Home Greek News ΕΚΤΑΚΤΟ – Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

by _
0 comment 223 views

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σήμερα λίγο μετά τις 20.15 ο Στέφανος Χίος μέσα από το ζωντανό πατριωτικό δελτίο ειδήσεων ανακοίνωσε ότι το «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» κατεβαίνει στις επόμενες εκλογές.

«Kατεβαίνουμε στις εκλογές και δεν το παίρνουμε πίσω. Θα τους κάνουμε πλάκα και θα τους ξεφτιλίσουμε… Αυτοί όλοι μαζί και εμείς μόνοι μας όπως ο απλός πολίτης δίνει κάθε μέρα τη μάχη για τη ζωή και δεν τον σκέφτεται κανένας… Μπορεί να μη βγει ο ομιλών μπροστά αλλά και κάποιος άλλος..  Είμαστε δεξιοί, πατριώτες και χριστιανοί ορθόδοξοι. Κανένα κόμμα από τα υπάρχοντα δεν εκπροσωπει την σκληρη πατριωτική δεξιά. » τόνισε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος.

ΔΕΙΤΕ την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

 Πηγή  >> makeleio.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr