Home Greek News Κυπελλούχος Ελλάδας ο ΠΑΟΚ – Επικράτησε με 1-0 της ΑΕΚ – Πρώτο νταμπλ στην ιστορία του – Δείτε το γκολ (βίντεο)

Κυπελλούχος Ελλάδας ο ΠΑΟΚ – Επικράτησε με 1-0 της ΑΕΚ – Πρώτο νταμπλ στην ιστορία του – Δείτε το γκολ (βίντεο)

by _
0 comment 127 views

Κυπελλούχος Ελλάδας ο ΠΑΟΚ – Επικράτησε με 1-0 της ΑΕΚ – Πρώτο νταμπλ στην ιστορία του – Δείτε το γκολ (βίντεο)

Πρωταθλητής, Κυπελλούχος και απόλυτος κυρίαρχος εντός των συνόρων! Μετά το πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το βράδυ του Σαββάτου και του Κύπελλο Ελλάδος, νικώντας για τρίτο συνεχόμενο τελικό την ΑΕΚ -αυτή τη φορά με 1-0- και πανηγύρισε το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του.

Σε έναν τελικό που δεν διεκδικεί… δάφνες ποιότητας, επικράτησε ο πιο αποφασισμένος. Και ο πιο αποτελεσματικός, τη στιγμή που έπρεπε, με τον παίκτη που έπρεπε. Τον Τσούμπα Άκπομ, ο οποίος «σφράγισε» τον 10ο τίτλο της ιστορίας του ΠΑΟΚ με ένα υπέροχο γκολ, στο φινάλε του α’ ημιχρόνου, στο οποίο δεν βρήκε ποτέ «απάντηση» η ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >> https://www.pronews.gr/athlitismos/elliniko-podosfairo/771834_live-o-telikos-kypelloy-ellados-paok-aek-imihrono-0-0

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr