Home Greek News ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝHΛIΚΩΝ ΡΟΜΑ ΣΕ ΗΛΗΚΙΩΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΑΜΥΚΛΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ 4-1-2017

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝHΛIΚΩΝ ΡΟΜΑ ΣΕ ΗΛΗΚΙΩΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΑΜΥΚΛΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ 4-1-2017

by _
0 comment 121 views

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝHΛIΚΩΝ ΡΟΜΑ ΣΕ ΗΛΗΚΙΩΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΑΜΥΚΛΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ 4-1-2017 

ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ “ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ”: ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!! ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΟΥ (ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ)!!! ΟΠΛΙΣΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΟΥ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ «ΝΟΜΟΙ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ «ΝΟΜΟΙ» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΜΙΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ …ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΜΕ Ο,ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ!!!…. ΑΙ ΑΜΥΚΛΑΙ ΣΠΑΡΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΦΥΛΙΑ…. ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΑΜΠΕΛΙΑ, ΟΙΕΛΑΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΡΤΟΛΑΛΕΩΝΕΣ!!!… ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΓΙΑ “ΨΩΜΙ”, ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΚΛΟΠΕΣ ΚΛΠ…!!!…

-από το Photoreporter.gr

Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση ανηλίκων ρομά στις Αμύκλες Σπάρτης σε βάρος ηλικιωμένης 82χρονης η οποία μόλις είχε επιστρέψει στο σπίτι της με ταξί. Ο ταξιτζής την άφησε δίπλα στη πόρτα της , οι ανήλικοι με θράσος όπως φαίνεται και στην κάμερα ασφαλείας μπήκαν μέσα την ακολούθησαν και τραβώντας για να της πάρουν την τσάντα την έριξαν κάτω με αποτέλεσμα η ηλικιωμένη στην συνέχεια να χρειαστεί νοσοκομειακή περίθαλψη λόγο του χτυπήματος στο πρόσωπο από την πτώση. Η αστυνομία συνέλαβε μετά από έρευνα τους δράστες.

https://beteranizhta.blogspot.com/2018/01/blog-post_28.html?spref=fb

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr