Home Greek News Δείτε όλα τα προϊόντα της ελεγχόμενης από τον Τζόρτζ ΣΌΡΟΣ εταιρείας στην…ΕΛΛΑΔΑ!!!

Δείτε όλα τα προϊόντα της ελεγχόμενης από τον Τζόρτζ ΣΌΡΟΣ εταιρείας στην…ΕΛΛΑΔΑ!!!

by _
0 comment 362 views

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ…ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…!!!

Μπορεί στις συνειδήσεις μας προϊόντα με τα οποία μεγαλώσαμε όπως η Lacta και η σοκολάτα υγείας Παυλίδη να έχουν καταγραφεί ως «ντόπια», η πραγματικότητα όμως είναι τελείως διαφορετική.

Στις 29 Απριλίου του 2013 η Kraft Foods μετονομάστηκε σε Mondelez International και στην Ελλάδα σε Mondelez Hellas. Η κύρια επένδυση της ήταν το εργοστάσιο της σοκολάτας Παυλίδη.

541,700 μετοχές της εταιρείας κατέχει η επενδυτική του Σόρος στην μητρική εταιρεία της Παυλίδης. Σύμφωνα με στοιχεία του 2017.

Στην ελληνική αγορά μεταξύ των προϊόντων που προωθεί είναι οι σοκολάτες Lacta, Παυλίδη, Kiss, 3BIT, Merenda, το τυρί κρέμα Philadelphia, μαγιονέζα και κέτσαπ Kraft, τα μπισκότα OREO και το Εργαστήρι Παυλίδη.

Προωθεί επίσης τα προϊόντα Fonzies, τους καφέδες JACOBS, Maxwell House, τα ροφήματα TASSIMO, Lacta και Cadbury, τις τσίκλες Trident, Dentyne, Bubbaloo και τις καραμέλες Halls. Δηλαδή κάποια από τα πιο δημοφιλή προιόντα στην Ελλάδα…!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr