, παραπληροφορούντες, άσχετοι με Ομογένεια ‘Ελληνες πολιτικοί, ΜΜΕ και λοιποί, να μην αγνοούν την παραπάνω πραγματικότητα. Αρκετά υποτίμησαν την νοημοσύνη των Ελλήνων στις ΗΠΑ.

……….

kalami.us

Επειδή «δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιοι δεν θέλουν να δημοσιευτούν. Οτιδήποτε άλλο είναι δημόσιες σχέσεις»
…………………………………..

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr