Home Greek News Ποιος θα σε δικάσει όταν τους πληρώνεις 1.000.000 ;;; Έτσι δεν είναι κ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ;;

Ποιος θα σε δικάσει όταν τους πληρώνεις 1.000.000 ;;; Έτσι δεν είναι κ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ;;

by _
0 comment 98 views
-του Μανώλη Χατζησάββα
Ποιος θα σε δικάσει όταν τους πληρώνεις 1.000.000 ;
Εγώ πάντως δεν πλήρωσα κανέναν τους, αλλά ούτε το δίκιο μου φυσικά μπορώ να βρω. Ούτε στο Μονακό με κάλεσε ο άτιμος και πλαστογράφος ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος, στο Μονακό πήγε μόνο  η Εισαγγελέας Ελένη Τζίβα για Dolce Vita,  συν τοις άλλης θα πρέπει να ξοδέψουμε και τα μαύρα εκατομμύρια .
Να θυμίσουμε ότι οι Δικαστές και Εισαγγελείς δεν  θέλουν να καταθέτουν δημοσιοποιώντας Δηλώσεις «Πόθεν Εσχες» να μην μάθει ποτέ κανείς μας τον πλούτο τους. Είναι βλέπεις πολλά τα εκατομμύρια, εξού και η κατάντια της χώρας μας μαζί και η κακιά μας μοίρα, όλων εμάς των Ελλήνων.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ!…

Αυτο είναι ένα εγγραφο της Ενωσης Δικαστων και Εισαγγελεως Ελλάδος που ζητούν χρήματα απο την Αγροτικη Αφαλιστικη και αλλες εταιρείες για να γίνουν σπόνσορες τους. Εκεί κάπου κάτω εκτος απο το επίσημο ποσό γράφουν αν ζητηθεί απο κάθε εταιρία 1.000.000 γραμμενος με το χέρι.
Η εισαγγελεας που γράφω ηταν μαζί με τον Καμμένο στο ΜΟΝΑΚΟ…

https://www.edocr.com/v/akvym73p/eahatzisavvas/Poios-8a-se-dikasei-otan-toys-plhrwneis-1000000

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr