Home Greek News ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΨΕΥΤΕΣ- ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ. ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΨΕΥΤΕΣ- ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ. ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

by _
0 comment 154 views

ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΨΕΥΤΕΣ- ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ. ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

-του Μανώλη Χατζησάββα

ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΨΕΥΤΕΣ- ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ… ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. https://www.edocr.com/v/dwa9jn95/eahatzisavvas/EXOYME-KYBERNHSH-ME-PSEYTES-APATEWNES-YPOYRGOYS-ME

Εμμανουήλ (Μανώλης) Αθανασίου Χατζησάββας, πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών ΕΥΠ.

Αδιάσειστα τα στοιχεία ότι τουλάχιστον 4 οι ψεύτες υπουργοί της κυβέρνησης τους οποίους αποκαλώ και απατεώνες, διότι με τα ψέματα τους γνωσιακά όσον και βουλητικά συμμετέχουν άμεσα συνεργώντας σε απόπειρα απάτης απαξάπαντων Έλλήνων μέσα από την ίδια μας την ΒΟΥΛΗ.

Ο ένας εξ αυτών των ψευτών – απατεώνων είναι και αδίστακτος συκοφάντης ο γνωστός για τις ατιμίες του Πάνος Καμμένος, μεγαλωμένος με κλεμμένα χρήματα, κρυμμένα στον Παναμά, που όταν δεν κλέβει τον ΕΝΦΙΑ, κλέβει την ΕΦΟΡΙΑ δηλώνοντας δήθεν αυτοκίνητα του AMIN DADA, υπερπολυτελείας σκάφη για τον τύπο τους από την Αμερική ως βάρκες, και μάλιστα ενοικιαζόμενες…, που αρέσκεται στα μεγάλα ψεύτικα λόγια και στα πλαστά έγγραφα που κάνει χρήση στην Βουλή των Ελλήνων, γελώντας σε βάρος μας.

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 

Θα σας τους «παρουσιάζω» έναν – έναν τους ΨΕΥΤΕΣ-ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ με στοιχεία, ντοκουμέντα μαζί και άλλα πολλά, τους οποίους προκαλώ, όποιος μπορεί να με διαψεύσει, «ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα» .                                                          

Εμένα με λένε Μανώλη Χατζησάββα από τον Αγιο Ισίδωρο Ρόδου και σας αποκαλώ ψεύτες και απατεώνες υπουργούς, Δημήτρη Παπαδημητρίου Οικονομίας και Ανάπτυξης, Σταύρο Κοντονή Δικαιοσύνης, Νίκο Τόσκα Αναπληρωτή Υπουργέ Προστασίας του Πολίτη, Πάνο Καμμένε Άμυνας.

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr