Home Greek News ΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

ΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

by _
0 comment 250 views

ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΙΜΑ! «ΑΓΡΑΒΑΤΩΤΕ ΚΟΝΤΕ ΠΟΙΑ ΜΑΧΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΗΝ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΖΑΒΟ Ε ΖΑΒΟ Κ ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΟΚΑΡΑ ΑΥΤΟΥ ΠΕΡΑ». ΈΚΑΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΧΑΣΑΠΟΤΑΒΕΡΝΑ! ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΣΕΙ Ο ΑΣΤΑΚΟΣ! ΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Πλήρωνε κοροΐδο Έλληνα!

Γεύμα στους νέους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ παρέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας στη βεράντα του Μεγάρου Μαξίμου. Στην παρέα συμμετείχαν επίσης ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ο Πάνος Σκουρλέτης και ο Χριστόφορος Βερναρδάκης.

Σε ανάρτησή του στο twitter ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρει: «Συνάντηση με τους νέους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη βεράντα του Μεγάρου Μαξίμου. Όλοι έτοιμοι για τη μάχη απέναντι στη λιτότητα, στο νεοφιλελευθερισμό και την ακροδεξιά. Για μία προοδευτική Ευρώπη της κοινωνικής δικαιοσύνης και της εργασίας. Για μία Ευρώπη των πολλών».

Στην επίσημο λογαριασμό του πρωθυπουργού ξέσπασε πόλεμος

maksimou 1

maksimou 2

maksimou 3

maksimou 4

maksimou 5

maksimou 6

maksimou 7

maksimou 8

http://www.makeleio.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr