Home Greek News ΣΤΗΜΕΝΟ 100% το «χτύπημα» στη Νέα Ζηλανδία, όπως ήταν και στο Παρίσι, Λονδίνο και ΑΛΛΟΥ…

ΣΤΗΜΕΝΟ 100% το «χτύπημα» στη Νέα Ζηλανδία, όπως ήταν και στο Παρίσι, Λονδίνο και ΑΛΛΟΥ…

by _
0 comment 290 views

ΣΤΗΜΕΝΟ 100% το «χτύπημα» στη Νέα Ζηλανδία, όπως ήταν και στο Παρίσι, Λονδίνο και ΑΛΛΟΥ…

Σήμερα στις περίπου 23:30 το βράδυ, θα βγεί ο δημοσιογράφος απ΄το Λος Άντζελες Ιωάννης Κουντούρης στο πρόγραμμα «ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ» στο AstraTV από τον Βόλο με τον κ Βασίλη Μπαντίδη όπου θα ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΥΤΟ-ΧΤΥΠΗΜΑ όπως έχειο κάνει ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ στην περίπτωση πολλών άλλων τέτοιων «τρομοκρατικών χτυπημάτων»! Συντονειστείτε στο ΑstraTV να δείτε την εκπομπή ή δείτε την με απευθίας σύνδεσή στο διαδίκυτο (πατήστε ΕΔΩ) ή δείτε την μέσα από τον τοίχο του κ Μπαντίδη στο Facebook (πατήστε ΕΔΩ)….

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες/Καλιφόρνια | 15 Μαρ, 2019,  19:21πμ (ώρα Λος Άντζελες) | 16 Μαρτίου 2019, 5.21πμ (ώρα Ελλάδος) | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube

Δείτε τις παρακάτω φώτο που τα λένε ΟΛΑ….

Ο Μπαζ Άλντριν και ο «δράστης» της «επιθέσεως» στην Νέα Ζηλανδία….

Σε αυτά τα δήθεν «τρομοκρατικά χτυπήματα» ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΤΕ ούτε «θύματα», ούτε «νεκροί» ΜΗΤΕ «αίματα» και «μακελειό»!!! Αν ψάχνετε για μακελειό, μεταβείτε στο Makeleio.gr. ΕΚΕΙ θα βρείτε, ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ ή οπουδήποτε αλλού.

Αυτοί που συμμετέχουν σε αυτά τα σκηνοθετημένως στημένα ΘΕΑΜAΤΑ είναι όλοι…ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ που λέγονται…ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΚΡΙΣΗΣ, και αυτό το έχω εκθέσει εκατοντάδες φορές!!! Και το ακριβώς ΙΔΙΟ μοτίβο, μοντέλο ΨΕΥΤΙΚΩΝ επιθέσεων το βλέπουμε να εφαρμόζεται ΠΑΝΤΟΥ σε ΟΛΟ τον κόσμο γιατί είναι δημιούργημα του ίδιου του «αγαπημένου» μας…NATO!!!

Διαβάστε επίσης «ΙΔΟΥ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ COSMIC ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΝΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ CIA ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ»!» για περισσότερα.

Ο «τρομοκράτης» της Νέας Ζηλανδίας ήθελε να πάρει την Κωνσταντινούπολη από τους Τούρκους. ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ γιατί προσπαθούν να περάσουν μια ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΑΤΖΕΝΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ…ΕΛΛΑΔΑ!!!

«ΜΑΛΕΛΕΙΟ» και πάλι! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! Δείτε πως σας ΚΟΡΟΪΔΕΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ με την ΨΕΥΤΙΚΗ «επίθεση» στη Νέα Ζηλανδἰα!!!

Δείτε πρώτα τα παρακάτω βίντεο που κυκλοφοράει σε όλα τα ΜΜΕ που δείχνει το «πρόσωπο» του «μακελιάρη» της Νέας Ζηλανδίας. Όμως, υπάρχει μεγάλο ΠΡΟΒΛΗΜΑ με αυτό: Είναι προϊόν….ΦΩΤΟΣΟΠ (PHOTOSHOP)…!!!

Στο παρακάτω βίντεο του δικού μας καναλιού μαθαίνουμε τα εξής ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ, ότι….

  1. Για το μήνα του Οκτ. του 2018, έλαβαν χώρα στον κόσμο δύο μεγάλα τέτοια «συμβάντα». Ένας «πυροβολισμός» σε εβραική συναγωγή στο Πίτσμπουργκ της Πενσυλβανίας και μια συντριβή αεροσκάφους των Αιθιοπικών Αερογραμμών στη Μαλασία.
  2. Για το μήνα του Μαρτίου, ΦΕΤΟΣ, του 2019, συμβαίνουν ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ: Μια «συντριβή αεροσκάφους» ΠΑΛΙ της ΙΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, των  Αιθιοπικών Αερογραμμών, και σήμερα ένα…«τρομοκρατικό χτύπημα» στη Νέα Ζηλανδία. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ «ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ» ρε παιδια!!! Τυχαία ολ’ αυτά??? Εμ…τίποτε μα…ΤΙ-ΠΟ-ΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ “ΤΥΧΑΙΟ” ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!
  3. Οι Μήνες Οκτώβριος και Μάρτιος τυχαίνει να είναι οι μήνες του…ΘΑΝΑΤΟΥ και ΘΥΣΙΩΝ των Ιλλουμινάτι!!!

ΔΕΙΤΕ τώρα τα παρακάτω άρθρα των μεγάλων ΜΜΕ του κόσμου που όταν αναφέρονται στην εν λόγω «επιθεση», την βάζουν σε…ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ…!!! “Terrorist attack”…

Το Facebook, YouTube, και Twitter έχουν ήδη καταβάσει ΠΟΛΛΑ βίντεο ΑΥΤΟΠΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ που τράβηξαν βίντεο του όλου “γεγονότος” και που τα αναβάσανε στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης!!! ΓΙΑΤΙ??? ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ…FAKE, ΨΕΥΤΙΚΑ ΓΙ’ ΑΥΤΟ και ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΥΡΕΣ ΚΟΙΝΟ!!!

Περισσότερα εδώ >> https://www.wsj.com/articles/live-video-of-new-zealand-mosque-shooting-dodges-social-media-safeguards-11552657931

ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ» ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙΣ ΠΟΥ…ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΥΛΕΣ ΑΤΖΕΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΧΤΥΠΗΜΑΤΩΝ», «ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΩΝ» ΚΤΛ, ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ….

ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΥΤΙΚΑ, ΣΤΗΜΕΝΑ 100 τοις 100 ΚΑΙ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ….ΕΙΝ’ ΕΔΩ…!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ…

Για το τα βιντεο του καναλιού μου στο Vimeo, πατήστε εδώ >> https://vimeo.com/manage/videos

ΣΟΚ: ΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο «ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ» ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗ ΦΛΟΡΙΔΑ!!! ΨΕΥΤΙΚΑ ΑΙΜΑΤΑ ΚΑΙ…«ΘΥΜΑΤΑ»!!! from John Kountouris on Vimeo.

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ για το «πυροβολισμό» σε σχολείο του Τέξας από ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ! ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ! from John Kountouris on Vimeo.

Wikileaks: Οι Τούρκοι θα ειβάλουν στην Ελλάδα μέσω ΕΒΡΟΥ εκεί ακριβώς όπου έγινε η ΑΠΑΓΩΓΗ των 2 Ελλήνων στρατιωτών! from John Kountouris on Vimeo.

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr