Home Greek News Αμερικανικές βάσεις σε Βόλο, Λάρισα και αλλού ζήτησε ο Καμμένος! Μεγάλη απειλή η Ρωσία!

Αμερικανικές βάσεις σε Βόλο, Λάρισα και αλλού ζήτησε ο Καμμένος! Μεγάλη απειλή η Ρωσία!

by _
0 comment 136 views

Αμερικανικές βάσεις σε Βόλο, Λάρισα και αλλού ζήτησε ο Καμμένος! Μεγάλη απειλή η Ρωσία!

Δείτε πρώτα την εκπομπή μου για αυτό….

Διαβάστε τα δύο παρακάτω άρθρα για τον τρελο-Καμμένο που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ πλέον να το παίζει…ΡΩΣΟΦΙΛΟΣ…!!!… Και ΓΙΑΤΙ το κάνει αυτό στους Αμερικανούς??? Είναι ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ. Είχε γίνει το όνομά του ο κύριος λόγος πίσω από το Ρωσικό Σκάνδαλο του…ΤΡΑΜΠ!!! Διαβάστε και το άρθρο μας με τίτλο «Τζορτζ Παπαδόπουλος: Είχα ενημερώσει τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών για την υπόθεση Ρωσίας-Χίλαρι-Τραμπ» για να καταλάβετε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ το άρθρο του σάιτ Parapolitika.gr με τίτλο «Τζορτζ Παπαδόπουλος: Από τον Τραμπ και την αγκαλιά του Καμμένου στο FBI» γιατί ήταν ο ίδιος ο ΠΑΝΟΥΛΗΣ ΜΑΣ ο…ΚΑΜΜΕΝΟΣ που είχε συστήσει τον Τζόρτζ Παπαδόπουλος στον…ΝΙΚΟ ΚΟΤΖΙΑ!!!


Π. Καμμένος από ΗΠΑ: Έτσι θα αναχαιτίσουμε την ρωσική διείσδυση στα Βαλκάνια – Η Ελλάδα πρωτοστατεί κατά της Μόσχας

https://www.el.gr/ethnos/themata/p-kammenos-apo-ipa-etsi-tha-anachaitisoyme-tin-rosiki-dieisdysi-sta-valkania-i-ellada-protostatei-kata-tis-moschas/

Ολόκληρη η χώρα γίνεται ρωσικός στόχος – Αμερικανικές βάσεις σε Βόλο, Λάρισα και Αλεξανδρούπολη ζήτησε ο Καμμένος (ΒΙΝΤΕΟ)

https://www.el.gr/diethni/gaiostratigiki/olokliri-i-chora-ginetai-rosikos-stochos-amerikanikes-vaseis-se-volo-larisa-kai-alexandroypoli-zitise-o-kammenos-vinteo/

 


 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr