Home Greek News Σοκ: Αγγλική εφημερίς το 1829: οι Ρότσιλντ ηγόρασαν την Ιερουσαλήμ!–Δραστηριοποιούνται και στην…ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΝ!

Σοκ: Αγγλική εφημερίς το 1829: οι Ρότσιλντ ηγόρασαν την Ιερουσαλήμ!–Δραστηριοποιούνται και στην…ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΝ!

by _
0 comment 202 views

Σοκ: Αγγλική εφημερίς το 1829: οι Ρότσιλντ ηγόρασαν την Ιερουσαλήμ!

Δραστηριοποιούνται και εις την…ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΝ!

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντελες | 21:30, 02 Ιαν. 2018 | JohnKountouris.com

Γράφει η εφημερίς Miles Weekly Register (Η Εβδομαδιαία Εφημερίς Μάιλς) στις 28 Νοεμ. 1829:

Ιερουσαλήμ. Υπάρχουν αναφορές ότι οι Ρότσιλντ έχουν αγοράσει την Ιερουσαλήμ. Δεν βλέπουμε τίποτα απίθανο το γεγονός ότι, με την οικονομική απογοήτευση του σουλτάνου, θα πρέπει να πουλήσει κάποιο μέρος των κυριαρχιών του για να διατηρήσει τα υπόλοιπα ή ότι οι Ρότσιλντ πρέπει να αγοράσουν την αρχαία πρωτεύουσα του έθνους. Είναι πλούσιοι πέρα πάσης επιθυμίας, ίσως, ακόμη και απληστίας• έτσι σε τέτοια κατάσταση ευρίσκονται, και είναι λογικό να υποθέσουμε ότι μπορούν να αναζητήσουν κάτι άλλο για να ικανοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους, που θα έχει τα σημαντικότερα αποτελέσματα. Αν εξασφαλιστούν στην κατοχή τους, που μπορεί να επιτευχθεί με χρήματα, θα μπορούσαν αμέσως να συγκεντρώσουν ένα μεγάλο έθνος μαζί, που να είναι ικανό να προστατέψει τον εαυτό του, και να ασκεί μια θαυμάσια επιρροή στο εμπόριο υπό τις συνθήκες της Ανατολής -αποδίδοντας έτσι πάλι την Ιουδαία τον τόπο της κατάθεσης ενός μεγάλου μέρους του πλούτου του “αρχαίου κόσμου”.

Για τον σουλτάνο, η χώρα δεν έχει μεγάλη αξία• αλλά στα χέρια των Εβραίων, οι οποίοι διευθύνονται από αυτούς τους ανθρώπους όπως οι Ρότσιλντ, τι δεν θα μπορούσε να γίνει και σε σύντομο χρονικό διάστημα(;).

Ο Σουλτάνος βρίσκεται σε μεγάλη δυσκολία–ο Βαρώνος Ρότσιλντ προχωρούσε στην Κωνσταντινούπολη• και μια δεύτερη ανοικοδομή του ναού δεν είναι από τα πιο περίεργα πράγματα που αναμένονται σε αυτούς τους περίεργους καιρούς, από μερικούς από τους Εβραίους.

________________________

Είναι να απορρεί κανείς το γεγονός ότι ο Τράμπ πάει τώρα να παραδώσει την Ιερουσαλήμ στα χέρια των…ΕΒΡΑΙΩΝ;;; ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ…ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ ΤΟΥ, ΟΙ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΚΡΆΤΟΥΣ ΤΟΥ «ΙΣΡΑΗΛ»: ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!  Ο Τράμπ εκτελεί το δικό τους σχέδιο για την Ιερουσαλήμ και το Ισραήλ γενικότερα μιας κι ο ίδιος ανήκεις…ΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ!!!

Διαβάστε επίσης το ακόλουθο για όλες τις λεπτομέριες: Ιδου η αλήθεια για το «ρωσικό σκάνδαλο» του Τράμπ: ο ίδιος κι ο Πούτιν υπηρέτες των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ και της ΝΤΠ!

Αυτό όμως που έκαναν και που συνεχίζουν να κάνουν οι Ρότσιλντ εν συνεργασία με τους Σιωνιστάς Εβραίους είναι ουχί μόνον ΜΗ ΒΙΒΛΙΚΟΝ αλλά και ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΟΝ από τους ίδιους τους Ορθόδοξους Εβραίους! Δηλ., ρωτήστε κανέναν Ορθόδοξο Ραβίνο και θα σας πει ότι σύμφωνα με το Ταλμούδ, οι Εβραίοι είναι αποκεκομμένοι από τους Αγίους Τόπους λόγω των αμαρτιών τους και ότι ΔΕΝ έχουν το δικαίωμα να επιστρέψουν εκεί…ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ!! Άρα τι κάνουν εκεί τότε οι Εβραίοι;; Ακόμη και οι Ρότσιλντ αναγκάστηκαν να αλλάξουν τους κανόνες, τους θρησκευτικούς, προκειμένου να κατακτήσουν την Παλαιστίνη!

Τώρα, για το τι έκαμναν οι Ρότσιλντ την δεκ. του 1820 στην Κωνσταντινούπολη ΜΑΣ νομίζω είναι αυτονόητο μέσα στα συμφραζόμενα του παραπάνω κειμένου: έκαμναν μπίζνες με τον Τούρκο σουλτάνο σχετικά με την κτήση της Ιερουσαλήμ!

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο!

Proof The Rothschild’s Purchased Jerusalem And Created Israel

Δείτε επίσης!

https://www.youtube.com/watch?v=4U49nYnd4Xc&feature=youtu.be

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr