Home Greek News Χαμός στο Twitter με την «ασπίδα» της Γιάμαλη στην «καθαρίστρια» Νοτοπούλου

Χαμός στο Twitter με την «ασπίδα» της Γιάμαλη στην «καθαρίστρια» Νοτοπούλου

by _
0 comment 142 views

Χαμός στο Twitter με την «ασπίδα» της Γιάμαλη στην «καθαρίστρια» Νοτοπούλου

29/08/2018, 21:00

Πώς αντέδρασαν οι χρήστες των social media στην ανάρτηση της φιλο-ΣΥΡΙΖΑίας δημοσιογράφου

Η αναφορά μερίδας του Τύπου στην προ καιρού ενασχόληση της Κατερίνας Νοτοπούλου ως καθαρίστρια, προκάλεσε την αντίδραση της δημοσιογράφου Αναστασίας Γιάμαλη. Το tweet της Αναστασίας Γιάμαλη με τη σειρά του, προκάλεσε την αντίδραση δεκάδων χρηστών των social media.

Η ανάρτηση της Αναστασίας Γιάμαλη, γνωστής για τα φιλο-ΣΥΡΙΖΑϊκά της αισθήματα, είχε ως συνέπεια δεκάδες σχόλια, κάποια θετικά, τα περισσότεεα, όμως, αρνητικά, καθώς η υπουργοποίηση της 30χρονης Κατερίνας Νοτοπούλου, είχε ανοίξει ήδη πολλές συζητήσεις.

«Ζούμε στη χώρα που αν για να βγάλεις το ψωμί σου έχεις εργαστεί ως συμβασιούχος καθαρίστρια είναι ντροπή και frowned upon να γίνεις υπουργός. Σε άλλες χώρες, θα ήταν γαλόνι», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Αναστασία Γιάμαλη, για να ακολουθήσουν δεκάδες σχόλια από αναγνώστες, ορισμένα εκ των οποίων είχαν μεγάλο ενδιαφέρον:

Αναστασία Γιάμαλη@AGiamali

Ζούμε στη χώρα που αν για να βγάλεις το ψωμί σου έχεις εργαστεί ως συμβασιούχος καθαρίστρια είναι ντροπή και frowned upon να γίνεις υπουργός. Σε άλλες χώρες, θα ήταν γαλόνι.

giam1
giam2
giam3
giam4
giam5
gim6
giam8
giam7

Πηγή >> https://www.protothema.gr/greece/article/816656/hamos-sto-twitter-me-tin-aspida-tis-giamali-stin-katharistria-notopoulou/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr