Home Greek News ΕΚΤΑΤΟ: Ο λαοπρόβλητος αριστερός πρωθυπουργός «έριξε» ξύλο και δακρυγόνα σε γυναικόπαιδα και άοπλους πολίτες στο συλλαλητήριο για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΚΤΑΤΟ: Ο λαοπρόβλητος αριστερός πρωθυπουργός «έριξε» ξύλο και δακρυγόνα σε γυναικόπαιδα και άοπλους πολίτες στο συλλαλητήριο για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

by _
0 comment 102 views

ΕΚΤΑΤΟ: Ο λαοπρόβλητος αριστερός πρωθυπουργός «έριξε» ξύλο και δακρυγόνα σε γυναικόπαιδα και άοπλους πολίτες στο συλλαλητήριο για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Και ενώ θα περίμενε κανείς να σεβαστούν την διαμαρτυρία των χιλιάδων πολιτών για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, με όπλο τον ανθελληνισμό τους και τα χημικά όπλα επιτίθενται σε άοπλους διαδηλωτές και γυναικόπαιδα!

Οι μάχες μεταξύ ΜΑΤ και διαδηλωτών ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών συνεχίζονται εδώ και ώρα μπροστά στο Βασιλικό Θέατρο, στην οδό Νικολάου Γερμανού, καθώς και στην οδό Παύλου Μελά.

Οι αστυνομικοί  χρησιμοποιούν ακατάπαυστα χημικά όπλα ενάντια των δαδηλωτών στην προσπάθειά τους να διασπάσουν το μπλοκ των διαδηλωτών!

Να σημειωθεί ότι ανάμεσα σε αυτό το πλήθος βρίσκονται και γονείς με μικρά παιδιά που ήρθαν σήμερα να υπερασπιστούν την Μακεδονία!

Δείτε παρακάτω φώτο και βίντεο:

 

 

 

 

 

Πηγή >>

https://mknews.eu/2018/09/08/ektato-o-laoprovlitos-aristeros-prothypoyrgos-erixe-xylo-kai-dakrygona-se-gynaikopaida-kai-aoploys-polites-sto-syllalitirio-gia-ti-makedonia-foto-vinteo/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr