Home Greek News Επίθεση στην ΟΡΜΑ, που σχετίζεται με τους ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ του ΑΝΤΙΦΑ και του…ISIS, από τη Χρυσή Αυγή και ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!

Επίθεση στην ΟΡΜΑ, που σχετίζεται με τους ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ του ΑΝΤΙΦΑ και του…ISIS, από τη Χρυσή Αυγή και ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!

by _
0 comment 324 views

Για παραπληροφόρηση κάνει λόγο η Χρυσή Αυγή σχετικά με τα επεισόδια με «αντιφασίστες» στο Πέραμα

Σχόλια των «ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com) – Δείτε πρώτα τη σημαία της ΟΡΜΑ που κατήγγειλε εχθές ότι της έκαναν επίθεση κάτι Χρυσαυγίτες…

Δείτε τώρα τη σημαία της γνωστής ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ και πληρωμένης από τον…ΤΖΟΡΤΣ ΣΟΡΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΑΝΤΊΦΑ (Antifa) που τυχαίνει να δρά και στην Μέσα Ανατολή και να υποστηρίζει τον…,ISIS….!!!….

ΟΠΌΤΕ, ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΗ…ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. Όμως, εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (ΕΝΤ) έχουμε ένα ΘΕΜΑ με τη Χρυσή Αυγή και νομίζω ότι συνοψίζεται καλύτερα στο άρθρο μας με τίτλο «ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ». Αυτό όμως είναι ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ…

Διαβάστε τώρα το ακόλουθο….


Η αστυνομία κάνει λόγο για επεισόδια ανάμεσα σε μέλη αντιφασιστικής οργάνωσης και εκπροσώπους της Ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης – Έγιναν 22 προσαγωγές και από τις δύο πλευρές..

Επεισόδια σημειώθηκαν στο Πέραμα, με την Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού (ΟΡΜΑ) να καταγγέλλει ότι δέχθηκε επίθεση από χρυσαυγίτες.

Σύμφωνα με την ΟΡΜΑ, χρυσαυγίτες τους είχαν στήσει ενέδρα με σιδερολοστούς κατά τη διάρκεια αντιφασιστικής παρέμβασής τους στους δρόμους του Περάματος, σημειώνοντας ότι η επίθεση αποκρούστηκε με επιτυχία.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν, «σήμερα το πρωί και κατά τη διάρκεια αντιφασιστικής μας παρέμβασης στους δρόμους του Περάματος, ενώ πορευόμασταν από την πλ. Ηρώων προς τα καραβάκια, δεχτήκαμε επίθεση από ενέδρα χρυσαυγιτών με σιδερολοστούς έξω από τα γραφεία του εργοδοτικού σωματείου τους», ενώ στη συνέχεια τα μέλη της οργάνωσης οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα για να ασκηθεί μήνυση και αυτόφωρη διαδικασία.

Η απάντηση της Χρυσής Αυγής.
Πιστοί στις συκοφαντίες και στην μαύρη προπαγάνδα παραμένουν οι εμπαθείς γραφίδες του διαδικτύου που έκαναν για ακόμη μια φορά το άσπρο – μαύρο!

Σήμερα ένα τσούρμο παρακρατικών κρανοφόρων με ρόπαλα και λοστούς επιτέθηκαν στα γραφεία του Σωματείου της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης Περάματος “Άγιος Νικόλαος” και τραυμάτισαν 2 Συναγωνιστές.

Άμεσα κατατέθηκαν οι σχετικές μηνύσεις και οι παρακρατικοί θα οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη.
Τα παπαγαλάκια του διαδικτύου όμως από την γνωστή “αντιφασιστική” ιστοσελίδα του Ευαγγελάτου διάβασαν την είδηση από την ανάποδη και αντί για αναρχοκομμουνιστές παρακρατικούς τελικά είδαν… Χρυσαυγίτες με λοστούς!

Οι οποίοι Χρυσαυγίτες προφανώς για τα σαΐνια της δημοσιογραφίας σηκώθηκαν σήμερα το πρωί, πήγαν στα γραφεία του Σωματείου και… χτυπήθηκαν μόνοι τους!

Είναι τουλάχιστον γελοίοι! Σύντροφοι, εκτίθεστε!

ΠΗΓΗ >> eglimatikotita

https://www.aetos-apokalypsis.com/2018/05/gia-parapliroforisi-kanei-logo-i-xrysi-avgi-sxetika-me-ta-epeisodia-me-antifasistes.html?utm_medium=social&utm_source=facebook.page&utm_campaign=postfity&utm_content=postfityb986f

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr