Home Greek News ΒΟΜΒΑ: ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΜΕ ΟΠΛΑ ΛΕΙΖΕΡ! 100% ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ! | #φωτιές #Μάτι #Νέα Μάκρη

ΒΟΜΒΑ: ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΜΕ ΟΠΛΑ ΛΕΙΖΕΡ! 100% ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ! | #φωτιές #Μάτι #Νέα Μάκρη

by _
0 comment 359 views

ΒΟΜΒΑ: ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΜΕ ΟΠΛΑ ΛΕΙΖΕΡ…ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!!! 100% ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ! ΔΕIΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΔEΝΤΡΑ ΕIΝΑΙ ΚΑΜEΝΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ! ΣΑΣ ΕΙΠΑΜΕ: ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΜΕ ΛΕΙΖΕΡ!!! | #φωτιές #Μάτι #Νέα Μάκρη

ΙΔΟΥ Η ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΕΥΣΙΣ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ, ΟΥΧΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΕΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ…. ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ, ΟΤΙ, ΤΑ ΟΠΛΑ ΛΕΙΖΕΡ ΓΩΝ ΗΠΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ….ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΟΥΝ!!! ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΒΊΡΑΛ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ  ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ….!!!…

Διαβάστε επίσης!

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ. ΜΚΟ και προσωπικά συμφέροντα ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ το ΓΠΣ στο ΜΑΤΙ!

-του Ιωάννη Κουντούρη | Αθήνα | 08 Αυγ. 2018

Προτού αρχίσουμε, θέλω να δείτε το ακόλουθο βίντεο από της «φωτιές» της πολέως Carr της Βόρειας Καλιφόνιας. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ αυτές της εικόνες διότι ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΚΡΙΒΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ τις έχουμε ξαναδει…ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΦΩΤΙΩΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…!!!….

https://www.youtube.com/watch?v=3SKhMi6OYZ4

Στις 06 Δεκ….ΠΕΡΣΙ (2017), σας έγραψα εγώ “ΙΔΟΥ το μεγάλο όπλο με ΛΕΪΖΕΡ του ΥΠΑΜ των ΗΠΑ…«ΑΘΗΝΑ» που έρχεται να μας κάψει όλους! Πίσω από τις φωτιές στην Καλιφόρνια ΤΟ ΙΔΙΟ!” αναφερόμενος στις φωτιές στην Καλιφόρνια των οποίων οι επιππτώσεις ήταν εντελώς…ΜΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ και ότι, 10 μέρες πριν ξεκινήσουν αυτές, το FOX News βγάζει ένα πάρα πολύ δυσοίωνο ρεπορτάζ πάνω στο γεγονός ότι το Υπ. Αμύνης των ΗΠΑ διαθέτει αυτά τα περιβόητα…ΟΠΛΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Directed Energy Weapons, DEWs, που χρησιμοποιούν λέιζερ μικροκυμάτων, και που μπορούν να ΕΞΑΥΛΩΣΟΥΝ ό,τι βρούν μπορστά τους!
Και έγραψα, π.χ.,,…
ΙΔΟΥ το μεγάλο όπλο με ΛΕΪΖΕΡ του ΥΠΑΜ των ΗΠΑ…«ΑΘΗΝΑ» που έρχεται να μας ‘κάψει’ όλους ΑΝ ΔΕΝ ‘ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΎΜΕ’!!! Πίσω από τις φωτιές στην Καλιφόρνια ΤΟ ΙΔΙΟ!!!…
Παρακολουθήστε αυτά τα λέιζερ να καίνε… μέσα από τους κινητήρες φορτηγών!!!!…
ΕΚΤΑΚΤΟ: ΦΩΤΙΕΣ ΞΕΣΠΑΝΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ!!! ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ, ΖΩΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ. Η ΦΩΤΙΑ ΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΑΠΌ 100 ΜΙΛΙΑ ΒΟΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΚΤΑΣΗ 100+ ΜΙΛΙΩΝ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 50.000+ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!!! ΠΟΙΟΣ/ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΑΡΑΓΕ??? ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ…
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ για αυτό, οι πρόσφατες φωτιές στην διάσημη πόλη Σάντα Ρόσα της κεντρικής Καλιφόρνιας οπότε καήκαν πολλά σπίτια και εκτάσεις γής ΟΧΙ με το ξέσπασμα «πυργκαιών» αλλά με…ΔΕΣΜΗ ΛΈΙΖΕΡ…!!!… Αυτά τα είχα καταγγείλει στην εκπομπή «ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ» στο Astra TV πριν λίγες εβδομάδες με τον Βασίλη Μπαντίδη συγκλονίζοντας έτσι τους τηλεθεατές. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΚΠΟΜΠΗ!…
Στην εμπομπή «ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ» από το ASTRA TV στον Βόλο, είπα τα εξής….

https://www.youtube.com/watch?time_continue=344&v=AaOBgZg3cJg

Όταν ξέσπασαν, λοιπον, οι φωτιές εδώ στην Ελλάδα στις 23 Ιουλίου, κατάλαβα ΑΜΜΕΣΩΣ ότι αυτά που είχα γράψει  πολλούς μήνες ΠΡΙΝ, εκλπληρώθηκαν και στην περίπτωση της…ΕΛΛΑΔΟΣ, ότι δηλαδή, είχαν έλθει να ΚΑΤΑκάψουν ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
Θα μου πείτε τώρα «ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ???» Εμ…ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, που έχετε δει διαχρονικά όλα τα ΚΑΚΑ της Δύσεως και της Αμερικής να επισκιάζουν την Ελλάδα και όλη την Ευρώπη με διάφορους τρόπους, ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΑΥΤΟ??? ΕΛΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! Εάν θέλετε όμως μια ανάλυση πάνω σε αυτό, διαβάστε τότε το παρακάτω όπου δύο ειδικοί επι του θέματος, δύο Έλληνες πυροσβέστες, μας περιγράφουν, μέσα από τις δικές τους εμπειρίες με τις φωτιές του 2007, ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ πήγαν να κάψουν τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ–και ΟΛΗ την Ελλάδα εδώ που τα λέμε….
Στο πρόσφατο άρθρο μου με τίτλτο «15 ταυτόχρονες πυρκαγιές ξεκίνησαν ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ σε 3 διαφορετικές περιοχές στην Αττική. ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙ ΗΠΑ!!! #Φωτιές #Μάτι #Κινέτα» σας ήδη είχα αποδείξει ότι αυτό που έγινε από την Κινέτα μέχρι Μαραθώνα ήταν μόνο κάτι που θα μπορούσε να είχε βγεί από μια ταινία…ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΣΙΑΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟ γιατί περιέχει ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ για το γεγονός ότι ήταν οι σκοτεινές δυνάμεις των ΗΠΑ που είχαν χτυπήσει την Αττική με τα προαναφερόμενα όπλα ΛΕΙΖΕΡ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!!! Εμ…ΛΙΩΜΕΝΕΣ ΖΑΝΤΕΣ ρε παιδια;;; Φωτιές ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ!!! ΜΟΝΟ Η ΧΡΗΣΙΣ ΔΥΝΑΤΩΝ ΕΚΡΗΚΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ Ή ΟΠΛΩΝ…ΛΕΙΖΕΡ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ!!! Διαβάστε επίσης «Μια απλή επιστημονική μελέτη που ΑΠΟΔΕΙΧΝΥΕΙ την όλη ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ εναντίον της Ελλάδος με τις…ΦΩΤΙΕΣ! – #Μάτι #Ραφήνα» για να καταλάβετε.
Σε ένα άρθρο του κ Νίκου Χειλαδάκη με τίτλο «ΟΠΩΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ(Βίντεο)» γράφει τα εξής εκπληκτικά για τις φωτιές 2018 εδώ στην Ελλάδα….

Ομάδα δημοσιογράφων Αμερικανών που ερευνά το φαινόμενο τον πυρκαγιών τα τελευταία χρόνια έχει βγάλει κάποια πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα.

 

Το πρώτο στοιχείο που παραθέτουν και στην περίπτωση της φονικής πυρκαγιάς στην Αττική, είναι ότι η φωτιά ξεκινάει πάντα συγχρόνως από διαφορετικά και σε απόσταση μεταξύ τους σημεία. Η παρατήρηση από αέρος της περιοχής όπου εκδηλώθηκαν οι πυρκαγιές, δείχνει ότι μάλλον ήταν στοχευόμενες ρήψεις ακτίνων λέιζερ σε διαφορετικές τοποθεσίες.

 

Είναι πολύ απλό σήμερα το να στοχεύσεις σε μια μεγάλη έκταση όταν διαθέτεις τις ανάλογες τεχνικές δυνατότητες. ( Είναι χαρακτηριστικό πως μια από τις πιο αναπτυγμένες πολιτείες τον Ηνωμένων Πολιτειών, η Καλιφόρνια, γίνεται κάθε τόσο στόχος φονικών πυρκαγιών.) Εδώ πρέπει να επισημάνουμε ότι παραδίπλα στην πολιτεία της Καλιφόρνιας υπάρχει το μεγαλύτερο κέντρο παραγωγής ακτίνων λέιζερ.

Διαβάστε ΟΛΟ το άρθρο του κ Χειλαδάκη εδώ >> http://nikosxeiladakis.gr/%CE%BF%CF%80%CF%89%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%BF/

Δείτε τώρα το ακόλουθο μινι-ρεπορτάζ μερικών κατοίκων των καμένων περιοχών. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ. ΜΕ ΟΠΛΑ…ΛΕΙΖΕΡ ΔΗΛΑΔΗ. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΡΟΣ ΤΑ…ΕΞΩ!!! ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΟΠΛΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΞΑΥΛΩΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΕ ΔΕΣΜΕΣ ΛΕΙΖΕΡ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ. ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΦΑΗΤΟ ΣΑΣ ΣΤΟ….ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ!!!
Διαβάστε μετά τα παρακάτω άθρα που δημοσιεύσαμε ήδη πάνω στις φώτιες εδώ στην Ελλάδα….

 


-Αναφέρει ο  George Xristos Tsagaris

ΔΕΊΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΔΈΝΤΡΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΜΈΝΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ…… ΚΑΙ ΤΡΥΠΗΜΕΝΑ. ΜΆΛΙΣΤΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΕΊ ΠΕΡΙΟΧΉ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΑ ΕΞΗΣ….<<ΕΝΩ Η ΦΩΤΙΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ……ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΑΡΧΙΚΆ ΕΣΤΙΕΣ ΦΩΤΙΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΆ ΚΩΛΟΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΊΓΟΝΤΑΙ>>.
ΤΌΤΕ ΕΓΩ ΤΗΝ ΡΩΤΑΩ…. ΈΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ ΤΙ ΈΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ;;; ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΆ…..<<ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΧΙ…..ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΉ….ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΧΤΥΠΉΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΛΕΙΖΕΡ… ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΜΟΥ ΤΟ ΒΕΒΑΙΩΣΑΝ….>>.

https://www.facebook.com/george.ambas.3/videos/1063085960526150/

https://www.facebook.com/george.ambas.3/videos/1063086783859401/

Πηγή >>

Δείτε επίσης τα παρακάτω βίντεο και εικόνες. Εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» τα είχαμε προβλέψει ΟΛΑ ήδη από το Νοεμ. του….2017….


Εν χρήσει από το 2010 τα όπλα λέιζερ των ΗΠΑ σε…μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones)! #Φωτιές #Αττική #Μάτι

 

ΟΠΩΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ(Βίντεο)

ΕΚΤΑΚΤΟ: Χτύπησαν την Ελλάδα με όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας των ΗΠΑ μέσω DRONES (UAV)!!! [ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ]

Θα μας πει κάποιος τι γύρευε το αεροπλάνο το εξοπλισμένο με laser στην Ελλάδα από τις 24 του μήνα;

15 ταυτόχρονες πυρκαγιές ξεκίνησαν ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ σε 3 διαφορετικές περιοχές στην Αττική. ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙ ΗΠΑ!!! #Φωτιές #Μάτι #Κινέτα

Έχουν την εύλογη δυνατότητα άρνησης χρήσης των ίδιων όπλων ΛΕΙΖΕΡ με τα οποία χτύπησαν την Ελλάδα!

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ – ΜΑΣ ΕΚΑΨΑΝ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΕ ΟΠΛΑ ΛΕΙΖΕΡ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΦΡΙΚΗ στο ΜΑΤΙ. Στην καρδιά της φωτιάς.

Μια απλή επιστημονική μελέτη που ΑΠΟΔΕΙΧΝΥΕΙ την όλη ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ εναντίον της Ελλάδος με τις…ΦΩΤΙΕΣ! – #Μάτι #Ραφήνα

Μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ιστορία ενός ηλικιωμένου άνδρα που διεσώθη από τις φωτιές “ως δια…ΠΥΡΟΣ”…!!!…

ΔΕΙΤΕ ΤΑ..ΛΕΙΖΕΡ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΝΕ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ..;;;!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr