Home Greek News Τα FAKE NEWS των Ελληνικών ΜΜΕ ξαναχτυπουν!: ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΜΕΤΑΓΩΓΩΝ–ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΜΕ ΛΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΜΕ ΣΕΝΤΟΝΙΑ!

Τα FAKE NEWS των Ελληνικών ΜΜΕ ξαναχτυπουν!: ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΜΕΤΑΓΩΓΩΝ–ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΜΕ ΛΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΜΕ ΣΕΝΤΟΝΙΑ!

by _
0 comment 107 views

Τα FAKE NEWS των Ελληνικών ΜΜΕ ξαναχτυπουν!: ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΜΕΤΑΓΩΓΩΝ–ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΜΕ ΛΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΜΕ ΣΕΝΤΟΝΙΑ…

Μόνο ο…ΤΙΤΛΟΣ του ακόλουθο ρεπορτάζ του ΣΤΑΡ, “ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΜΕΤΑΓΩΓΩΝ–ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΜΕ ΛΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΜΕ ΣΕΝΤΟΝΙΑ“, τα λέει όλα! ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ…ΧΟΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΗ είναι οι λέξεις που χρησιμοποίεί το Στάρ με τις οποίες να μας περιγράψουν την δήθεν «απόδραση» μερικών Γεωργιανών…ΙΣΟΒΙΤΩΝ!!

Προπαντών από όλα, ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ βρήκαν τόσα πολλά σεντόνια ώστε να είναι σε θέση να φτιάξουν ένα σχοινί με το οποίο να κατέβουν από τόσο υψηλό ύψος???!!! Και ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ λίμα χρησιμοποίησαν για να κόψουν τόσα πυκνά σιδερένια κάγκελα?? Τους αφήσατε ΕΣΕΙΣ τόση ώρα να κάνουν αυτή τη δουλειά χωρίς να παρατηρηθούν από κανέναν???!! ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΕΔΩ???!!!

Τόσο ανεύθυνοι μ@λ@κες είμαστε που αφήσαμε μερικούς…ΙΣΟΒΙΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ να δραπετεύσουν από τη φυλακή με τον τρόπο που το έκαναν –που θυμίζει περισσότερο σκηνές από το…ΜΠΑΓΚΣ ΜΠΆΝΙ!- ή μήπως κάτι…ΑΛΛΟ παίζει εδώ??? Απ’ό,τι φαίνεται παίρνετε κι ΕΣΕΙΣ τις ατακούλες σας από την αγαπημένη σας… CIA και ΜΟΣΑΝΤ!!!

Δείτε επίσης τον δημοσιογράφο του ΣΤΑΡ να παίρνει ατάκα να μετακινηθεί λιγάκι σε ένα συγκεκριμένο σημείο έξω από το κέντρο Μεταγωγών ώστε να φαίνεται από πίσω του ένα μήνυμα γκράφιτι που λέει στα Αγγλικά «No Borders, No Nation, Stop Deporation», δηλ., «Όχι σε σύνορα, όχι σε κράτη-έθνη, σταματήστε τις απέλασεις». Αλήθεια, γιατί αυτό το μήνυμα δεν το…ΑΠΕΦΥΓΕ ο εικονολήπτης ώστε να μην φανεί από πίσω, γνωρίζοντας πολύ καλά πόσο προκλητικό είναι???

Δείτε το ακόλουθο βίντεο από το 12:00 και μετά να καταλάβετε. ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr