Home Greek News Ντροπή: Το αρχηγείο ΕΛΑΣ «έκοψε» προγραμματισμένη εκδήλωση για τα θύματα της 17Ν

Ντροπή: Το αρχηγείο ΕΛΑΣ «έκοψε» προγραμματισμένη εκδήλωση για τα θύματα της 17Ν

by _
0 comment 187 views

Ντροπή: Το αρχηγείο ΕΛΑΣ «έκοψε» προγραμματισμένη εκδήλωση για τα θύματα της 17Ν

Με μισόλογα και φθηνές δικαιολογίες, το αρχηγείο της ΕΛΑΣ ακύρωσε την τελευταία στιγμή προγραμματισμένη εκδήλωση μνήμης για τα στελέχη της ΕΛΑΣ που έπεσαν στο καθήκον από τις σφαίρες των εκτελεστών της 17Ν.

Όπως δήλωσε ο Αντιστράτηγος Αστυνομίας Χρήστος Κονταρίδης στον ΘΕΜΑ 104,6  και τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, η εν λόγω εκδήλωση είχε προγραμματιστεί ήδη από τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους στη μνήμη του αρχιφύλακα Νίκου Γεωργακόπουλου, ενώ είχε αποφασιστεί να λάβει χώρα στο αρχηγείο των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας στις αρχές Φεβρουαρίου.

Όμως, τελευταία στιγμή, υψηλά ιστάμενα στελέχη της ΕΛΑΣ αποφάσισαν την ματαίωση της εκδήλωσης μη δίνοντας τον εν λόγω χώρο, που είχε αρχικά παραχωρηθεί. Στην εκδήλωση, σημειωτέον, ήταν προσκεκλημένοι, μεταξύ άλλων, οι πρέσβεις των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου. Προφανώς, ασκήθηκαν πολιτικές πιέσεις από τους “πρώην συντρόφους” που τώρα κυβερνούν.

“Έχουμε μια κυβέρνηση που υποστηρίζει τρομοκράτες”, σημείωσε ο διοργανωτής Χρήστος Κονταρίδης, εκφράζοντας τη θλίψη, την οργή και την απορία του για την βεβιασμένη παρέμβαση της ηγεσίας της ΕΛΑΣ, να ακυρώσει άρον-άρον την εκδήλωση. Τον αδικεί κανείς;

Ακούστε το ηχητικό:

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr