Home Greek News ΣΟΚ: Kήρυξε o Τράμπ στρατιωτικό νόμο στις ΗΠΑ!!! ΧΟΥΝΤΑ πλέον της Νέας Τάξης στην Αμερική!!!

ΣΟΚ: Kήρυξε o Τράμπ στρατιωτικό νόμο στις ΗΠΑ!!! ΧΟΥΝΤΑ πλέον της Νέας Τάξης στην Αμερική!!!

by _
0 comment 186 views

ΣΟΚ: Κήρηξε ο Τράμπ στρατιωτικό νόμο στις ΗΠΑ, από το περασμένο Δεκ. του 2017, και κάτω από τη μύτη του Αμερικανικού λαού!!! Έχουμε πλέον…ΧΟΥΝΤΑ της Νέας Τάξεως Πραγμάτων στην Αμερική!!!

Να μια είδηση που πέρασε στα….ΨΙΛΑ…ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ….!!!

Και αυτόν τον παραΝΟΜΟΝ μπορεί ο Τράμπ να το θέσει σε λειτουγία ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ….«ΤΙ ΚΑΛΑ»!!!!

Σας έχουμε προειδοποιήσει για όλ’ αυτά εδώ από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» εδώ και σχεδόν 3 χρόνια!!!

Δείτε με την ησυχία σας τις δύο παρακάτω εκπομπές που έκανα για αυτό το θέμα ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ σαν μια καλή πρόγευση του τι σας επιφυλλάσουμε παρακάτω….

https://vimeo.com/191422370

https://vimeo.com/190328490

-του Ιωάννη Κουντούρη | 18 Σεπτ. 2018 | 15.20

Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τράμπ Donald Trump έχει κήρυξε στρατιωτικό νόμο στην Αμερική. Ναι το διαβάσατε ΣΩΣΤΑ και αυτό το θέμα το έχουμε καλύψει εις βάθος εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» εδώ και σχεδόν τρία χρόνια προειδοποιώντας σας ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ τόσο στις ΗΠΑ όσο και στον υπόλοιπο κόσμο με την προεδρία του δήθεν «αντινεοταξίτη» «αντπαγκοσμιοποιητή» πρόεδρο των ΗΠΑ.

Όλα όσα έχει κάνει μέχρι τώρα ο Τράμπ στο αξίωμά του μοιάζουν ΟΥΧΙ με έναν πρόεδρο -όπως ο Τζόν Κένεντι– που έχει πάρει απόφασιν να τα βάλει με το βαθύ κράτος και την Εβριο-σιωνιστική Τάξιν Πραγμάτων, κ.τλ., αλλά με τόν…ΑΠΟΛΥΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ αυτών των σκοτεινών δυνάμεων που το έπαιζε «πατριώτης» καθ’ όλη τη διάεκεια της εκστρατείας του για τη προεδρία αλλά με το που ανέβαλε τα ηνία της χώρας, ήλλαξε ΑΡΔΗΝ ο ίδιος αρχίζοντας να κάμνει απίστευτα ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ πράγματα, εις βάρος των πολιτών των ΗΠΑ, και χάριν των συμφερόντων των ακριβώς ΙΔΙΩΝ ΕΧΘΡΩΝ των ΗΠΑ -και όλου του κόσμου εδώ που τα λέμε– που είχει υποσχεθεί ο ίδιος ότι θα

Το πρώτο πράγμα που ήρχισε ο Τράμπ να κάμνει εις βάρος των ΗΠΑ ήταν να συνεχίσει μια μακροχρόνια πρακτική όλων των προηγούμενων ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ κυβερνήσεων των ΗΠΑ υπογράφων αυτά τα ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ εκτελεστικά διατάγματα. Στο άρθρο μου με τίτλον «Ξεκινάει αμέσως με την υπογραφή των εντελώς ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ “εκτελεστικών διαταγμάτων” ο πρόεδρος Τράμπ!» σας τα εξηγώ όλα. Π.χ.,…

Στις πρώτες ώρες του ως πρόεδρος την Παρασκευή, ο Ντόναλντ J. Τραμπ διέταξε στις ομοσπονδιακές υπηρεσίες να «ελαφρύνουν το βάρος» του Obamacare —αυτού του κατάπτυστου νομοθετήματος που αφορά την επιβολή σε κάθε πολίτη ενος σχέδιοy φροντίδας υγείας που πέρασε πριν μερικά χρόνια το Κογρέσου εις βάρος της υγείας των Αμερικανών πολιτών, κτλ– ενώ ο επικεφαλής του επιτελείου του κατηύθυνε ένα άμεσο κανονιστικό πάγωμα.

ΌΜΩΣ…

Στο άρθρο Ι κεφάλαιο I του Συντάγματος, είναι σαφές ότι όλες οι νομοθετικές εξουσίες βρίσκονται υπο την αρμοδιότητα του Κογκρέσου. Η εκτελεστική εξουσία έχει την ευθύνη για την εκτέλεση των νόμων που ψηφίζονται από το Κογκρέσο. Οποιοδήποτε εκτελεστικό διάταγμα ουδόλως αποτελεί νομοθεσία, είναι μια εντολή που εκδίδει αυθαιρέτως ο Πρόεδρος για την επιβολή νόμων που ψηφίζονται από το Κογκρέσο. Ενώ τα εκτελεστικά διατάγματα δεν αναφέρονται στο Σύνταγμα των ΗΠΑ, έχει καταστεί -αν και παρανόμως- προηγούμενον εις τον κάθε Πρόεδρο για την έκδοση εκτελεστικών διαταγμάτων που ο ίδιος κρίνει ότι είναι απαραίτητο και πρέπον.

Είναι συνταγματικά αυτά τα λεγομένα «εκτελεστικά διατάγματα» που υπογράφει ο εκάστοτε πρόεδρος των ΗΠΑ;;;

Απάντησις: Ασφαλώς και…ΟΧΙ. Εμ…λησμονούμε τόσο ανευθύνως το γεγονός ότι υπάρχει κάτι που λέγεται…Η ΔΙΑΚΡΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑΝ!

 

Ο Πρόεδρος είναι ο ανώτατος λειτουργός της εκτελεστικής εξουσίας της κυβέρνησης και έχει την εξουσία να εφαρμόσει τις πολιτικές και τις διαδικασίες που είναι απαραίτητες για τη διαχείριση των καθηκόντων και των αρμοδιοτήτων που έχουν ανατεθεί σ ‘αυτόν από το Σύνταγμα. Οι πολιτικές και οι διαδικασίες που ψηφίζονται από το Κογκρέσο λέγονται “νόμοι” και επιδράνε στον κάθε πολίτη. Το “Εκτελεστικό Διάταγμα” αφορά, στην πραγματικότητα, μια πολιτική ή διαδικασία, που εκδίδει ο Πρόεδρος, που είναι ένας κανονισμός που ισχύει μόνο για τους υπαλλήλους της εκτελεστικής εξουσίας της κυβέρνησης…ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!

Κάθε εκτελεστικό διάταγμα που έχει οποιαδήποτε επίδραση σε άτομα που δεν είναι κρατικοί υπάλληλοι αποτελεί παραβίαση του άρθρου Ι κεφ. Ι του Συντάγματος των ΗΠΑ. Κάθε φορά που ένας Πρόεδρος εκδίδει οποιοδήποτε εκτελεστικό διάταγμα που να επεκτείνεται σε όλο το λαό, το Κογκρέσο έχει την ευθύνη απέναντι στο λαό να ασκήσει βέτο αυτό. Όταν ένας Πρόεδρος εκδίδει ένα αντισυνταγματικό εκτελεστικό διάταγμα και το Κογκρέσο επιτρέπει το διάταγμα να ισχύει, αυτοί παραβιάζουν τον όρκο τους για τη διατήρηση, την προστασία και την υπεράσπιση του Συντάγματος.

Ειρήσθω εν παρόδω ότι με την υπογραφή, απο πλευράς του εκάστοτε Αμερικανού προέδρου, τόσων πολλών απο αυτά τα εκτελεστικά διατάγματα απο την εποχή του Λίνκον μέχρι σήμερον, έχει γίνει μια σταδιακή υπονόμευσις των συνταγματικών δικαιωμάτων των Αμερικανών πολιτών που συνοδεύεται επίσης απο την σταδιακή…ΠΑΡΑΚΜΗ της κοινωνίας μας, σε όλους τους τομείς, και γι’αυτό έχουμε καταλήξει εδώ που έχουμε καταλήξεις: ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟΝ, ΔΗΛ., ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΣΟ ΚΑΙ…ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ.

ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟΣΟ ΑΥΘΑΙΡΈΤΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΏΣ ΑΥΤΑ ΤΑ «ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ» ΛΕΙΤΟΥΡΕΙ ΩΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ….ΔΙΚΤΑΤΩΡ–ΠΟΥ ΌΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ…!!! ΚΑΙ ΠΑΡ’ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΥΓΕΙΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΩΣ “Obamacare” ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΘ’ΕΑΥΤΟ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑΝ, ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΤΡΟΠΟΠΟΙΏΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕ…ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ!!! ΤΙ…ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΝΟΥΡΓΟΝ ΤΑΚΤΙΚΗΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ???  ΠΟΝΤΆΡΕΤΈ ΤΟ!!!…

Όλα αυτά ξεκίνησε την εποχή που μετετράπη η μορφή διακυβερνήσεως αυτής της χώρας εις μιαν ανώνυμην εταιρείαν των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ εκ της κορώνας του Λονδίνου! Διαβάστε το άρθρον μου «Η παράνομη φύσις της ίδιας της…”ΕΝΝΟΜΟΥ ΤΑΞΕΩΣ”» να καταλάβετε.

Δείτε τώρα το βίντεο ιδιαιτέρως εσείς που νομίζετε ακόμη πως ο Τράμπ «θα τα βάλει με το συστημα», το ΙΔΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ που o ίδιος, εδώ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ!!!

 

 

Θα εξετάσουμε τα παράνομα, εκτελεστικά διατάγματων που έχει υπογράψει ο Τράμπ, τα οποία τεκμηριώνουν ποια είναι τα μακροπρόθεσμα σχέδια της για την Αμερική, σχέδια τα οποία δεν έχουν να κάμνουν με την δήθεν «σωτηρία» της χώρας από πλευράς ενός «σωρήρος», αλλά με την…ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΝ ΑΥΤΗΣ απο πλευράς ενός ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ! 

ΥΠΟΨΙΝ – Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ…ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ.

Προτού όμως να μπούμε , θέλω να έχετε υπόψιν σας και να διαβάσετε αργότερα τα εξής αποκαλυπτικά άρθρα του σάιτ μας που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε το ΒΑΘΟΣ και τη ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ αυτού που σας περιγράφω για το ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είν’ ο Ντόναλντ Τράμπ….

Ιδου η αλήθεια για το «ρωσικό σκάνδαλο» του Τράμπ: ο ίδιος κι ο Πούτιν υπηρέτες των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ και της ΝΤΠ!
ΣΟΚ: Ο Τράμπ υποθάλπτει την Εβραιο-ρωσικη μαφία στις ΗΠΑ που ξεπλύνει μαύρο χρήμα μέσα από κυπριακές τράπεζες! Σύνδεσμός με τον ΠΟΥΤΙΝ!
Ο Τράμπ έδωσε συγχωροχάρτι σε έναν ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ που εξέθεσε πρακτόρισσα της CIA που ανακάλυψε τουρκο-ισραηλινό κύκλ. κατασκοπίας εντός των ΗΠΑ!
ΑΠΟ ΤΟ 1890 ΕΓΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ(Βίντεο) – DONALD TRUMP PREDICTIONS 1800s
Σύμφωνα με το Κογκρέσο των ΗΠΑ πότε εγεννήθη ο Χριστός;; Στις…11 ΣΕΠΤ. 3 π.Χ.! Σύνδεσμός με τον Τράμπ και την ΝΤΠ!
Παρέμβαση Τραμπ για το Σκοπιανό: «Ιστορική» η συμφωνία των Πρεσπών – Μιλάει για «Μακεδονία» πέντε φορές!

Στις 22 Φεβ. 2018, ο γνωστός δημοσιογράφος-πράκτωρ των Ροκφέλερ και Σιωνιστών Jerome Corsi βγαίνει στου Άλεξ Τζόουνς (Alex Jones) το πρόγραμμα, InfoWars, και αρχίζει να αναγγέλλει και να ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ το γεγονός πως ήδη από το Δεκ. πέρσι, ο Τράμπ έχει υποτάξει όλην την Αμερικήν κάτω από ένα καθεστώς…ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ, και τούτο κάτω από τη μύτη του εντελώς ανυποψίαστου Αμερικανικού λαού, ιδιαίτερα αυτών που τον Τράμπ τον ψήφισαν και που συνεχίζουν να ευρίσκονται εν ΑΡΝΗΣΕΙ αγνοώντας το γεγονός πως τις ΗΠΑ τις ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ο Τράμπ και ότι οι προδοσίες του ευρίσκονται…ΥΠἈΤΜΟΝ.

Στο ακόλουθο κλιπ θα τα ακούσετε όλα, ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ, για του λόγου το αληθές. Δείτε τώρα το ακόλουθο κλιπ και κάτω από αυτό θα είναι όλες οι λεπτομέριες ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ….

https://www.youtube.com/watch?v=FBiiuk-2qqI

Λοιπόν,αυτό που κάνει ο Trump και οι υποστηρικτές του στην κυβέρνηση και σε διάφορους οργανισμούς είναι να προετοιμάζουν τη χώρα για κεντρικό στρατιωτικό έλεγχο, με στρατιωτικό νόμο, προκειμένου να ξεκινήσει ένας …«ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ».

Στην ίδια συνέντευξη στον Αλέξ Τζόους, ο  Jerome Corsi επισημαίνει τα εξής σημαντικά….

  1. Ο στρατός ασχολείται όλο και περισσότερο με την παροχή συμβουλών και την προστασία του Trump.
  2. Ο Πρόεδρος Trump υπέγραψε εκτελεστικό διάταγμα στις 21 Δεκεμβρίου 2017, θέτοντας έτσι τις Ηνωμένες Πολιτείες σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.  ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για το λινκ. Η διάταξη αυτή  είχε θαφτεί, «όλως περιέργως», στο εκτελεστικό διάταγμα, που υπέγραψε ο Τράμπ,  με τίτλο “Εκτελεστικό Διάταγμα για την Αποτροπή της Περιουσίας των Προσώπων που Συμμετέχουν σε Σοβαρές Καταχρήσεις Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ή Διαφθορά” (Executive Order Blocking the Property of Persons Involved in Serious Human Rights Abuse or Corruption).
    Το κείμενο είναι ΣΑΦΕΣ που δηλώνει ΑΟΡΙΣΤΩΣ και ΑΒΑΣΙΜΩΣ…«I therefore determine that serious human rights abuse and corruption around the world constitute an unusual and extraordinary threat to the national security, foreign policy, and economy of the United States, and I hereby declare a national emergency to deal with that threat.»
    «Ως εκ τούτου, κρίνω ότι οι σοβαρές καταχρήσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και διαφθοράς σε όλο τον κόσμο αποτελούν μια ασυνήθιστη και εξαιρετική απειλή για την εθνική ασφάλεια, την εξωτερική πολιτική και την οικονομία των Ηνωμένων Πολιτειών και δηλώ ότι υπάρχει εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση αυτής της απειλής.»
  3. Αυτό δίνει στον Πρόεδρο εξαιρετικές εξουσίες. Μπορεί να ξεκινήσει την ενεργοποίηση του στρατού που θα αναλάμβανε εξαιρετικές δυνάμεις, όπως τα στρατιωτικά δικαστήρια. 

O Alex Jones (Άλεξ Τζόουνς), λοιπόν. ο κύριος προπαγανδιστής του Τράμπ, δηώνει ο ίδιος οτι αυτό έχει να κάμνει με ένα σχέδιο να αποτραπεί η «δολοφονία» του Τράμπ. ΜΠΟΥΡΔΕΣ. Το προπερασμένο Σάββατο ήταν ΠΑΛΙΝ ο Τζόουνς που ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ αυτήν την «προειδοποίησιν» ότι το «Βαθή Κράτος» των ΗΠΑ σχεδιάζει να «δολοφονήσει» τον Τράμπ μέσα σε τρέις μήνες! ΠΩΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΥΤΑ???!!! ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ….

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο «ALERT! Άλεξ Τζόουνς: Το «Βαθύ Κράτος» των ΗΠΑ σχεδιάζει τώρα να…ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΑΜΠ!» για περισσότερα πάνω σε αυτό.

Υποτίθεται ότι έπρεπε να το πράξει αυτό ο Τράμπ λόγω της στάσεως και των προδοσιών του Μπαράκ Ομπάμα και της Χίλαρι• χρειάστηκε όμως να υποβάλει ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ο ίδιος ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΙΑΣ…ΧΟΥΝΤΑΣ;;;!!! Εμ…..ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!  Η λογική εδώ είναι ότι δεν μπορούν να δικάσουν τη Χίλαρι Κλίντον ή τον Ομπάμα στα πολιτικά δικαστήρια. Ως εκ τούτου, πρέπει να τους δοκικάσουν στα… στρατιωτικά δικαστήρια. ΠΑΛΙ ΜΠΟΥΔΕΣ!!!

Και άκου «σοβαρές καταχρήσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και διαφθοράς»!!! ΧΑΧΑΧΑ!!! ΡΕ ΣΕΙΣ, ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΜΑΛΛΙΣΤΑ…ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!! ΑΡΑ, ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ;;;

Ο Ντόναλντ Τραπμ δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια επιχείρηση μυστικών στρατιωτικών πληροφοριών και η δουλειά του Alex Jones είναι να ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ υπέρ όλων αυτών! Το ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΖΟΟΥΝΣ προ μηνών. Μιλάμε για αυτές τις ιδιωτικές εταιρείες στρατιωτικών πληροφοριών (όπως Blackwater που προστατευει τη Ελληνική Βουλή σε περίπρωση ΕΞΕΡΓΕΡΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ) που κάνουν….ΠΟΛΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ…ΜΟΣΑΝΤ!!! Προσωπικός φίλος του ιδρυτή του Blackwater τυχαίνει να είναι ο ίδιος ο…ΑΛΕΞ ΤΖΟΟΥΝΣ!!!

https://www.youtube.com/watch?v=_Hmg9geOzM0

ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΡΟΛΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ….ΑΠΑΤΗ!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr