Home Greek News Στο τσεπάκι έχει την Γιόχανσον ο Τσίπρας! «Μπορώ να κλείσω ραντεβού μαζί της» (Βιντεο)

Στο τσεπάκι έχει την Γιόχανσον ο Τσίπρας! «Μπορώ να κλείσω ραντεβού μαζί της» (Βιντεο)

by _
0 comment 145 views

Στο τσεπάκι έχει την Γιόχανσον ο Τσίπρας! «Μπορώ να κλείσω ραντεβού μαζί της» (Βιντεο)

Την μυθική ατάκα του Ευκλείδη Τσακαλώτου για την Γιόχανσον, επικαλέστηκε ο Αλέξης Τσίπρας και θέλησε να την ενισχύσει με μια δική του – καθόλου ταπεινή – πεποίθηση, που προκάλεσε χαμόγελα στο ακροατήριο του.

«Εγώ που είμαι πιο φιλόδοξος από τον Ευκλείδη λέω ότι μπορώ να κλείσω ένα ραντεβού μαζί της!» είπε ο πρωθυπουργός μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εγώ, δεν ξέρω βέβαια αν ο Ευκλείδης συμφωνεί, διότι θεωρεί ότι του είναι δύσκολο να κλείσει ραντεβού με τη Σκάρλετ Γιόχανσον, αλλά εγώ που είμαι πιο φιλόδοξος από τον Ευκλείδη ότι μπορώ να κλείσω ένα ραντεβού μαζί της, είμαι εδώ και λέω αύριο το πρωί! Αφού λοιπόν η αντιπολίτευση που υπέγραψε 4,5% ξαφνικά έχει μεγάλο πόνο για τα πλεονάσματα, να συμφωνήσουμε μαζί μια κοινή θέση απέναντι στους εταίρους και δανειστές μας για την ανάγκη επαναδιαπραγμάτευσης για περαιτέρω μείωση. Αρκεί όμως να συμφωνήσουμε και από κοινού τι θα το κάνουμε το δημοσιονομικό περιθώριο που θα δημιουργηθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Τσακαλώτος είχε πει τον Μάρτιο του 2017 ο υπουργός Οικονομικών, για την διεθνούς φήμης, καλλονή ηθοποιό: «Όντως ο κ. Μητσοτάκης έχει πει ότι θα θέλει τα πλεονάσματα να είναι 2%, όπως και εγώ θα ήθελα να βγω για κοκτέιλ με την Σκάρλετ Γιόχανσον! Πολλά πράγματα μπορεί να θέλουμε» .

Δείτε το απόσπασμα με την αναφορά του πρωθυπουργού στη Γιόχανσον στο 30:30

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr