Home Greek News Πάτρα: Νεκρός ο άνδρας που αυτοπυροβολήθηκε με όπλο αστυνομικού

Πάτρα: Νεκρός ο άνδρας που αυτοπυροβολήθηκε με όπλο αστυνομικού

by _
0 comment 87 views

Πάτρα: Νεκρός ο άνδρας που αυτοπυροβολήθηκε με όπλο αστυνομικού

Απίστευτη τραγωδία μέσα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.

Ανείπωτη τραγωδία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, καθώς εξέπνευσε ο 23χρονος που είχε αυτοπυροβοληθεί με όπλο που άρπαξε από αστυνομικό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας άνδρας, ο οποίος νωρίτερα είχε αυτοτραυματιστεί, υπό άγνωστες ακόμα συνθήκες, διακομίστηκε με αστυνομική συνοδεία στο τμήμα των επειγόντων περιστατικών.

Στη συνέχεια, τη στιγμή που οι γιατροί τού παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, ο άνδρας αφαίρεσε με άγνωστο τρόπο το όπλο τού αστυνομικού που τον συνόδευε και αυτοπυροβολήθηκε.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο χειρουργείο ωστόσο οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο νεαρός άνδρας είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του και η εξαφάνισή του είχε δηλωθεί στην αστυνομία, η οποία τον εντόπισε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα στην πύλη του ΧΥΤΑ της Ξερόλακας.

Στη συνέχεια με εισαγγελική παραγγελία συνοδεία περιπολικού μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Ρίου για ψυχιατρική γνωμάτευση, όπου έβαλε τέλος στη ζωή του με αυτόν τον φρικτό τρόπο.

Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr