Home Greek News Ο Τράμπ θα «αποτελειώσει» τον ISIS στη Συρία με καινούρια αραβική δυνάμη χωρών που…ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΚΕΙ. Ρε πάμε καλά;;!!

Ο Τράμπ θα «αποτελειώσει» τον ISIS στη Συρία με καινούρια αραβική δυνάμη χωρών που…ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΚΕΙ. Ρε πάμε καλά;;!!

by _
0 comment 160 views

Ο Τράμπ θα «αποτελειώσει» τον ISIS στη Συρία με καινούρια αραβική δυνάμη αποτελούμενη από αραβικές χώρες που…ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΚΕΙ. Ρε πάμε καλά;;!!

Μόλις λίγες ημέρες μετά την έναρξη της επίθεσης με πυραύλους εναντίον της κυβέρνησης της Συρίας, προέκυψαν αναφορές λέγοντας ότι ο πρόεδρος Τράμπ διερευνά τώρα δημιουργικές επιλογές για τη διατήρηση ενός Αραβικού στρατού ευθυγραμμισμένου με τις ΗΠΑ στη Συρία.

Η Wall Street Journal ανέφερε πρόσφατα ότι το Trump σχεδιάζει να δημιουργήσει και αραβική δύναμη για να πάρει τη θέση του αμερικανικού στρατού στη Συρία ώστε να «καθαρίσουν» το τελαυταίο υπόλειμμα του ISIS εκεί, κτλ.

Ὀλα αυτά ακούγονται πολύ «ωραία» βέβαια, εκτός από το γεγονός ότι μερικές από τις αραβικές χώρες που θα συμμετάσχουν σε αυτήν είναι η…ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ, ΚΑΤΑΡ και ΗΜΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ, χώρες, δηλαδή, που χρηματοδότησαν και που ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ να χρηματοδοτούν/υποστηρίζουν…ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ (ΙΣΙΣ, Αλ Κάιντα, κ.ο.κ.)…!!!….

ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ…ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΤΟΥ…ISIS ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΙΣΙΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ–ΚΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ!!!

Αναφέρει η κα Anya Parampil της RT America.

RT America

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr