Home Greek News ALERT! Άλεξ Τζόουνς: Το «Βαθύ Κράτος» των ΗΠΑ σχεδιάζει τώρα να…ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΑΜΠ!

ALERT! Άλεξ Τζόουνς: Το «Βαθύ Κράτος» των ΗΠΑ σχεδιάζει τώρα να…ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΑΜΠ!

by _
0 comment 128 views

Άλεξ Τζόουνς: Το «Βαθύ Κράτος» των ΗΠΑ σχεδιάζει τώρα να…ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!!!

Ο στενός  συνεργάτης του Τράμπ κάνει πρόβλεψη…ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ για τον ΙΔΙΟΝ….

-του Ιωάννη Κουντούρη | 10 Σεπτ. 2018 | 20.14

Ο γνωστός δημοσιογράφος-συνωμοσιολόγος από το Τέξας Άλεξ Τζόουνς (Alex Jones), ο οποίος έχει βγεί πλέον στην αντεπίθεση απέναντι στα ΜΜΕ και τις εταιρείες κοινωνικής δικτύωσης για τη διαγραφή του από αυτές, μόλις ΠΡΟΑΝΕΙΓΕΙΛΕ/ΠΡΟΜΉΝΥΣΕ το περασμένο Σάββατο ότι μέσα τρείς μήνες το «Βαθύ Κράτος» των ΗΠΑ σχεδιάζει να…ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!!!

ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ – ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΡΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΑΛΕΞ ΤΖΌΟΥΝΣ, ΤΟΤΕ ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΕΠΊΣΗΣ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ….

Aκούμε ΑΝΑΥΔΟΙ τον Τζόουνς να αναφέρει τόσο ανατριχιαστικά τέτοια πράγματα.  Αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι κι αυτός…ΣΤΗ ΠΙΑΤΣΑ και ότι παίζει και το δικό του…ΡΟΛΑΚΙ σε αυτό το «δράμα» του Τράμπ, ο οποίος δεν είναι τίποτε άλλο από έναν…ΑΡΧΙ-ΠΡΑΚΤΟΡΑ της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Ο Ρόλος του Τράμπ είναι σαφής: είναι ο δεύτερος «Τζόν Κένεντυ» που έρχεται να μας «σώσει» όλους και να βάλει μια και καλή τέρμα στην παγκοσμιοποίηση και την ΝΤΠ γενικότερα. ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΕΧΕΙ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
Και παρ΄ολο που ΠΟΛΛΟΙ έχουν πει ότι τον Τράμπ θα τον «δολοφονήσουν», όπως ο κ Μπίλ Γκέιτς ο οποίος είπε ότι ο Τράμπ θα έχει το ΙΔΙΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΕΝΤΙ (πατήστε εδώ), η πραγματικότητα είναι ότι ο κ Τράμπ διαφέρει ΚΑΤΑ ΠΟΛΥΝ από τον κ Κένεντι, ο οποίος, επι των ημερών του, ήθελε να καταργήσει το μεγάλο εβραϊκό λόμπυ και να καταργήσει την Ομοσπονδιακή Αποθεματική Τράπεζα των ΗΠΑ –για ευνόητους λόγους και ΓΙ᾽ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ— που δεν τολμούσε να κάνει ΠΟΤΕ ο Τράμπ, μιας και έχει κτίσει την όλη ύπαρξή του πάνω σε αυτούς τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ! Δεν είναι μόνο αυτό, αλλά ήταν ο ίδιος ο μέντωρ του Τράμπ, Ρόι Κόν, που ΕΝΕΠΛΑΚΗ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΖΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ. Διαβάστε επίσης το άρθρο μου «Μήπως ήταν τελικά ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ που δολοφόνησε τον…ΤΖΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ;;;» για να καταλάβετε.

ΟΠΟΤΕ…ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ…ΣΤΗΜΕΝΟ 100 τοις 100 όπως όλες οι άλλες…ΦΑΡΣΕΣ τους («τρομοκρατικες επιθέσεις» κτλ.) που προορίζονται μόνο και μόνο για ένα πράγμα: Για τη περαιτέρω μείωση των συνταγματικών μας ελευθεριών ίνα επισπευσθεί η έλευσις της…ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝ…ΜΕΣΙΑ ΤΗΣ….

Τζόουνς – «Σχεδιάζουν πολιτικές αναταραχές πριν από τις εκλογές. Σχεδιάζουν να επικαλεστούν την 25η τροπολογία για την αποκαθήλωση του προέδρου από το αξίωμά του…Σχεδιάζουν πραξικοπημα που θα μπορούσε να πυροδοτηθεί από μια καρδιακή προσβολή του Προέδρου κατά τη νύχτα, από πυροβολισμό του ίδιου ή από βομβαρδισμό του Λευκού Οίκου. …Το Βαθύ Κράτος πρόκειται να επιχειρήσει κάτι μεγάλο….Αυτό είναι η μεγαλύτερη κρίση που αντιμετωπίσαμε ποτέ….Σχεδιάζουν για τη δολοφονία του προέδρου εντός των προσεχών μηνών.»
Μιλάει εδώ ο Άλεξ με απόλυτη παρρησία γιατί, με λίγα λόγια, ο άθρωπος αυτός κατέχει πληροφορίες…ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr