Home Greek News Mέγας σκονηθέτης του Μπρόντγουεϊ: Στην Ελλάδα υπάρχει 1 εκ των 3 σχολών των Ιλλουμινάτι!

Mέγας σκονηθέτης του Μπρόντγουεϊ: Στην Ελλάδα υπάρχει 1 εκ των 3 σχολών των Ιλλουμινάτι!

by _
0 comment 416 views

Mέγας σκονηθέτης του Μπρόντγουεϊ: Στην Ελλάδα υπάρχει μια εκ των τριών σχολών των Ιλλουμινάτι (Πεφωτισμένων)!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες/Καλιφόρνια | 18 Μαρ, 2019 | 17:30πμ | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube

Ο Myron Fagan (Μύρων Φαγκάν), ο οποίος ήταν μεγάλος και γνωστός σκηνοθέτης του Μπρόντγουεϊ χρόνια, Εβραίος ών, ΗΣΠΆΣΘΗ τον Χριστιανισμόν και έγινε κατόπιν εξαιρετικός και ατρόμητος ερευνητής για όλα τα σχετικά που αφορούν την Νέαν Εβραίκην Τάξιν Πραγμάτων. Εδώ έχω γράψει ένα άρθρον περι της μελέτης που διεξήγαγε ο ίδιος πάνω στο θέμα που αφορά τις σχέσεις Μαύρων-Λευκών-Εβραίων, και για το πώς εδημιουργήθησαν φιλετικά ζητήματα στις ΗΠΑ μεταξυ των τριών. Ολα ξεκίνησαν απο το 1911 οπότε οι Εβραίοι του Μπρόντγουεϊ έφτιαξαν μια παράσταση με τίτλο «ΤΟ ΧΩΝΕΥΤΉΡΙ» (“The Melting Pot”), η οποία έδειχνε πως οι λευκοί άνθρωποι μισούν όλους ΚΑΙ τους Μαύρους ΚΑΙ τους Εβραίους, και ότι ήσαν μεγάλοι «καταπιαστές» των μειονοτήτηων, κτλ. ΑΠΟ ΤΌΤΕ ξεκίνησε αυτό το πρόβλημα στην Αμερική γιατί ΈΤΣΙ διεγείρουν οι εβραίοι τους ΜΑΎΡΟΥΣ κατα των λευκών..!!!… Αναφέρω επισης και τις μελέτες που έκανε ο Φάιγκαν (Fagan) για το πως ανέλαβαν οι Εβραίοι την εξουσία της Αμερικής απο την στροφήν του Αιώνος και εξής. ΉΤΑΝ ΑΠΊΣΤΕΥΤΟΣ Ο ΦΆΙΓΚΑΝ. ΕΞΈΘΕΣΕ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΣ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ..!!!…

Το σχετικό άρθρον που έγραψα για αυτό το ζήτημα είναι εδώ. Πατήστε το λίνκ… http://300sploggers.blogspot.com/2010/12/myron-fagan-on-rothschilds-banking-and.html

Δείτε τώρα το βίντεο ξεκινώντας από 16:00 και μετά όπου αναφέρεται εις τας τρείς σχολάς των ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ, των οποίων αι έδραι ευρίσκονται εν ταις πόλεις Gordonstoun της Σκωτίας, Σάλεμ της Γερμανίας και….Αναβρυτή της Λακωνίας, Ελλάδος!!!

Ο πρίγκιξ Φίλιππος, λέγει ο Φάιγκαν στο παραπάνω ηχητικό, ο σύζυγος της Βασίλισσας Ελισάβετ, που έχει ελληνικάς ρίζας, εξεπαιδεύθη εις την σχολήν του Γόρντονστον με την προτροπήν του Λόρδου Λόουτ Λόνταμπατεν, του θείου του, συγγενούς των Ροτλίντ, ο οποίος έγινε ναύαρχος του στόλου της Μεγάλης Βρετανίας μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Δεν μπορούμε όμως να σταματήσουμε με τον κ Φάιγκαν για το πως οι Ιλλουμινάτι έχουν επηρεάσει και την Ελλάδα μας διαχρονικά. Ο άνρθωπος που ήτο ένας από τους μαθητευόμενους του Φάιγκαν ήτο ο Ευστάθιος Μάλινς (Eustace Mullins), που έτυχε να είναι και ο συνεχιστής που μεγάλου Αμερικανού ποιητού…ΕΖΡΑ ΠΆΟΥΝΤ!…

Σήμερα υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι στον κόσμο, είτε στην Ελλάδα είτε στην Αμερική είτε οπουδήποτε αλλού, οι οποίοι έχουν υποστεί μιαν αφύπνισιν αναφορικώς για την πραγαματικότηα ότι, ΌΝΤΩΣ, υπάρχει ΉΔΗ μια Νέα Τάξις Πραγμάτων επι της γῆς, αλλά είναι ΕΛΛΆΧΙΣΤΟΙ εκεί έξω εξευρίσκουν (εξεύρουν–»ξέρουν) τους ΛΌΓΟΥΣ δια τους οποίους γίνεται μια τέτοια εξέγερσις συνειδησιακή αναμέσον της μάζας εν παντί τῶ κόσμω.  Επομένως, πολλοί ΛΊΓΟΙ είν᾽ αυτοί, ιδιαιτέρως στην Ελλάδα, που δεν έχουν ουδεμίαν ιδέαν για τους ανθρώπους οι οποίοι μας έδωκαν τα πρώτα πονήματα επι της προελεύσεως της Νέας Τάξεως Πραγμάτων.

ΑΞΊΖΕΙ όμως να μάθωμε ΠΟΊΟΙ ήσαν αυτοί οι οποίοι ἤνοιξαν τον δρόμον εις ημάς ώστε να είμεθα εις θέσιν να ενημερωθουμε για τους ανθρώπους που έδωκαν τας ζωάς αυτών ώστε να εκτεθούν τα σχέδια των Ρότσιλντ και των άλλων πεφωτισμένων, προς την πλήρην κατάκτησιν όλης της γης–εις βάρος απάσης της ανθροπότητος βεβαίως.

Ένας άνθρωπος, που έχω εν νῳ, που εποίησεν αυτό τούτο δι᾽ ημάς, και που ήταν και ο εξ απορρήτων φίλος του Φάιγκαν, ήταν ο κ. Ευστάθιος Μάλινς (Eustace Mullins), του οποίου τυχαίνει εγώ να είμαι ένας εκ των ολίγων συνεχιστών του.

Προτού να υπεισέλθωμεμ εις λεπτομέριας δια την πρωσοπικήν ζωήν του Μάλινς, πρέπει πρώτα να γνωρίσωμεν τον ΜΈΝΤΟΡΆ ΤΟΥ, και μόνο τότε θα ευπορέσετε (ευ-πόρος–»άρα, ημπορέσετε–»μπορέσετε) να καταλάβετε τι μεγάλη σημασία έχει αυτός ο άνθρωπος μαζί με το μεγάλο έργον που άφησεν όπισθεν αυτού.

Εν ολίγιος ο Έζρα Πάουντ ήταν ο μέντωρ του Μάλινς.  Ο Πάουντ ήταν ένας απο τους διασημότερους ποιητάς και συγγραφείς που έζησαν ποτέ στην Αμερικῆ.  Ήταν ο Πάουντ που μας προειδοποίησε πρώτα για τα ύπαρκτα αίτια των δύο Π. Πολέμων: δηλ., ήσαν δημιουργήματα των εκ Λονδίνου Εβραίων τραπεζιτών οι οποίοι ηργάζοντο απο κοινοῦ προς τούτο εν συνεργασία με την Αμερικάνικην κυβέρνησιν.  Ο Πάουντ τελικώς εφυλακίσθη απο τις αρχές της Αμερικάνικης κυβερνήσεως, διατί έλεγε την ΑΛΉΘΕΙΑΝ δια πάντα ταύτα!

Η σύληψίς του έγινε στο εξῆς:  είχε προφύγει στην Ιταλία κατά τον Δεύτερο ΠΠ, και εκεί είχε ένα ραδιόφωνον όπου προειδοποιούσε τα έθνη ανά τον κόσμον για τα ύπαρκτα αίτια όπισθεν των Π. Πολέμων, και εκεί είχε συληφθεί με την κατηγορίαν της “εσχάτης προδοσίας”.

Τον Έζρα τον είχανε βάλει σε…ΟΥΧΙ φυλακή, αλλά εις ένα…ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΦΘΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.  Είχε γίνει “ασθενής” ενος ειδικού θαλάμου Chestnut στο Νοσοκομείο St. Elizabeth’s στη νοτιοανατολική Ουάσινγκτον.

Το 1948, ένας νέος συγγραφεύς και υπάλληλος της επίσημης βιβλιοθήκης του Κογκρέσου των ΗΠΑ (κρατήστε αυτό γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό για μας εδώ) ονόματι Ευστάθιος Μάλινς, μέσω ενός αμοιβαίου φίλου, πάει στο Νοσοκομείο St. Elizabeths στη D.C. (Ουάσινγκτον) για να γνωρίσει τον Πάουντ για τη πρώτη φορά.

Δείτε την φωτογραφία σήμανσης αυτού του ΜΕΓΆΛΟΥ ΉΡΩΡΑ.  ΘΥΣΙΆΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΆΞΙΟΣ ΕΠΑΊΝΟΥ…

Όπως θα έλεγε ο πατέρας μου «ΤΟΥ ΘΕΟΎ ήταν αυτή η συνάντησις!»  Και όντως αυτή η συνάντησις που έγινε μεταξύ Μάλινς και Πάουντ ΉΤΑΝ!

Ο Πάουντ σε αυτή τη συνάντηση περνάει τον μανδύα του καλέσματός του στο Μάλινς.  Λοιπόν, ότε ο Πάουντ έμαθε δια την πρόσβασιν του Μάλινς στη βιβλιοθήκη του Κογκρέσου, του λέγει να πάει εκεί…ΕΚΕΊ για να αρχίσει να ερευνᾶ δια την αληθινήν ιστορίαν περι της ιδρύσεως της…ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΉΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΗΣ ΤΡΆΠΕΖΗΣ των «ΗΠΑ», ΤΗΣ ΕΝΤΕΛΈΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΉΣ ΚΑΙ ΠΑΡΆΝΟΜΗΣ (που Αγγλιστί είναι The Federal Reserve Bank).

Ο Ευστάθιος δεν είχε απολύτως ουδεμίαν ιδέαν για το τι του ανέθετε τότε ο Πάουντ.  Πάντως, ήτο αρκετά ευφυής και αποφασισμένος να εκτελέσει αυτήν την αποστολήν του διάσημου και φιμισμένου ποιητού.

Το 1952, και κατόπιν μερικών ετών βαθειών ερευνών, ο Μάλινς εκδίδει το πρώτον του βιβλίον με τίτλον «ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΆ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΉΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΉΣ» (THE SECRETS OF THE FEDERAL RESERVE).  Και ΜΑΝΤΈΨΤΕ από ΠΟΎ πήρε όλα τα έγγραφα πηγής του για τη συγραφή αυτού του βιβλίου: ΕΚ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΉΚΗΣ ΤΟΥ ΊΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΓKΡΈΣΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ!!!

Παρακάτω θα βρείτε το εξώφυλλον της διαδυκτιακής εκδόσεως του βιβλίου του και ΔΕΙΤΕ πόσο φιλέλλην ήταν!

Για να βρείτε το βιβλίον του Μάλινς καθώς και άλλα συγγράματα γεγραμμένα απο και για αυτόν,  μεταβείτε στη Γκούγκελ και πληκτρολογήστε τα ακόλουθα…

Και ο Πάουντ και ο Μάλινς ηγάπουν σφόδρα την ΕΛΛΑΔΑ και το Βυζάντιον ή Ρωμιοσύνην, και είχαν γράψει άρθρα και βιβλία για ολ᾽αυτά! Διαβάστε και το άρθρο μας με τίτλο «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΙΣ ΜΙΑΣ ΜΑΚΡΑΙΩΝΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ» (πατήστε εδώ) και εκεί θα εύρητε πλούσια στοιχεία για το πως ήσαν αι πρώται μορφαί των Ολλούμινατι που είχον βοηθήση τους Τούρκους να κατακτήσουν την Βυζαντινήν Αυτοκρατορίαν!….

Το βιβλίον αυτό έγινε αμέσως ευπώλητον (μπέστ σέλερ).  Για παραπάνω απο 50 χρόνια αυτό το πόνημα του Μάλινς έχει διαδοθεί σε όλο τον κόσμο, έχει πέσει στα χέρια μεγάλων πολτικών των ΗΠΑ, και έχει αφυπνίσει πάρα πολλούς ανθρώπους στην πραγματικότηα ότι η ίδρυσις του FED (Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των «ΗΠΑ», που εν το παρώντι θα το αποκαλούμε το FED) αποτελεί την ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΑΝ ΣΥΝΩΜΟΣΊΑΝ ΚΑΤΆ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΆΝΙΚΟΥ ΛΑΟΎ Η ΟΠΟΊΑ ΔΙΑΙΩΝΊΖΕΤΑΙ ΕΔΏ ΚΑΙ 100 ΧΡΌΝΙΑ.

(Ειρήσθω εν παρόδω ότι, το FED, δεν επηρεάζει μόνον την οικονομία και το πολιτικό γίγνεσθαι της Αμερικής, αλλά επηρεάζει ΚΑΙ πάρα πολλες άλλες χώρες -όπως η ΕΛΛΆΔΔ- με τη πολιτική του γιατί συνεργάζεται με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο το οποίο παίρνει χρήματα απο το FED, και μετά τα λεφτά αυτά τα δίνει σε άλλα κράτη σε μορφή…ΜΗΧΑΝΙΣΜΏΝ ΣΤΗΡΊΞΕΩΣ (δηλ. ΠΑΚΈΤΩΝ ΔΙΑΣΏΣΕΩΣ), κράτη τα οποία βέβαια είναι ταλανισμένα με «οικονομικά προβλήματα».)

Το εν λόγω βιβλίον του Μάλινς έχει αναγνωσθεί και καταγραφεί στα επίσημα πρακτικά μιας δίκης στο Ανώτατο Δικαστήιον του Καναδᾶ.  Η υπόθεσις αυτή έγινε τόση ευρέως γνωστή  ώστε να φτάσει μέχρι και το Ανώτατο Δικαστήριον.  Είχε εμπφανιστεί σε εκείνη τη δίκη κι ο ίδιος ο Μάλινς για να υπερασπιστεί έναν φίλο του εκεί ο οποίος δικαζόταν για δήθεν «φοροδιαφυγῆ».  Ο Μάλινς συνέβαλε στην ΑΘΏΟΣΙΝ του φίλου του λόγω του ότι του εδόθη η άδεια απο το ίδιο το δικαστήριον αυτί, να κάμει μιαν αναφοράμ στο ΒΙΒΛΊΟΝ του όπου ανέφερε το ΓΕΓΟΝΌΣ πως οι κεντρικές τράπεζες ανα τον κόσμον, ιδιαίτερα στις χώρες της Δύσεως, είναι δημιουργήματα των δυνατών εκ Λονδίνου τραπεζιτών και ότι παραβιάζουν όλα τα συντάγματα αυτών των χωρών.

Ο Μάλινς μετά αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο FED στην Αμερική, λέγοντας ότι είναι δημιούργημα ΟΥΧΊ ενος νόμιμου νομοθετήματος απο πλευράς του Κογκρέσου των ΗΠΑ, αλλά των τραπεζιτών ΡΩΘΤΣΙΛΝΤ απο την Αγγλία.  ΑΥΤΌΙ το φτιάξανε και όχι οι πολιτικοί αξιοματούχοι της Αμερικής.  Η σύστασις του FED ήταν, και συνεχίζεται να ΕΊΝΑΙ, μια συνεχιζόμενη, διαινοζόμενη και καταστροφική ΤΥΡΑΝΝΙΑ εις βάρους του Αμερικάνικου λαού.  Ιδρύθη συναίνεσει της κυβερνήσεως του προέδρου των ΗΠΑ Γούντροου Ουίλσον ο οποίος, με τι δική του υπογραφῆ στις 23 Δεκ. 1913, ΠΡΌΔΟΣΕ ένα ολόκλορον ένθος.  Και το ΜΕΤΆΝΙΩΣΕ κιόλας ότε αντελήφθη εκ των υστέρων γράφων τα εξῆς εν τοις απομνημονεύσασί αυτού:

“I am a most unhappy man. I have unwittingly ruined my country. A great industrial nation is controlled by its system of credit. Our system of credit is concentrated. The growth of the nation, therefore, and all our activities are in the hands of a few men. We have come to be one of the worst ruled, one of the most completely controlled and dominated governments in the civilized world. No longer a government by free opinion, no longer a government by conviction and the vote of the majority, but a government by the opinion and duress of a small group of dominant men.”

~ Woodrow Wilson

«Είμαι πολύ δυστυχισμένος άνθρωπος. Έχω καταστρέψει, άθελά μου, τη χώρα μου. Ένα μεγάλο βιομηχανικό έθνος ελέγχεται από ένα σύστημα πιστώσεως. Το σύστημα πίστωσης μας είναι συγκεντρωμένη. Ως εκ τούτου, η ανάπτυξις του έθνους, και όλες οι δραστηριότητές μας είναι στα χέρια ολίγων ανθρώπων. Έχουμε καταντήσει να είμαστε μια από τις χειρότερες κυβερνώμενες, μία από τις πιο απόλυτα ελεγχόμενες και κυριαρχημένες κυβερνήσεις στον πολιτισμένο κόσμο. Δεν έχουμε πλέον μια κυβέρνηση με ελεύθερη γνώμη, δεν είναι πλέον μια κυβέρνηση με πεποιθήσεις κυνερνώμενη με την ψήφον της πλειοψηφίας, αλλά μια κυβέρνηση που ελέγχεται απο τις γνώμες και τις απειλές μιας μικρής ομάδος κυρίαρχων ανθρώπων.»

~ Γούντροου Ουίλσον

Το κύριον επιχείρημα του Μάλινς σε εκείνο το καναδέζικο δικαστήριον ήταν ότι αφού η κεντρική τράπεζα του Καναδᾶ ήταν κι αυτή ένα δημιούργημα των εκ Λονδίνου εβραίων τραπεζιτών των Ρωθτσίλντ, ήταν κι αυτή ΠΑΡΆΝΟΜΗ μαζί με όλας τας δραστηριότητάς της τας προκύπτουσας, συμπεριλαμβανομένης και μιας…ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΉΣ ΑΡΧΉΣ.

Ελάχιστοι εκεί έξω γνωρίζουν ότι οι φορολογικές αρχές τόσο της Αμερικής όσο και του Καναδᾶ καθώς και κάθε άλλης χώρας του δυτικού κόσμου -συμπεριλαμβανομένης ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ- είναι…ΠΑΡΆΝΟΜΕΣ γιατί στήνονται κατ ‘εντολή των κεντρικῶν τραπεζῶν των ΡΩΘΤΣΊΛΝΤ.  ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!

Διαβάστε επίσης τα δύο παρακάτω αποκλειστικά μας άρθρα για το ίδιο θέμα!….

  1. Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ–ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

  2. Οι φορολογικές αρχές των ΗΠΑ, που επέβαλαν τον…ΕΝΦΙΑ στην ΕΛΛΑΔΑ, αποτελούν ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ στο ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!

Οι χώρες που έχουν κεντρικές τράπεζες των Ρότσιλντ, έχουν επίσης και φορολογικές αρχές για τον απλούστατο λόγο: οι φόροι πάνε να πληρώσουν τα τεράστια εθνικά χρέη αυτών των χωρών, και τα χρέη αυτά είναι απλά ΣΚΕΥΩΡΊΕΣ των Εβραίων τραπεζιτών να ληστεύουν και υποδουλώνουν όλα αυτά τα έθνη.

(Σημειώστε το ακόλουθο: ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ρόναλντ Ρήγκαν, το 1984, έκανε μια μελέτη πανω σε αυτό το θέμα και ήθελε να μάθει ο Αμερικάνικος λαός ΠΟΎ ΑΚΡΙΒΏΣ ΠΆΝΕ ΟΙ ΦΌΡΟΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΏΝ ΠΟΛΙΤΏΝ.  Συμπέρανε ο Ρήγκαν το εξής εκληκτικό, ότι ΟΎΤΕ ΈΝΑ ΔΟΛΛΆΡΙ ΔΕΝ ΠΆΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΡΟΥΓΊΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΙ ΌΛΟΙ ΜΈΧΡΙ ΚΑΙ ΣΉΜΕΡΑ, ΝΟΜΊΖΟΥΝ ΌΤΙ ΑΥΤΌ ΙΣΧΎΕΙ.  ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΙΣΥΧΕΙ. ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΑΥΤΆ ΠΆΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΉ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΎ ΧΡΈΟΥΣ!!!)

Με τέτοιο αιτιολογικόν ο Μάλινς ηδυνήθη να βοηθήσει τον φίλον του να ΚΕΡΔΊΣΕΙ την υπόθεσιν του στο Ανώτατο Δικαστήριον του Καναδᾶ.  Ο ΦΊΛΟΣ ΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΊΟΥ ΑΘΩΌΘΗ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΏΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΊΟΝ ΤΟΥ ΜΆΛΙΝΣ ΚΑΤΕΓΡΆΓΗ ΩΣ ΠΕΙΣΤΉΡΙΟΝ ΕΙΣ ΤΑ ΕΠΊΣΗΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΚΕΊΝΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΘΈΣΕΩΣ.

Το βιβλίον του Μάλινς συνεχίζει να αποτελεί ακόμη και σήμερα την κύριαν πηγῆν περι του FED.

Όλοι όσοι εκεί έξω που έχουν μάθει για τη μαγάλη συνωμοσία του εν Αμερικῆ FED, τη μάθανε εξαιτίας του Ευστάθιου Μάλινς.  ΑΥΤΌΣ ήταν ο πρώτος να βγάζει αυτό το σοβαρότατο -για την επιβίωσιν του δυτικοῦ κοσμου- ζήτημα!

Και δεν μένουμε εκεί, γιατί ΌΛΑ ΌΣΑ ξέρουμε για τη Νεα Τάξη Πραγμάτων εν γένει, τα οφείλουν στον Μάλινς γιατί, εκτός απο το SECRETS OF THE FEDERAL RESERVE, έχει γράψει πάρα πολλά άλλα βιβλία (απο τη δεκ. 50 μέχρι και την αποδήμισίν του το 2010) τα οποία έχουν ξηπνήσει πάρα πολλούς ανθρώους ανα τον κόσμον.

Ψάξτε για το όνομα του Μάλινς στο Youtube ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ, Eustace Mullins δηλαδή, και θα βρείτε πάρα πολλά βίντεο που έχει φτιαχτεί για τον ίδιον!!!  Π.χ., δείτε τα παρακάτω….

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr