Home Greek News Ένας ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ θα ηγείται του κατασκοπευτικού έργου της CIA κατά τη διάρκεια του Συλλαλητηρίου της ΔΕΘ!

Ένας ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ θα ηγείται του κατασκοπευτικού έργου της CIA κατά τη διάρκεια του Συλλαλητηρίου της ΔΕΘ!

by _
0 comment 128 views

Ένας ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ θα ηγείται του κατασκοπευτικού έργου της CIA κατά τη διάρκεια του Συλλαλητηρίου της ΔΕΘ εις βάρος των Ελλήνων διαδηλωτών!!!

-του Ιωάννη Κουντούρη | 06 Σεπτ. 2018

Εν όψει του μεγάλου Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία μας που θα λάβει χώρα στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο, σε ένα πρόσφατο άρθρο του σάιτ ProNews.gr «Ένας Έλληνας ανέλαβε τις ειδικές επιχειρήσεις της CIA για ολόκληρο τον κόσμο!» μάθαμε όλοι εμβρόντητοι ότι ο νέος Γενικός Επιχειρησιακός Διευθυντής της μεγαλύτερης…ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΗΣ CIA ΔΗΛΑΔΗ, τυχαίνει να είναι…ΕΛΛΗΝΑΣ που δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ να συμβάλει κι αυτός στην…ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Π.χ,. διαβάζουμε τα εξής….

Ένας Έλληνας βρίσκεται από σήμερα στην κορυφαία θέση του επικεφαλής των ειδικών επιχειρήσεων της CIA σε όλο τον κόσμο, COO (Chief Operation Officer, Γενικός Επιχειρησιακός Διευθυντής) όπως ανακοίνωσε η διευθυντήρια της υπηρεσίας Gina Haspel.
Πρόκειται για τον Ελληνοαμερικανό  Ανδρέα Μακρίδη (Andrew -Andy- Makridis) με 32 έτη υπηρεσίας στην CIA.
Τα μέσα και η ισχύς που θα έχει στα χέρια του ο ελληνικής καταγωγής ανώτατος αξιωματούχος της CIA είναι τεράστια καθώς θα είναι υπεύθυνος για την πραγματοποίηση ειδικών αποστολών παντού στον κόσμο με κύριο  μέλημά του τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ >> http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/707669_enas-ellinas-anelave-tis-eidikes-epiheiriseis-tis-cia-se

Αυτό σημαίνει ότι θα είναι…ΑΥΤΟΣ που θα ηγείται του εντελώς…ΥΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΡΓΟΥ που θα βάλει ΣΤΟΧΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ!!!

Διαβάστε τώρα τα ακόλουθα για να καταλάβετε τι αβριβώς σημβαίνει εδώ …


Πράκτορες FBI και CIA εκπονούν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την ΔΕΘ – Επί ποδός 5.000 αστυνομικοί

Με πλοία ελέγχου αποβάσεων των ΗΠΑ & δύο Συντάγματα δυνάμεων ασφαλείας η κυβέρνηση απαντά στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ

«ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ»: Έλληνας «αρχηγός» στο τιμόνι της CIA. Στο παρασκήνιο η….”Greek Mafia”!!!

Ο Τράμπ στέλνει τον εκπρόσωπο των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ, Γουίλμπορ Ρος, στη ΔΕΘ που θα φρουρείται από πράκτορες της CIA!!

William Basil: Ο πράκτορας της CIA που είχε σχεδιάσει την δολοφονία του Κ.Καραμανλή και η δράση του στην Αθήνα

Απόρρητο έγγραφο: Η CIA σχεδίαζε διχοτόμηση και ανταλλαγή πληθυσμών σε Κύπρο και Θράκη

Ο Τράμπ έδωσε συγχωροχάρτι σε έναν ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ που εξέθεσε πρακτόρισσα της CIA που ανακάλυψε τουρκο-ισραηλινό κύκλ. κατασκοπίας εντός των ΗΠΑ!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr