Home Greek News «Θύελλα» ξεσηκώνει το αστείο της Χίλαρι Κλίντον για τους μαύρους (Βίντεο)

«Θύελλα» ξεσηκώνει το αστείο της Χίλαρι Κλίντον για τους μαύρους (Βίντεο)

by _
0 comment 134 views

«Θύελλα» ξεσηκώνει το αστείο της Χίλαρι Κλίντον για τους μαύρους (Βίντεο)

Η Χίλαρι Κλίντον, λαμβάνοντας αφορμή από το ότι μια δημοσιογράφος μπέρδεψε τις δηλώσεις δύο δημόσιων προσώπων, αστειεύτηκε για τους μαύρους ότι «μοιάζουν όλοι μεταξύ τους».

Επικρίσεις δέχεται η πρώην υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον ύστερα από το σχόλιο που έκανε κατά τη διάρκεια συνέντευξης, λέγοντας ότι όλοι οι μαύροι μοιάζουν μεταξύ τους.

Η Κλίντον, ερωτώμενη σχετικά με το θέμα της πολιτικής ορθότητας, τόνισε ότι «δε θέλω να πηγαίνω και να προσβάλω ανθρώπους. Δε θέλω να γενικεύω ότι κάθε μετανάστης είναι έτσι, κάθε αφροαμερικανός είναι αλλιώς, ξέρετε, ή για ανθρώπους με διαφορετικές θρησκευτικές πεποιθήσεις, ή οτιδήποτε. Αυτό είναι παιδικό», δήλωσε η Κλίντον στη δημοσιογράφο Κάρα Σουίσερ του δικτύου Recode.

Ωστόσο, τότε η συζήτηση άρχισε να παίρνει διαφορετική τροπή.

Η δημοσιογράφος ρώτησε την Κλίντον τι πιστεύει για τον μαύρο γερουσιαστή Κόρι Μπούκερ που κάλεσε «να τους κλωτσήσουμε στα πόδια». Στην πραγματικότητα η Σουίσερ αναφερόταν στα σχόλια του Έρικ Χόλντερ, τον γενικό εισαγγελέα της κυβέρνησης Ομπάμα, ο οποίος είναι επίσης μαύρος και ο οποίος είχε δηλώσει ότι οι Δημοκρατικοί θα πρέπει να σκληρύνουν τη μάχη με τους Ρεπουμπλικανούς και ότι «όταν πηγαίνουν χαμηλά, να τους κλωτσάμε».

«Αυτό το είπε ο Έρικ Χόλντερ, όχι ο Κόρι Μπούκερ», διόρθωσε τη δημοσιογράφο η Χίλαρι Κλίντον, όμως πριν προλάβει και η δημοσιογράφος να ανασκευάσει, Κλίντον πρόσθεσε: «Ναι, το ξέρω, όλοι μοιάζουν μεταξύ τους», με το κοινό να ξεσπάει σε γέλια. Το επίμαχο απόσπασμα βρίσκεται στο 01:04:14 του βίντεο.

«Όχι δεν μοιάζουν», πρόλαβε να πει, ωστόσο, η δημοσιογράφος Κάρα Σουίσερ, με τη Χίλαρι να επανέρχεται με ένα νέο αστείο, λέγοντας ότι ο ιδρυτής του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ την πλήρωσε για να το πει αυτό.

«Χίλαρι, βλέπω ότι διαβάζεις πολύ καλά τα tweets του Τραμπ», της απάντησε η δημοσιογράφος.

Αριστερά ο πρώην γενικός εισαγγελέας Έρικ Χόλντερ. Δεξιά ο Γερουσιαστής Κόρι Μπούκερ
Αριστερά ο πρώην γενικός εισαγγελέας Έρικ Χόλντερ. Δεξιά ο Γερουσιαστής Κόρι Μπούκερ

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr