Home Greek News Ντροπή: O Παυλόπουλος δεν παρευρέθει στην κηδεία του άτυχου εύζωνα

Ντροπή: O Παυλόπουλος δεν παρευρέθει στην κηδεία του άτυχου εύζωνα

by _
0 comment 61 views

Ντροπή: O Παυλόπουλος δεν παρευρέθει στην κηδεία του άτυχου εύζωνα

Αίσθηση προκάλεσε η απουσία του προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου στην κηδεία του άτυχου  ευζωνα. Για άλλη μια φορά απών.

Το ύστατο χαίρε στον 24χρονο Εύζωνα είπαν το μεσημέρι του Σαββάτου εκατοντάδες Πατρινοί, οι οποίοι κατέκλυσαν τον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου. Η κηδεία έγινε με όλες τις προβλεπόμενες τιμές για στρατιώτη των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούσε στην Προεδρική Φρουρά.

Ο 24χρονος στρατιώτης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το βράδυ της Πέμπτης, όταν κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των υπολοίπων στρατιωτών, την ώρα που είχε κληθεί για να δώσει το «παρών» στο βραδινό προσκλητήριο.

Αιτία του αιφνίδιου θανάτου φαίνεται πως ήταν παθολογικά αίτια που ίσως να μην γνώριζε, αλλά ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε χοροστατούντος του Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομου. Ο ναός ήταν ασφυκτικά γεμάτος, ενώ κόσμος ήταν και έξω από την εκκλησία. Φίλοι, συμπαίκτες από το μπάσκετ, γνωστοί και συγγενείς, μη μπορώντας να πιστέψουν τι έχει συμβεί, πήγαν να αποχαιρετήσουν τον Εύζωνα και να συμπαρασταθούν στην οικογένεια.

Έξω από το ναό είχε παραταχθεί στρατιωτικό άγημα που συνόδευσε τον 24χρονο Εύζωνα στην τελευταία του κατοικία, στο Α’ Νεκροταφείο Πατρών, για να του αποδώσει τις προβλεπόμενες τιμές.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr