Home Greek News Ακόμη & ο κ…Bugs Bunny #ΚώσταςΒαξεβάνης με ΜΕΓΑΛΟ αριθ. FAKE “φίλων” στο Twitter!!!

Ακόμη & ο κ…Bugs Bunny #ΚώσταςΒαξεβάνης με ΜΕΓΑΛΟ αριθ. FAKE “φίλων” στο Twitter!!!

by _
0 comment 125 views

ΕΠΙΔΗΜΙΑ FAKE ΦΙΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA…!!! ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ Ο «ΕΓΚΡΙΤΟΣ» Mr. BUGS BUNNY «ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ» ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΣΤΟ twitter…!!! ΟΠΟΙΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΣ, ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ…!!!

Νωρίτερα σήμερα δημοσιεύσαμε το άρθρο μας με τίτλο «Δείτε τον προθυπουργό-γελωτοποιό που υπερβάλλει τον ποσόν φίλων που έχει στο Twitter!!!» όπου γελάσαμε με τον Ανθέλληνα πορδη-πουργό Τσίπρα που κάνει πως έχουν «απήχηση» στον κόσμο όλες οι προδοτικές του πράξεις, ενώ στην πραγματικότητα, τόσο οι κάλπες όσο και τα ίδια τα εν Ελλάδι social media (δίκτυα της κοινωνικής δικτύωσης) αντικατοπτρίζουν ακριβώς…ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!!! Εξ ου το εξής γελοίο ενός εντελώς ΓΕΛΟΙΟΥ πρωθυπουργού της πλάκας!…

Αλλά ΔΕΝ σταματάμε εδώ, διότι η ΊΔΙΑ «επιδημία» συμβαίνει και στους δημοσιογράφους-υποστηριχτές του Τρίπρα, όπως «κύριος» Κώστας ο…ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ με ποσοστόν…88 τοις 100 ψευδών φίλων στο Twitter!!! ΑΠΙΘΑΝΟ!!! ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

Για περισσότερα για τον κ…ΜΠΑΓΚΗΣ ΜΠΑΝΙ Βαξεβάνη, διαβάστε επίσης το ακόλουθο. Θα το βρείτε πολύ ενδιαφέρον….

Αποκαλύπτουμε το παρακράτος του Μαξίμου! Στο φως η «συμμορία» του “Mr. Bugs Bunny” Κ. Βαξεβάνη…!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr