Home Greek News Χωρίς πτυχίο ο Καζάκης του FreePen και του ΕΠΑΜ; Και έβγαινε σε όλα τα κανάλια, παρίστανε τον οικονομολόγο και έκανε και κόμμα; Κολομβία η χώρα.

Χωρίς πτυχίο ο Καζάκης του FreePen και του ΕΠΑΜ; Και έβγαινε σε όλα τα κανάλια, παρίστανε τον οικονομολόγο και έκανε και κόμμα; Κολομβία η χώρα.

by _
0 comment 1.1K views

Χωρίς πτυχίο ο Καζάκης του FreePen και του ΕΠΑΜ; Και έβγαινε σε όλα τα κανάλια, παρίστανε τον οικονομολόγο και έκανε και κόμμα; Κολομβία η χώρα.

Η ΜΙΑ ΟΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ

Μεγάλη εντύπωση μου προκάλεσε το γεγονός ότι ο blogger και αρχηγός του ΕΠΑΜ Καζάκης που είχε κάνει ο Τράγκας με τον Χατζηνικολάου “σημαία”, όπως και άλλοι “πεφωτισμένοι” διανοητές σε άλλα ΜΜΕ, εμφανιζόταν και δήλωνε οικονομολόγος, ειρωνευόταν άλλους ότι δεν ήταν “Καθηγητές” ενώ δεν είχε ούτε καν πτυχίο! Το θέμα το έφερε στην επικαιρότητα, αφού προκλήθηκε σε μια εκπομπή, ο γνωστός δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος (βλέπετε εδώ). Το φαινόμενο της προβολής “περίεργων” οντοτήτων στα ΜΜΕ της κατοχής και της παραπλάνησης έχει γίνει κανόνας στη χώρα.

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς;

Τον Σώρρα με την υπερτεχνολογία, τη Τράπεζα της Ανατολής, το νανογιλέκο, τη διαστημική συσκευή παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος απο αγνό παρθένο νερό, το ηλεκτρονικό τσιγάρο με το χασίσι, που νομιμοποίησε λίγους μήνες μετά ο Τσίπρας; Στις φυλακές τελικά μπαίνουν τα τσικό. Οι “καλοί” είναι έξω όλοι!

Ο άλλος o Ντρούπη είχε υψηλό IQ και με αυτό το προσόν διαφήμιζε ζεόλιθο PhD και έκανε “καριέρα”. Και όχι μόνο αυτό, έβαζε κάτι ζώα και τον έτρωγαν μπροστά στον κόσμο στη τηλεόραση. Η χώρα αυτή έχει ξεφύγει. Κυβερνούν οι αμόρφωτοι.

Λέει λοιπόν, ο Βασίλης Καπερνάρος που παλαιά ανήκε στους ΑΝΕΛ, στον περίφημο Καζάκη

… Επίσης δεν θα χαρακτηρίσω το ύφος σου, δεν θα αξιολογήσω τα γραφόμενά σου-εάν μου άρεσαν ή όχι- και δεν θα κρίνω τις «αναλύσεις» σου γιατί δεν είμαι οικονομολόγος ή ουρολόγος ή αργολόγος. Με τις αναρτήσεις αυτές όμως, μου έδωσαν και μία σελίδα από το «Wikipedia» που αναφέρει τα βιογραφικά σου στοιχεία. Μεταξύ άλλων αναφέρει:

  • «Σπουδές: Απόφοιτος ΑΣΟΕΕ» 
  • «Επάγγελμα:Οικονομολόγος»
  • «πολιτικό κόμμα:ΕΠΑΜ».

Επειδή λοιπόν αναφέρεις στο βιογραφικό σου αυτά τα στοιχεία ως αληθινά (αν δεν ήταν πιστεύω ότι θα είχες την λεβεντιά να τα έχεις διαψεύσει).


Σε ρωτώ ευθέως:

1)Είσαι απόφοιτος της ΑΣΟΕΕ όπως δηλώνεις ή χρωστάς 18 μαθήματα και έχεις να πατήσεις στη σχολή από το 1992;

2)Έχεις πάρει πτυχίο της ΑΣΟΕΕ; Πότε; Με ποιο βαθμό και επί ποίου Πρυτάνεως;

3)Είσαι εγγεγραμμένος ως οικονομολόγος στο οικονομικό επιμελητήριο και από πότε;

4)Δουλεύεις σήμερα; Με ποια ιδιότητα και με ποιο ασφαλιστικό ταμείο;

Περιμένω απάντηση στα παραπάνω. Περιμένω την απάντησή σου κ.Καζάκη για έναν κυρίως λόγο. Για να τη μάθει ο οπαδός του κόμματος σου, δηλαδή εσύ. Γιατί το να είναι κάποιος ψεύτης δεν είναι τόσο κρίσιμο όσο κρίσιμο είναι να μην δέχεται τον εαυτό του όπως είναι. Διότι τότε κοροϊδεύεις και εξαπατάς τον εαυτός σου κ.Καζάκη. Οπότε εάν εξαπατάς τον εαυτό σου σκέψου τι κάνεις στους φίλους σου ή στους αναγνώστες των «αναλύσεών» σου.

Βασίλειος Καπερνάρος-Δικηγόρος

Ένα πράγμα που δυσκολεύομαι επι χρόνια να καταλάβω είναι, απο που παίρνουν λεφτά και φτειάχνουν κόμματα κάποιοι δημοσιογράφοι και “οικονομολόγοι”. Να μάθω το κόλπο, να κατέβω και εγώ! Εκτός αν το παιγνίδι είναι στημένο στα ΜΜΕ και κατεβαίνουν στην πολιτική διάφοροι “χαρακτήρες” απο τα κόμικς. Αντε λοιπόν και στον επόμενο.

Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ. “Fake characters”, “Fake Ideas”, “Fake posts”.

Τελευταία η κυβέρνηση και κυρίως ένα web site – παρωδία της ενημέρωσης, που στηρίζει τους ΑΝΕΛ (υπάρχουν και ένα-δύο “μασονοπατριωτικά” sites που προσφέρουν τις άγιες “πατριωτικές” τους πλάτες στις μεγάλες δήθεν “επιτυχίες” και “επιλογές” Καμμένου στην άμυνα, ενώ η χώρα ξεπουλάει όπλα αβέρτα και χωρίς λόγο) έχουν μια τάση να ανακοινώνουν σκάνδαλα, σαν η ΕΥΠ και ο κοριός της να δουλεύει ολημερίς και μόνο για τον Καμμένο και τους φίλους του στο site. Το παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ ζεί το μεγαλείο του!

“Βλέπω” πίσω απο αυτή τη κατάσταση και μάλιστα επι πολύ χρόνο, μια κυβερνητική ομάδα να ψάχνει συνέχεια ακόμη και βιογραφικά, να βγάζει ανώνυμους κοπρίτες να μιλούν για ΑΠΕ και λιγνίτη (χωρίς να ξέρουν γρι απο μπαταρίες υψηλής ισχύος και solar cells), να μιλούν για οικονομικά θέματα με χαρτοπόλεμο και ραβασάκια, να βρίσκουν φωτογραφίες πολιτικών της αντιπολίτευσης με απατεώνες και εμπόρους όπλων, που είχαν τραβηχτεί πρίν απο πολλά χρόνια σε απρόοπτο χρόνο, να ανακαλύπτουν κάθε τόσο παληές φωτογραφίες πολιτικών να “εναγκαλίζονται” δήθεν απατεώνες απο απόσταση δύο μέτρων και γενικά να βγάζουν κάθε τί που μπορεί να θίγει πρόσωπα και καταστάσεις κατά τρόπο εκβιαστικό και αντιδημοκρατικό.

Αυτά τα φαινόμενα και το είδος των δεδομένων που βγαίνουν στη φόρα δείχνουν σίγουρα εμπλοκή Ελληνικών και ξένων μυστικών υπηρεσιών. Τέτοιες πληροφορίες αρχείων δεν έρχονται απο το πουθενά.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ

Ποιός προστατεύει και συμπαράγει τις ύβρεις και τις συκοφαντίες που κάποια ιστολόγια στην Ελλάδα εκτοξεύουν κάθε τόσο στρέφοντας αλλού το ενδιαφέρον του κόσμου, χωρίς να έχει προηγηθεί δίκη ή να υπάρχουν ελεγμένα αποδεικτικά στοιχεία; Που εφαρμόζεται ο νόμος για τα προσωπικά δεδομένα; Πουθενά.

Η κυβέρνηση έχει ευνοήσει αυτή τη κατάσταση και δεν ξέρω με ποιές μυστικές υπηρεσίες και ποιούς ρουφιάνους δημοσιογράφους μαζί (πιθανόν και με μισθό της ΕΥΠ). Η κυβέρνηση προστατεύει το έγκλημα! Δεν πάμε καλά έτσι όμως. Θα δούμε και άλλους Λεμπιδάκηδες να χάνονται για μήνες ή χρόνια σε κανένα κουβά. 

ΚΑΘΑΡΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ

Oι συκοφαντίες στο διαδίκτυο φαίνεται να ξεκινάνε τελικά απo συγκεκριμένη ομάδα αμόρφωτων και κομπλεξικών ατόμων χαμηλού IQ, πληρωμένων κοντυλοφόρων και μασονοτσολιάδων, που στήνουν ακόμη και μηχανές με κατάλληλους κλακαδόρους, η οποία χτυπάει όποιον δεν πάει με το “κύμα”. Είναι πολλά τα λεφτά και ο Αλέξης τα υπογράφει όλα. Mόνο οι κομματάρχηδες πρέπει να ακούγονται στα ΜΜΕ και οι φελοί της Στοάς και αυτό γιατί έχουμε χούντα!

Ξέρω ποιά sites και ποιοί δημοσιογράφοι παίζουν το παιγνίδι και υποψιάζομαι ποιοί κινούν τα νήματα αλλά και ποιές “κυρίες” κάνουν τις “παρθένες”. Τα χειρότερα έρχονται για όλους τους.

https://zcode-gr.blogspot.com/2017/12/freepen.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr