Home Greek News Χειροκροτήματα, αγκαλίτσες και φιλάκια στον Ψινάκη στο Ηρώδειο, αυτόν που άφησε τους δημότες του ΝΑ ΚΑΟΥΝ!!!

Χειροκροτήματα, αγκαλίτσες και φιλάκια στον Ψινάκη στο Ηρώδειο, αυτόν που άφησε τους δημότες του ΝΑ ΚΑΟΥΝ!!!

by _
0 comment 129 views

Ψινάκης στο Ηρώδειο , με άσπρο κολάν , φιλιά με Κατρούγκαλο και χειροκροτήματα από το Πλήθος!!!

Χειροκροτήματα, αγκαλίτσες και φιλάκια στον Ψινάκη στο Ηρώδειο, αυτόν, ΔΗΛΑΔΗ, που άφησε τους δημότες του ΝΑ ΚΑΟΥΝ!!! 

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ να σμίγει με τον  επίσημο εκπρόσωπο των εκ…ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ δολοφόνων, ΤΖΕΦΡΙ ΠΆΙΕΤ…!!!….

Thanasis Gounaris

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ !!!

Ψινάκης στο Ηρώδειο , με άσπρο κολάν , φιλιά με Κατρούγκαλο και χειροκροτήματα από το Πλήθος .. Τα μάτια μας είναι ακόμα υγρά από τη τραγωδία αλλά αυτός ο λαός επιλέγει να μας εκπλήσσει !! Ή μήπως δεν είναι έτσι ;;

Σημερα υπάρχουν 2 Ελλαδες ….

Αυτή που πονάει και είναι γονατισμένη από την οδύνη και την ανέχεια …. και αυτή που πηγαίνει στο Ηρώδειο και χαριεντίζεται με Κατρουγκαλους και Ψινακηδες ….
Αυτη που δεν έχει να αγορασει γάλα στα παιδιά της ,καμμένη ,πνιγμένη και φτωχή , που δε μπορεί να αγοράσει ενα εισιτήριο των 100€ γιατί με τόσα περναει το μήνα ……. και αυτή που πηγαίνει στη Μύκονο , στο Ναμμος και στο Ηρωδειο και σκορπάει τα 100ρικα που μαζεύει λεηλατώντας τις ζωές μας !!
Η μία θα εκδικηθεί την άλλη … και η ώρα πλησιάζει ….

(ΥΓ. Και για όσους λένε τα δικα τους , στο ποστ δεν αναφέρεται ότι είναι μετά τις φωτιές . Είναι πριν και δείχνει ποιοι επιλέγουν ποιους και ποιοι πληρώνουν τα σπασμένα !!!)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!….

ΒΟΜΒΑ: ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΜΕ ΟΠΛΑ ΛΕΙΖΕΡ! 100% ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ! | #φωτιές #Μάτι #Νέα Μάκρη

ΒΟΜΒΑ: ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΜΕ ΟΠΛΑ ΛΕΙΖΕΡ! 100% ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ! | #φωτιές #Μάτι #Νέα Μάκρη

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr