Home Greek News ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΜΕΡΚΕΛ! ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!

ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΜΕΡΚΕΛ! ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!

by _
0 comment 153 views

ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΜΕΡΚΕΛ! ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΩΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΥ!!!

«Το 2021, δεν θα βάλω υποψηφιότητα για την Καγκελαρία.» – Μερκελ

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, κάποτε η πιο ισχυρή πολιτικός στην Ευρώπη, αναγνώρισε  πως δεν έχει πλέον εξουσία η ίδια, όπως πριν.

Η Μέρκελ ανακοίνωσε ότι θα παραχωρήσει την ηγεσία της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU) στη διάσκεψη του κόμματος τον Δεκέμβριο και δεν θα βάλει υποψηφιότητα για επανεκλογή το 2021.

Η απόφαση αντικατόπτριζε την πίεση προς την αρχηγό-κράτους με τη μεγαλύτερη επίδοση στην Ευρωπαϊκή Ένωση μετά από μια καταστροφική ήττα και προκάλεσε μια ανατροπή μεταξύ των πιθανών διαδόχων. Όποιος βρεθεί στην κορυφή του CDU θα είναι το αγαπημένο πρόσωπο για να γίνει ο επόμενος καγκελάριος, ίσως πολύ νωρίτερα από το επίσημο τέλος της θητείας της Μέρκελ.

Ο προτιμώμενος κληρονόμος της Μέρκελ, Annegret Kramp-Karrenbauer, θέλει να συνεχίσει την παράδοση της μετριοπάθειας και του κεντρώου της μεγάλης σκηνής. Αλλά με τη Γερμανία και την Ευρώπη να γίνονται όλο ένα και περισσότερο πολωμένες, είναι πιθανόν οι διεκδικητές να πιέσουν το κόμμα να κάνει μια σκληρή κατεύθυνση προς τα δεξιά.

Περσσότερα εδώ >> https://www.washingtonpost.com/world/europe/german-chancellor-angela-merkel-ready-to-step-down-from-party-leadership/2018/10/29/4bbf67da-db60-11e8-b3f0-62607289efee_story.html?noredirect=on&utm_term=.e8241f1e6c4d

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr