Home Greek News Σοκ: ΖΕΙ ακόμη ο “βασιλιάς” του ποπ, Μάικλ Τζάκσον…!!!

Σοκ: ΖΕΙ ακόμη ο “βασιλιάς” του ποπ, Μάικλ Τζάκσον…!!!

by _
0 comment 672 views

Σοκ: ΖΕΙ ακόμη ο “βασιλιάς” του ποπ, Μάικλ Τζάκσον…!!!

Τι ξέραμε εμείς εδώ στο Λος Άντζελες την πρώτη μέρα κιόλας, ότι, ο Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) «σκηνοθέτησε» τον όλο ψεύτικο «θάνατό» του.

Δείτε το παρακάτω βίντεο, που έχει πάρει πολλά εκατ. θεάσεις εδώ και χρόνια, και θα καταλάβετε. Αυτό το βίντεο το τράβηξε ένας δημοσιογράφος που παρακολουθούσε στενά το άσπρο βαν του ιατροδικαστή, στο οποίο υποτίθετο ότι επέβαινε η σωρός του Τζάκσον, μέχρι που έφθασε στο νεκροτομείο. Και μόλις φθάσει το βαν στον προορισμό του…ΤΣΟΥΠ!…πετάγεται έξω ο…ΜΑΙΚΛ!!!

Μιλάμε για το ΙΔΙΟ βαν που παρακολουθούσαν τηλεοπτικώς τόσα εκατομμύρια σοκαρισμένοι θεατές την ημέρα του «θανάτου» του Τζάκσον.

Όλος ο κόσμος είναι θύμα της προπαγάνδας των ΜΜΕ, που το μόνο που ξέρουν είναι να λένε ψέματα στο κοινό εξαιτίας της ύπουλης ατζέντας τους, αλλά είναι καιρός και ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ!!!

Και παρεμπιμπτώντως, εμείς από τα “ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ” είμαστε προσωπικοί φίλοι της δικηγόρου του γιατρού του Μάικλ Τζάσκον, κας Valerie Wass, και αυτή μας έχει εκμυστηρευτεί μερικά πολύ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ για την υπόθεσή αυτή…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr