Home Greek News Πουθενά το Severna Makedonjia. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΟΥ. Ψεύτες. Ξεπουλήσατε το όνομα της Μακεδονίας.

Πουθενά το Severna Makedonjia. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΟΥ. Ψεύτες. Ξεπουλήσατε το όνομα της Μακεδονίας.

by _
0 comment 323 views

-του Μανώλη Χατζησάββα

https://www.edocr.com/v/amxo3ypb/eahatzisavvas/Poy8ena-to-Severna-Makedonjia-PRODOTES-THS-PATRIDO

Πουθενά το Severna Makedonjia. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΟΥ. Ψεύτες. Ξεπουλήσατε το όνομα της Μακεδονίας.

Επειδή όλοι οι πολιτικοί τα αρπάζουν… και κανείς δεν διαχωρίζει την θέση του, και την ίδια ώρα οι Εισαγγελείς και Δικαστές σε ρόλο «Φιλιππινέζας» τους καθαρίζουν τις «βρωμιές».                                   

Επίσημα η χώρα μας ΚΟΛΟΜΒΙΑ των Βαλκανίων, προτεκτοράτο των Γερμανών τώρα και χωρίς την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας.

Το μόρφωμα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. τα αρπάξανε για να μας προδώσουν, δεν υπάρχει καμία άλλη εξήγηση. Μένει να μάθουμε πόσα τους πλήρωσαν και πως τα μοιράσανε για να τα δώσουν όλα.                         

Με πόσα κοστολόγησαν το όνομα της  Μακεδονίας μας, την Μακεδονική καταγωγή μας και την Μακεδονική μας Ιστορία.            

Τον τρόπο που τους πλήρωσαν οι ξένοι, αλλοδαποί συμμάχους των Τούρκων και εν δυνάμει εχθρών της πατρίδος μας για να μας προδώσουν.

Τα χρήματα της προδοσίας πέρασαν μέσα από την Τράπεζα Κύπρου στην χώρα μας, όπως αυτά των Γερμανών της Deutsche Bank για κάτι CDS και ΜΙΖΕΣ ή μήπως πήγαν σε παράστημα του ΜΟΝΑΚΟ; 

Να μας πει ο κάθε βρώμικος Στουρνάρας πως στην ΕΛΛΑΔΑ  τα δηλωμένα-αδήλωτα δισεκατομμύρια πάνε και έρχονται με τροχήλατες βαλίτσες της Νέας Δημοκρατίας και χαρτόκουτα των πάμπερς του κλεφτο-Πασόκ, και τι μάρκα «πλυντηρίου» το Τραπεζικό Σύστημα στην ΧΩΡΑΣ μας.

ΑΠΌ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ FBI και δεν είναι  μόνο της Novartis οι σπόνσορες του Γιάννη Ρουμπάτης της ΕΥΠ.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕΣΩ ΕΛΛΑΔΟΣ !!! ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ …..Bank of Cyprus in Greece

ΥΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΕΛΙΟ…ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΕΞΠΛΥΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ?

ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΙΣ?


#GreekNews #κυβέρνηση #Μακεδονία #Μακεδονικό #Σκοπιανό #Ελλάδα #Μακεδονία #Μακεδονικό #Σκοπιανό #ΣΥΡΙΖΑ#RepublikaGornaMakedonija #RepublikaMakedonija #RepublikaNovaMakedonija #RepublikaSevernaMakedonija #Μακεδονία #Πουτιν #Ρωσία #Σκόπια #Σκοπιανό #FYROM #GREECE #MatthewNimitz #NATO #Putin #RepublikaGornaMakedonija #RepublikaMakedonija #RepublikaNovaMakedonija #RepublikaSevernaMakedonija #RepublikaVardarskaMakedonija #Russia #ΕΕ #Ελλάδα #Μακεδονία #Μακεδονικό #Πουτιν #Ρωσία #Σκοπιανό #Ελλάδα #κυβέρνηση #Μακεδονία #ΝικοςΠαπας #Σκοπιανό #ΣΥΡΙΖΑ, #Συλλαλητήριο #ΕΥΠ #Ρουμπάτης

Ο Λευκός Πύργος, Σκόπια, Ελλάδα, ΠΓΔΜ, Μάθιου Νιμίτζ, ΗΠΑ, Τράμπ, ΣΥΡΙΖΑ, Τσίπρας, Μακεδονία, Σκοπιανό, ΕΕ, Νίκος Κότζιας, ΟΗΕ, Trump, SYRIZA, Skopje, Tsipras, Skopje, Matthew Nimitz, Macedonia, United Nations, UN, Europe, EU, the macedonian name dispute, συλλαλητήριο, Θεσσαλονίκη, Μέγας Αλέξανδρος, US, Συλλαλητήριο στην Αθήνα,

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr