Home Greek News Οι «Γκρίζοι Λύκοι της Δυτ. Θράκης» απειλούν να βιάσουν τις Ελληνίδες

Οι «Γκρίζοι Λύκοι της Δυτ. Θράκης» απειλούν να βιάσουν τις Ελληνίδες

by _
0 comment 93 views

Οι «Γκρίζοι Λύκοι της Δυτ. Θράκης» απειλούν να βιάσουν τις Ελληνίδες

Αναστάτωση στην Κομοτηνή όπου ομάδα που υπογράφει ως «Οι Γκρίζοι Λύκοι της Δυτικής Θράκης» κόλλησαν σε στάσεις αστικών λεωφορείων απειλητικά σημειώματα κατά των Ελληνίδων της περιοχής αναφέροντας πως θα τις βιάσουν και θα τις σκοτώσουν, ενώ΄τους γκιαούρηδες Έλληνες θα τους αφήσον για λίγο καιρό να πονέσουν από τον χαμό τους και μετά θα τους βασανίισουν κι αυτούς.

Πρόκειται για ιδιόχειρα γραμμένο κείμενο που δημιουργεί κλίμα έντασης στην περιοχή.

Αναλυτικά, στο απειλητικό μήνυμα αναφέρεται:

«Ανακοίνωση Γκρίζων Λύκων Δυτικής Θράκης
Έλληνες γκιαούρηδες σας λέμε μόνο τούτο. Θα βασανίσουμε, θα βιάσουμε και μετά θα σκοτώσουμε τις Ελληνίδες γυναίκες σας και τις κόρες σας!!!
Μετά θα σας αφήσουμε να ζήσετε για λίγο καιρό με τον πόνο του χαμού των αγαπημένων σας προσώπων και μετά θα βασανίσουμε και θα σκοτώσουμε και όλους εσάς!!!
Γιατί μόνον αυτό σας αξίζει!!!».

Οι αστυνομικές Αρχές οι οποίες έλαβαν γνώση άμεσα του περιστατικού δεν φαίνεται να ανησυχούν ιδιαίτερα καθώς το πιο πιθανό σενάριο που εξετάζεται είναι να πρόκειται για προβοκάτσια ακροδεξιών και εθνικιστικών κύκλων διότι το μήνυμα είναι γραμμένο σε άπταιστα ελληνικά, χωρίς ορθογραφικά λάθη, ενώ και ο γραφικός χαρακτήρας «δείχνει» άτομο λάτρη του αρχαιοελληνικού δόγματος.

https://www.aixmi.gr/index.php/oi-gkrizoi-lykoi-ths-dyt-urakhs/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr