Home Greek News ΣΤΙΣ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Η ΤΕΛΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ… ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ… ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ

ΣΤΙΣ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Η ΤΕΛΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ… ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ… ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ

by _
0 comment 116 views

ΣΤΙΣ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Η ΤΕΛΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ… ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ… ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ

Είναι τελικό, κι από επίσημα χείλη: στις 15 Ιανουαρίου θα ψηφιστούν οι τελικές τροπολογίες για τις αλλαγές στο Σύνταγμα, στην βουλή των Σκοπίων, όπως προβλέπεται από την Συμφωνία των Πρεσπών. Αυτό δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της βουλής των Σκοπίων, Ταλάτ Τζαφέρι.

Σύμφωνα πάντα με τον Τζαφέρι, οι συνεδριάσεις των αρμόδιων κοινοβουλευτικών επιτροπών, στις οποίες θα εξετασθούν οι τελικές τροπολογίες του Συντάγματος, θα ξεκινήσουν στις 17 Δεκεμβρίου.

Μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης στις επιτροπές, θα συγκληθεί η ολομέλεια της Βουλής, στις 9 Ιανουαρίου, η οποία αναμένεται να διαρκέσει μερικές ημέρες, ενώ η τελική ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιανουαρίου.

Εν τω μεταξύ, οι Τσιπροκαμμένοι δεν έχουν ξεκαθαρίσει πότε θα φέρουν προς κύρωση την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών, στην ελληνική βουλή. Άλλοι λένε στα τέλη Φεβρουαρίου, κι άλλοι τον Μάρτιο. Γιατί όχι την επομένη της κύρωσης από την βουλή των Σκοπίων; Προφανώς, θα παίξουν το παιχνίδι των… καθυστερήσεων, για να κερδίσει περισσότερο χρόνο στην καρέκλα ο Καμμένος, που έχει πει πως θα αποσύρει τους υπουργούς του από την κυβέρνηση – αλλά όχι την στήριξή του προς αυτήν!

https://ethnikismos.net/2018/12/10/%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%83-15-%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%85-%CE%B7-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr