Home Greek News Οι εισαγγελικές διατάξεις για άρση τηλεφωνικού απορρήτου ανήλθαν στις 7.182 το 2017!

Οι εισαγγελικές διατάξεις για άρση τηλεφωνικού απορρήτου ανήλθαν στις 7.182 το 2017!

by _
0 comment 192 views

Εντατικά δουλεύουν οι «κοριοί» της ΕΥΠ

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ…!!! ΠΟΙΟΥΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΠ -ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ- ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΑΣ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΜΑΣ…;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

«Φωτιά» έχουν πάρει οι «κοριοί» της ΕΥΠ. Σύμφωνα με την έκθεση της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών για το 2017 που επιδόθηκε στη Βουλή, οι εισαγγελικές διατάξεις για άρση τηλεφωνικού απορρήτου για λόγους εθνικής ασφάλειας ανήλθαν στις 7.182!

Από την άλλη, τα βουλεύματα που αφορούν διακρίβωση άλλων εγκλημάτων ( δολοφονίες, ναρκωτικά κ.ά), ήταν περίπου τα μισά: 3.194!


Newsroom

Newsroom

Έμπειροι δημοσιογράφοι του δικαστικού ρεπορτάζ έχοντας κάνει -για πάνω από δύο δεκαετίες- τις δικαστικές αίθουσες “δεύτερο σπίτι τους”, δημιούργησαν το dikastiko.gr, το πρώτο δικαστικό μέσο ενημέρωσης της χώρας. “Ρίχνουν φώς” στην αθέατη πλευρά της δικαιοσύνης, αποκαλύπτουν και ερμηνευνούν γεγονότα που μας αφορούν όλους. Καταγράφουν όλες τις απόψεις. Δικαστών και δικηγόρων! Οι ειδήσεις, από την πηγή των γεγονότων και τις δικαστικές αίθουσες, κατευθείαν στις οθόνες μας.

Πηγή >>

Εντατικά δουλεύουν οι «κοριοί» της ΕΥΠ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr