Home Greek News Στον αστερισμό του λαγού – Το απίστευτο ΓΛΕΙΨΙΜΟ το ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ του Δήμου Βερύκιου στους βρωμο-σλάβους

Στον αστερισμό του λαγού – Το απίστευτο ΓΛΕΙΨΙΜΟ το ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ του Δήμου Βερύκιου στους βρωμο-σλάβους

by _
0 comment 129 views

Στον αστερισμό του λαγού

Πηγή: http://panusis.blogspot.gr/2018/01/blog-post_9.html

Ως γνωστόν, λαγός στην πολιτική ονομάζεται αυτός που ξαμολιέται μπροστά για να προετοιμάσει το έδαφος της αρπαχτής [ή της προδοσίας] και φυσικά τρώγει όλα τα σκάγια. Κι αφού το πόπολο ξεθυμάνει, βαρώντας τον λαγό, έρχονται μετά τα λυγκόρνια τους καθεστώτος [ένα είναι το καθεστώς, ενιαίο και αδιαίρετο – από την οικογένεια Μητσοτάκη, ίσαμε τους Ρουβίκωνες] και περνάει μια χαρά, όσα γουστάρει να περάσει…

Ε λοιπόν,  σας το λέγω με πάσαν ειλικρίνεια: ζούμε στον αστερισμό του λαγού!
Ήδη έχουν ξαμολυθεί οι πρώτοι λαγοί της καθεστωτικής προπαγάνδας, ώστε σιγά-σιγά να το χωνέψουμε εμείς οι γραικύλοι, ότι η Μακεδονία δεν είναι πλέον αποκλειστικά και μόνον ένα κομμάτι του Ελληνισμού αλλά ένα είδος βαλκανικου μετρό, στο οποίο χωράνε μέσα και Βούλγαροι και Σλάβοι και Αλβαναριό, ενδεχομένως και τίποτα Ρουμάνοι ξέμπαρκοι….

Να! Πάρτε παράδειγμα τον γνωστό τηλεαστέρα του Άλφα. Αυτόν που ξεμπροστιάζει τις βιζιτούδες…
Ο οποίος τηλεαστέρας πήρε λέει “συνέντευξη” από τον πρωθυπουργό του πρώην οθωμανικού βιλαετίου του Κοσσυφοπεδίου και παρολίγο να σκύψει και να του φιλήσει το πασουμάκι, όπως έκαμαν παλιά οι υποταχτικοί του σουλτάνου.

Αλλά το πιο αηδιαστικό δεν είναι η δουλοπρέπεια με την οποια σταθηκε απεναντι σε έναν Σλαβο σφετεριστή του ονοματος της Μακεδονίας, ο προπαγανδόρος του καθεστωτος. Το αηδιαστικό είναι ότι ο Σλαβος αποκαλούσε ανοιχτά, στη γλώσσα του, το κράτος του “Μακεδονία” αλλά ο τηλεαστέρας του καθεστωτικού καναλιού έκαμε την κορόιδα.
Άσε που στην μετάφραση, το “Macedonia” του Σλάβου, το μετέφραζαν απλά ως “κράτος”!

Κι αν δεν με πιστεύετε, εδώ σας εχω συνδεσμούλι από αυτή την παρωδία συνέντευξης, να πάτε να ακούσετε με τα αυτάκια σας και να δειτε με τα ματακια σας[και για να μην κουράζεστε εστιάστε γύρω στο 2,40 λεπτό αλλά και σε πολλά άλλα σημεία]
 https://youtu.be/pVn6L6UG9F4

Δηλαδή για τι σκατά διαπραγμάτευση μιλάμε και για ποια συμφωνία; Εδώ τα πράγματα είναι φως – φανάρι.
Το καθεστώς [ένα είπαμε είναι το καθεστώς, από Άδωνι μέχρι Περιστέρας] έχει ήδη συν-ομολογήσει, συν-υπογράψει, συν-προδώσει και για το όνομα και για τη χάρη του σλαβοαλβανοβουλγάρικου μορφώματος.

Κι απλώς βγάνουν τους λαγούς τους, για να προετοιμάσουν το έδαφος…

Άκου εκεί – έχουν και μούρη να ονομάζουν το γλείψιμο: συνέντευξη!
Την κ. Μποφίλιου να έβαναν, πιο σοβαρή θα στέκονταν απένατι στον σφετεριστή της ιστορίας μας.
Τουλάχιστον αυτή μπορεί να βγανε και το ψηλοτάκουνο, να του το σφυρίξει στο κεφάλι
Α, να χαθεις σαχλέ, που θα μου πεις οτι εισαι και Μακεδόνας…   

Να μου το θυμηθείτε, φέτο θα πήξουμε στον λαγό.
Καθότι δεν είναι εύκολο να ξεπουλήσεις έτσι ωμά περισσότερα από 2.500 χρόνια ιστορίας.
Διότι, αν δεν το ξερατε να σας το προφτασω εγω.

Το 504 π.Χ. απαντήθηκε μια κι έξω το ερώτημα, του αν οι Μακεδόνες ήσαν Έλληνες ή όχι και με τον πλέον έγκυρο τρόπο.

Ο βασιλιάς Αλέξανδρος ο Α΄, γιος του Αμύντα, ναι μεν είχε αναγκαστεί να δώκει γην και ύδωρ στον Ξέρξη, ωστόσο έκαμε ότι περνούσε από το χέρι του για να δυσκολέψει τη ζωή των Περσών, εξόν από το ότι ειχε σκοτωσει με τα χερια του, τους πρέσβεις του Μεγάβαζου, όσο ακόμα βασίλευε ο πατέρας του.
Μετά το πέρας των Περσικών πολέμων ο Αλέξανδρος έκαμε αίτηση στο κοινό των Ελλήνων να συμμετάσχει ο ίδιος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στους οποίους ως γνωστόν συμμετείχαν αποκλειστικά και μόνον, άτομα γνήσιας Ελληνικής καταγωγής. Οι Ελλανοδίκες [πολύ πιο αυστηροί κριτές της Ελληνικότητας, από τον οιονδήποτε σημερνό καραγκιόζη] μελέτησαν τους ισχυρισμούς του Αλέξανδρου, ότι αυτός και όλοι οι Μακεδόνες κατάγονταν από τους Αργείους Τημενίδες   και συνεπώς ήσαν γνήσιοι Έλληνες, της Δωρικής φυλής, τους οποίους απεδέχθησαν ως αληθείς.

Ο Αλέξανδρος Α΄ λοιπόν συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 504 π.Χ. καθώς και πολλοί άλλοι Δωριείς Μακεδόνες, μετά από αυτόν, πράγμα που καθιστά την Ελληνικότητα τους αδιαπραγμάτευτη.
Εξαιτίας μάλιστα της προσφοράς του στο Ελληνικό έθνος, ο Αλέξανδρος Α΄ ονομάστηκε και Φιλέλλην, που τον καιρό εκείνο σήμαινε τον “πατριώτη”.

Να δέχεσαι λοιπόν να αποκαλεί μπροστά στα μάτια σου ο Σλαβος, ως “Μακεδονία” τη χώρα του, είναι σαν να διαγράφεις τουλάχιστον 2.500 χρόνια ιστορίας, του Ελληνικού έθνους.
Εσύ δηλαδή δεν είσαι απλώς λαγός. Είσαι και παραχαράκτης της αλήθειας, όπως την έγραψαν με αίμα και με Λόγο, αμέτρητοι πρόγονοι μας.

Λυπάμαι ρε Έλληνες, αλλά το βλέπω να ρχεται και σφιγγεται η καρδια μου.
Μεραρχιες λαγων και παπαγαλων, ετοιμων να κατακρεουργησουν αυτο το ολίγον που απεμεινε απο την παλιά Ελλαδα.

Ιδού και η μητέρα όλων των λαγών!

Αφού αμολυθηκε μπροστα για να ξεγελασει τους γαλαζιους συμμοριτες, 

μετα το γυρισε στον μακεδονικο χαλβα…

Και που εισαι ακομα;

Ο Μπουταρης θα αποδειχτει λαγουδακι μπροστα σ΄αυτους που θα ακολουθησουν… 

   

Δημοσιεύτηκε 3 hours ago από τον χρήστη Λευτέρης Πανούσης

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr